Ben de bu tarz bakmaya başlıyorum o zamanaynen uyku tulumi diyede geciyo.bende pazarda buldum panayir kurulmustu buraya ordan aldim.cokta hosuma gitti hastaneden cikarken bile kullanilir yani.bazen hastanede goruyrm su ana kucagina benzeyen seyelr var ya adini da unuttum hatta travel sistem bebek arabalrna sökülüp takiliyo onlarla taşıylar valiz gibi bayada zorlaniyolar.uyku tukumu gibi biseyle kucakta cikarmak daha kolay olur gibi hem her yerini sariyo kalin da
Aynen internetden bak canım ben denk gelirsem bi sitede sana link atarımNerden bulurum ki
Bebek mağazalarını dolaşmam lazım
Burda çok alternatif de yok
İnternetten bakayım ben :)
aynen cok guzelms gorursem buralrda alcam onalrdanBenimde üstdeki çok hoşuma gitti kollarınıda kasmaz kucaklanıp rahatca taşırınır sıcacık tutar :))
Evet lacivert olan h&m nin ürünü şimfi kış sezonuna gireceğizya onlarda indirim yapmazlar da, carter's e bakmak lazım bide indirimi takip etmek lazımHM de gördüm ben onlardan 100 liraydı ama gayet güzeldi
0-3 ile 3-6 ay arası almakta kararsız kalmıştım siz daha önce kullanıp memnun kalmışsınız o halde ben de 3-6 ay alayım üşümez değil mi bebişler?Bak bunlarda bebeğin bacakları daha rahat hareket ediyor 3_6 ay alacağım ben inşAllah
Evet lacivert olan h&m nin ürünü şimfi kış sezonuna gireceğizya onlarda indirim yapmazlar da, carter's e bakmak lazım bide indirimi takip etmek lazım
Ben 0+Ay için cam aldım. 150 likti sanırım. Camların küçük olanları hem ağırlık bakımından daha kullanışlı diyorlar yenidoğan için hem de tutması kolay olur diye. Ben internetten araştırıp okuyup ona göre almıştım.Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum biberon olarak philips avent dusunuyorum ama cam mı natural pp olan mı almak daha mantıklı bide 120 ml mi 240 ml mi almalıyım
0-3 ay hemen küçük geliyor öbüründe daha rahat eder soğuklarda inanılmaz sıcak tutuyor kesinlikle 3-6 alın canım0-3 ile 3-6 ay arası almakta kararsız kalmıştım siz daha önce kullanıp memnun kalmışsınız o halde ben de 3-6 ay alayım üşümez değil mi bebişler?
Tabi canım sen nasıl istersen hangisi daha mantıklı geliyorsa öyle yapEvet indirimlere bakmak lazım ama ben bu tulumlardan almayı düşünmüyorum zaten çok dışarı çıkmayız hastane işi dışında battaniyeye sarıp ana kucağına koyarım diye düşünüyorum çok kullanılmayacağı için gerek görmüyorum
Bi tane küçük cam al büyük pp al çünkü büyük ağırlık açısından zor oluyor ve hemen kırılıyor çok kırdım ben öyleKizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum biberon olarak philips avent dusunuyorum ama cam mı natural pp olan mı almak daha mantıklı bide 120 ml mi 240 ml mi almalıyım
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum biberon olarak philips avent dusunuyorum ama cam mı natural pp olan mı almak daha mantıklı bide 120 ml mi 240 ml mi almalıyım
Ayaklı kollu olan değilde tüm altı yuvarlak olanlar var kapşonlu içi polar dışı mont kumaşı onlar çok kullanışlı onlardan alacağım çünkü diğer kızlarımda kullandım inan çok sinşr bozucu giyimi çocuk içinde hiç rahat edemiyor bide minicik kolunu bacağını ona sokmaya çalışmak bebeğe işkence bak bi resim atayım ondan bakın
Kızlar diş apsesinin bebeğe zararı olur mu iki gündür yüzüm şişti resmen dr antibiyotik verdi kullanıyorum ama inmedi henüz 3 tane ictim. Içim hiç rahat değil bebeğime bi zararı yoktur dimi apsenin
kizlar ben gittim dr a.tekrar seker olcumu yapilcak saniyodum ama 3 aylik kandaki seker miktarının ortalamasni istemsler ki gecen hafta zaten yapmışlar dr gormemis.olcum sonuclarma bakti dr kardes kendi emin olamadi ogrenci oldugu icin uzmanini aradi.teldende duyuluyo kadinin sesi sonuclarmi acikladi kadina aclik sinirda tokluklar gayet iyi diye anlatiyo.kadina danismasa direk unsilini iteliyck bana kadin ordan yok yok gerek yok gayet iyi dedi hatta diyet yapsin mi yapmasin mi dedgni duyamdm.bu dr kardes iki hafta gunde 10 kez daha del kendini sonuclarni gel bana getir ona gore bakalm dedi.
benm psikolojim bozuldu acim ama yemek dahi istemiyrm acliktan midem agriyo.zaten acim diye yukseliyo aclik sekerim.sonuclarmi baska dr a gostermek istedim devlet 1 ay sonraya gun veriyo ozele gitsem daha fun kiytirik goz muaynesi icin 150 lira verdim bugunde tekrar 150 isteyckler gitsem.fakultye devam etsem her hafta orda olmam lazim cadir kursam bahcesine daha iyi her hafta bi kadin dogumcu bi endokrin cagiriyo ne yapacagimi sasirdim bi akil verin nolur ya ozele gidip gosterym mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?