2017 Aralık Anneleri

masallah size evinize gittginiz gunude yazmak nasip olur insallah.cok sevindim.ilk beybilern odemi gidiyoms ondan kilo vermistr.hizla buyuyecek insallah

e diyet yapiyrz ya sozde.ben anlamadim daha napalm delircem artik.bu diyete basladgmdan beri bas dönmesi halsizlk ne bicim is bu.depresyonda gibiym
Çünkü canimizin istediğini yiyemiyoruz robot gibi diyet listesine uyuyoruz hamilelikte bence insan caninin istediğini yemeli

Çok sevindim canım bebeğinin yanında olmana çünkü evinde olsan aklın onda kalır çok özlersin hem yanında olman onun toparlanmasınada çok iyi gelecek Rabbim korusun onu inşAllahhhh size bağışlasın sizi onun başından onuda sizin yanınızdan eksik etmesin inşAllah bir an önce evi ize dönün sağlıcakla ❤

4 değerden 2si yüksek çıktı arkadaşlar. Ne olacak şimdi şeker ölçüm cihazı ve diyet mi moralim çok bozuk

merhaba kızlar ben yeniyim aranızda ben de bugün şeker testi yaptırdım 50 mg 147 çıktı, ctesi 100 mg bakalım dedi doktor. Umarım birşey çıkmaz bu şeker beni korkutuyor

4 değerden 2si yüksek çıktı arkadaşlar. Ne olacak şimdi şeker ölçüm cihazı ve diyet mi moralim çok bozuk
cok yuksekse sekeri takip ettirir olcum cihaziyla ama fazla degilse diyet verir.insallah sadece dikkat et der.cok kotu bisey ya depresyona girdim ben

merhaba kızlar ben yeniyim aranızda ben de bugün şeker testi yaptırdım 50 mg 147 çıktı, ctesi 100 mg bakalım dedi doktor. Umarım birşey çıkmaz bu şeker beni korkutuyor
bana niye bole yapmadilar yaa direk 75 lik yapildi ona göre karar verildi.glukozu hizli mi ictin yavas mi

Amin canim Allah razı olsun

Kızlar benim dişim apse yaptı ağrısı yok ateşte yok ama çok hafif yanağım şiş gibi. Cuma kendi dokorumda randevum var ona sormadan dişçiye gidip antibiyotik kullanmak istemiyorum. Ama bi taraftan da tedirginim bu dış apsesinin bebeğe bi zararı olur mu. Başına böyle bisey gelen var mı aranızda

Bende de var canım.Balon gibi sis.Doktora gitmedim.Tedavi uygulamaz diye.Forumda bi yorumu okudum doktor tedavi uygulayamayız,tuzlu su ile gargara yap demis.

Kızlar herkes şeker yüklemesinden bahsetmiş bana şeker yüklemesi yapılmadı hatta kendim sondum doktoruma o da gerekli görmüyorum dedi. Ben dayanamadım başka yerde kandan açlık baktırdım 75 çıktı gerçi doktorumda kandan bakmıştır sonuçların çıktısını vermeyince hangi tahliller yapılıyor bilmiyorum. Bir de benim tüp bebek olduğu için transferden 10-15 gün kadar önce şeker yüklemesi yapılmıştı açlık-tokluk normal çıkmıştı. Sanırım kanda sorun çıkınca yapıyor sizin direkt yükleme mi yapıldı yoksa önce normal kan bakıldı da ona göre mi yapıldı?

bi an once disciye git canim o iltihap allah korusun ilerlemesin kana karismasn.tuzlu su ile gargara da iyi gelir.verdgi ilaci dr una gosterirsn

Canim benim rutin kan ve idrar testinde seker cikti sonra açlık tokluk testinde de seker yüksek çıktı bu sefer 75 ml lik seker yüklemesi yapıldı ve diyanet cikti

Kizlar imdat ya öğleden sonra sag alt b acagima krampba ağır girdi ne yuriyebiliyorum ne yatabiliyorum agridan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…