2017 Aralık Anneleri

Meraba kızlar,,, bugn ikinci doz aşımızı yaptık kalp atışını dinledik çok şükür genel tahlil de yapıldı.. yalnz sorun var karnım ve kasıklarım çok kaşınıyor ve çatlak oluştu çatladığı için üZülmüyrm düne kadar bişy yoktu ben onu tırnağım ile kaşıdım mahvettim alerji oldu çok kötü kaşınıyor ne yapcm bilmşyrm ebe gördü sürekli bebk yağı sür dedi ama ben pek faydasını görmedim sürekli bi kaşıma isteği

Canim yapmadım akşam 8 sen öğlene kadar seker yüklemesi için ac kaldim en son dayanamiyordum

Anladım Canm haklısn yazılanları okudum geçmiş Olsn... şeker seviyen diyetle düzene girer Canm endişe etme.. Allh sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşşh cümlemize...

canim ya gecmis olsun 1 aydan fazla oldu bende de ayni o kaslar varya olduruyor beni..cok cok gecmis olsun

Benim doktorum kan testi istedi çok kilo almadığım için gerek olmayabilir dedi sonuçlar getir ona göre karar veriz dedi yarın kısmetse götürcem sonuçları test yapmadan direk yükleme yapıcaz deseydi doktoru değiştirirdim sanırım

Banada yapilmadi şeker yüklemesi canım tokluk sekerine bakıldı kan ve idrar verdim normaldi herşey ama kansızlık var bende biraz günde 1 kere kullandığım kan ilacını 2 ye çıkardı doktorum o kadar

Kızlar hayırlı sabahlar herkese. Geçen hafta kontrolüm vardı. Şehirdışında olduğum için başka bir doktora gittim. Suyumun biraz fazla olduğunu söyledi ve şeker testi önerdi. Bu ayın sonunda anca dönüş yapacağım evime. Bende ve eşimde şeker hastalığı yok. Aynı durumda olanlar neler yaptınız. Ne gibi riskler bekliyo beni. Çok tedirginim. Bi akıl verin ne yapayım

Canim bende esimde de seker yok ona rağmen bende seker cikti ve suyum da normaldi bence bulunduğun yerdeki sağlık ocağında bir kan ve idrar testi yaptir çıkar o zaman

Benim doktorum önce kan ve idrara baktı. Gerek görmedi canım

suyu gunde 3 litre iciysn biraz azalt bir bucuk falan ic canim.armut ve havuc amniyon sivisini cogaltiyoms.zaten ilacta verirler azaltmak icin.insallah sekerden degildr

Günaydın kızlar.. Bende şeker yüklemesine önümüzdeki hafta içinde gideceğim sizin yazdıklarınızı okudukça acaba bende de çıkar mı diye endişelenmeden edemiyorum İnşallah hepimiz hamileliğimizi sorunsuz tamamlar bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz

Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.

Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.
canım benim de dün kontrolüm vardı 24. haftadayız ultrason 1 hafta önde 877 gram dedi kilosuna. Bizimki de önden önden gidiyo maşallah :) haftasına göre önde gitmesi bir sorun oluşturur mu biliyor musn ?

canım benim de dün kontrolüm vardı 24. haftadayız ultrason 1 hafta önde 877 gram dedi kilosuna. Bizimki de önden önden gidiyo maşallah :) haftasına göre önde gitmesi bir sorun oluşturur mu biliyor musn ?
Sonuna kadar boyle onde giderse daha erken olabilir dedi dogum.bana 10 aralik gibi tarih vermisti boyle giderse araligi bulmaz dedi.benim suyumda sinjrda gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…