2017 Aralık Anneleri

benm 1 dk bile sürmedi icmem hizli ic dediler.yarin tekrar ypailckms yavas icicem bu sefr
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım .
Sonuna kadar boyle onde giderse daha erken olabilir dedi dogum.bana 10 aralik gibi tarih vermisti boyle giderse araligi bulmaz dedi.benim suyumda sinjrda gidiyo.
suyun az mı çok mu canım? İnşallah zamınnda gelir bebişlerimiz

minnis Sinirdaymia iste canim.zaman gectikce azalabilirmis ozamanden bol bol su ic dedi.insallah valla zamaninda gelsinler.daha dogru duzgun hazirlanmadim bile.

minnis Sinirdaymia iste canim.zaman gectikce azalabilirmis ozamanden bol bol su ic dedi.insallah valla zamaninda gelsinler.daha dogru duzgun hazirlanmadim bile.
allah yardımcın olsun canım suyunu aksatma herşey onlar için artık :) hazırlık ben de daha yapamadım aldığm 3 zıbın hariç neler lazım güzel bir liste sayfa arıyorum deneyimli annelerden senin bildiğin var mı ?

suyu gunde 3 litre iciysn biraz azalt bir bucuk falan ic canim.armut ve havuc amniyon sivisini cogaltiyoms.zaten ilacta verirler azaltmak icin.insallah sekerden degildr
suyu azaltmak doğru bir şey değil. aksine şeker varsa dengeler.

Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.
Şimdi doktordan geldi 27+3 teyiz 1150 gr 35 cm yiz bizim doktorumuz gayet iyi dedi

Kizlar bende kontrilden ciktim.bugun tam 27+0 iz.1190 gr 36 cm olmus bebisimis.ultrasona gorede 5 gun ondeyiz.boyle gidersede iri bi bebek olabilir dedi.sizin kilolar nasil gidiyo.
MaşAllahhh gerçekten iriymiş benim tam 28 haftalıkken ilk kızım 1,5 kiloydu sonunda 4.850 gr doğdu seninde gidişat o gibi :)))

canım benim de dün kontrolüm vardı 24. haftadayız ultrason 1 hafta önde 877 gram dedi kilosuna. Bizimki de önden önden gidiyo maşallah :) haftasına göre önde gitmesi bir sorun oluşturur mu biliyor musn ?
Her sey normalse 1 hafta kadar orantili bir sekilde onden gitmesi guzel bir sey dedi benim doktorum

Her sey normalse 1 hafta kadar orantili bir sekilde onden gitmesi guzel bir sey dedi benim doktorum

sağlığı herşeyi normal dedi çok şükür. zaman geçtikçe daha da üstüne düşmeye düşünmeye başladım öylemi böylemi diye. başta hiç böyle değildim ben

Kızlar astronotlardan alan var mı?
Bebişleri dışarı çıkarırken kontrole falan
gerekli olur herhalde değil mi?
3-6ay alsam büyük falan ilk zamanlarda da giyer diyorum
Sizler aldınız mı?

Sizler aldınız mı?
ben almak istyrm ama yalnizca ilk uc ay giyeblcek oda sadece hastaneye gitmek icin olacagi icin cok kullanamam diye dusundm vazgectm simdilk.onun yerine hem battaniye hem kundak hem tulum olan fermuarli battaniyenelrdn aldim.tabi hosuma giden astronotlardn bulursam o an alablrm henuz karar vermedim

Sizler aldınız mı?
Ayaklı kollu olan değilde tüm altı yuvarlak olanlar var kapşonlu içi polar dışı mont kumaşı onlar çok kullanışlı onlardan alacağım çünkü diğer kızlarımda kullandım inan çok sinşr bozucu giyimi çocuk içinde hiç rahat edemiyor bide minicik kolunu bacağını ona sokmaya çalışmak bebeğe işkence bak bi resim atayım ondan bakın

Sizler aldınız mı?
Bak bunlarda bebeğin bacakları daha rahat hareket ediyor 3_6 ay alacağım ben inşAllah

Eklentiler

• IMG_20170913_195343.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20170913_195327.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 73
Uyku tulumu diye geçiyor hani canım
Onlardan mı?
Ben de çok baktım ama almadım ondan da daha

Uyku tulumu diye geçiyor hani canım
Onlardan mı?
Ben de çok baktım ama almadım ondan da daha
aynen uyku tulumi diyede geciyo.bende pazarda buldum panayir kurulmustu buraya ordan aldim.cokta hosuma gitti hastaneden cikarken bile kullanilir yani.bazen hastanede goruyrm su ana kucagina benzeyen seyelr var ya adini da unuttum hatta travel sistem bebek arabalrna sökülüp takiliyo onlarla taşıylar valiz gibi bayada zorlaniyolar.uyku tukumu gibi biseyle kucakta cikarmak daha kolay olur gibi hem her yerini sariyo kalin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…