2017 Aralık Anneleri

yani herkesin dusuncesi farkli belkii zararli olduguna dair bi kac ornekte vardr ama dedgn gibi 9 ay boyunca sekeelr yüklemektense bir kez yapilsa yeterli.maddi kazanc yok tedbir var.bize suan cok zor geliyo yok diyet yok tatli yasagi falan ama niye cocugumn seker hastasi olarak dogmasina goz yumayim.ben suan tatliyi cok istiyrm yemeyo niye cocugumda benm dustugum duruma düşsün.
herkesin kendi tercihi saygi duyarim bana da dediler yaptrma ama daha baslarken dedim dr ne isterse o testi yaptrcam
rabbim korusun onlari insalalh bi sorun cikmaz hepimoz saglikla alriz kucagimiza

masallah kilolu dogmus.illa riskler vardr dedgn gibi bazi örneklerde vardr zararli oldgna dair.ama gebelikte kullanilan ilaclarn bile az da olsa zarari var.herkeisn kendi karari dikkat ediyosan cok iyi insallah yoktr zaten cok kotu bisey hamile olup diyet yapmal dikkat etmek

merhaba guzel anneler benim en buyuk sikintim vajinadaki kemik agrisi o kadar canimi yakiyorki yatakta donemiyorum ayaga kalkip oturamiyorum ayakta birsey giyinmek olum doktorada gitmeme 2 hafta var sizde durumlar nasil ilac kullanan varmi bunun icin bilgi verirseniz sevinirim

Selam güzel anne adayları ben geldim kızımdan fırsat bulup giremiyorum onunla her dakikanın tadını çıkarmaya bakiyorum ben hastaneden taburcu oldum ama bebeğimi dünyaya getirdiğim hastane innsbruck klinik Avrupa'da bir numara erken Doğumda ve bana bir oda tahsis ettiler orda kalıyorum eve gidip gelmek sorun olacaktı cok iyi oldu cunku günde 8 defa sut sağıp kızıma vermek zorundaydım evimde yaklaşık 45 dakika olduğu icin Harika oldu bizim icin benim odamla kızımın olduğu kuvezin odası ayni koridorda ve istediğim an onunlayım kızım ilk hafta kilo verdi teyzeleri ama normal doğan bebeklerde de öyle olurmus normalmiş Simdi insaAllah kilo almaya başlayacakmış cok dua edin bize gözlerini de açtı sesime tepki veriyor MasaAllah subhanAllah kuzum ama daha göz rengi bile oluşmamış Gri gri bakıyor annesine bizde haberler şimdilik böyle Allahım evlatlarımızı korusun ölümden önceden korkmayan ben Allah'ıma dua ediyorum kızıma eşime ve bana sağlık versin diye cunku kuzumun biZe ihtiyacı var

Rabbim sizleri bir birinize bagislasin saglicakla alip evinize gideceginiz gunlerde biran once gelsin insallah kuzucukta kilo alip biran once toparlansin dualarimiz sizle cnm...

canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim senin sürekli yakınında olman ona çok çok iyi gelecek ve toparlanacak

Merhabalar ,

Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızdım , ama herhangi şüpheli bir durum görmediği için doktorum yapmamam konusunda tavsiyede bulundu ...

Inşallah canimsana fiyati soyleyecektim ben osmaniye de ozele gidiyorum muane hariç seker yuklemesinden 20 tl aldilar
Saol canım
Bakalım benim gittiğim hastane de muayene için 105tl ödüyorum
Sgk anlaşmalı sözde
Şeker için bakalım ne kadar alacaklar

Ben dün kan testi yaptırdım bugün sonuçlar çıktı bi bakı verirmisin canım sen anlıyon bu işlerden sanki

Merhba kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı 100gr lık.sabah 8.30 da açlık kan alındı sonra şekerli suyu içtim saat 11 e kadar heeşwy yolundaydı sonra gözüm karardı eşim yanımdaydı sağolsun hemen yüzümü yıkadı allah razı olsun bi kadın basımda bekledi eşim su almaya gitti bi yudum su içtim kendime geldim.biraz dışarda hava aldım oturdum tekrar derken yine gözüm karardı bu kez sandalyeye uzanıp ayaklarımı kaldırdım ve yapmamam gereken küçük bi parça simit aldım yoksa orda yığılacaktım.çok kötü oldum allah yardımcısı olsun 100lük yükleme yaptıracakların.inş sonuçlar güzel çıkar da tüm bunlara değer.

Canim aşırı halsizlik ve mide bulantısı yapıyor ben dün atamamistim uzerimden sersemligi

Çok sevindim canım Rabbim hepinize şafi ismiyle şifa versin inşallah daha güzel haberlerini bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…