Sonuna kadar boyle onde giderse daha erken olabilir dedi dogum.bana 10 aralik gibi tarih vermisti boyle giderse araligi bulmaz dedi.benim suyumda sinjrda gidiyo.
minnis
Sinirdaymia iste canim.zaman gectikce azalabilirmis ozamanden bol bol su ic dedi.insallah valla zamaninda gelsinler.daha dogru duzgun hazirlanmadim bile.
minnis
Sinirdaymia iste canim.zaman gectikce azalabilirmis ozamanden bol bol su ic dedi.insallah valla zamaninda gelsinler.daha dogru duzgun hazirlanmadim bile.
allah yardımcın olsun canım suyunu aksatma herşey onlar için artık :) hazırlık ben de daha yapamadım aldığm 3 zıbın hariç neler lazım güzel bir liste sayfa arıyorum deneyimli annelerden senin bildiğin var mı ?
minnis
suyu gunde 3 litre iciysn biraz azalt bir bucuk falan ic canim.armut ve havuc amniyon sivisini cogaltiyoms.zaten ilacta verirler azaltmak icin.insallah sekerden degildr
Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.
Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.
canım benim de dün kontrolüm vardı 24. haftadayız ultrason 1 hafta önde 877 gram dedi kilosuna. Bizimki de önden önden gidiyo maşallah :) haftasına göre önde gitmesi bir sorun oluşturur mu biliyor musn ?
Kızlar astronotlardan alan var mı?
Bebişleri dışarı çıkarırken kontrole falan
gerekli olur herhalde değil mi?
3-6ay alsam büyük falan ilk zamanlarda da giyer diyorum
Sizler aldınız mı?
Sizler aldınız mı?
ben almak istyrm ama yalnizca ilk uc ay giyeblcek oda sadece hastaneye gitmek icin olacagi icin cok kullanamam diye dusundm vazgectm simdilk.onun yerine hem battaniye hem kundak hem tulum olan fermuarli battaniyenelrdn aldim.tabi hosuma giden astronotlardn bulursam o an alablrm henuz karar vermedim
Sizler aldınız mı?
Ayaklı kollu olan değilde tüm altı yuvarlak olanlar var kapşonlu içi polar dışı mont kumaşı onlar çok kullanışlı onlardan alacağım çünkü diğer kızlarımda kullandım inan çok sinşr bozucu giyimi çocuk içinde hiç rahat edemiyor bide minicik kolunu bacağını ona sokmaya çalışmak bebeğe işkence bak bi resim atayım ondan bakın
Sizler aldınız mı?
ben almak istyrm ama yalnizca ilk uc ay giyeblcek oda sadece hastaneye gitmek icin olacagi icin cok kullanamam diye dusundm vazgectm simdilk.onun yerine hem battaniye hem kundak hem tulum olan fermuarli battaniyenelrdn aldim.tabi hosuma giden astronotlardn bulursam o an alablrm henuz karar vermedim
aynen uyku tulumi diyede geciyo.bende pazarda buldum panayir kurulmustu buraya ordan aldim.cokta hosuma gitti hastaneden cikarken bile kullanilir yani.bazen hastanede goruyrm su ana kucagina benzeyen seyelr var ya adini da unuttum hatta travel sistem bebek arabalrna sökülüp takiliyo onlarla taşıylar valiz gibi bayada zorlaniyolar.uyku tukumu gibi biseyle kucakta cikarmak daha kolay olur gibi hem her yerini sariyo kalin da