2017 Aralık Anneleri

1. Saat 2. Saat ne bana verdigi tabloda 7 ölçüm var sabah açlık 1. Saat tokluk öglen aclık öğlen 1. Saat tokluk diye gidiyo bide gece 23 var.hic 2 saat yazmiyor
2. Saat bende de yok zaten de ölçüm hangi saat yapılıyor onu merak etmistim. Bende yemekten önce yemekten sonra iki olcum.var bir de yatmadan önce ve gece yarısı toplamda 8 olcum var

Ben de bugün magnezyumun ağrıların yanında, aynı zamanda git gide kötüleşen modumu da iyileştirdiğini farkettim.

Decavit ya da demir ilacı idrar rengini değiştiriyor mu kızlar?
Yanma yok ama bugün açık yeşilimsiydi idrarım
Enfeksiyon falan mı oldu acaba?

dr vermese de o magnezyumdan kullanamaz miyiz acaba ya bu krampalra kasilmalara iyi geliyoms sonucunda

Meraba Canm içtiğin magnezyumun adı nedr..
dr vermese de o magnezyumdan kullanamaz miyiz acaba ya bu krampalra kasilmalara iyi geliyoms sonucunda
Magnesium Diasporal Şase kullanıyorum. Ağrılarım oluyor dediğimde doktor herhangi bir test yapmadan verdi o yüzden kullanmanızda bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Ağrılarım azaldı diye üşenip almamıştım. Birkaç gündür kötüleştim yine aldım ve içimdeki depresif his de azaldı.

2 hafta sonra gidicem dr a o zamana kadr sıklaşırsa alip denemek istiyorm

Kramplara çok iyi geliyo kesinlikle canım doktor yazmasa bile sağlık ocagına yazdırabilirsin bence zararlı bişey değil sonuçta
saglik ocaginda ebeye söyledim ama kendi dr um vermdn yazmak istemedi herhalde.hoc bahsetmedi bile magnezyumdan.o erken dogum riskinden korktugu icin direk nst ye gir dedi.ama kesilince kramplar bende gitmedm dr a
tekrarlarsa alip icicem.cunku allah korusun sanci gibi bisey olsaydi gecmezdi

Sadece kramp degil benim kalca kemiklerimde cok agri var ve bacaklarım gıdıklanıyor geceleri :s

canım kullandığın bi vitamin ilacı varsa ve onun içinde de magnezyum varsa belki fazlası zararlı olur. benim kullandığım kalsiyum ilacı var içinde magnezyum da olduğundan önceden kullandığım magnezyum diasporalı doktor biraktırdı. magnezyumun fazla dozu da zararlı. istersen doktoruna sor canım

Ilk gun icin degerlerim iyi mi kizlar sabah aclik tokluk 72 122 öglen 90 138

imom kullaniuorm ben bide balik yagi ve ferrum fort bunlarin icinde var midir acaaba

Canim günde kac ker kullanıyorsun magnative kullanıyorum bende ishal yapti

Ya bu tokluk olctukten kac saat sonra açlık ölçülmeli of diyetisyen saat yazmadı her öğün arasinda 2 bucuk saat olması yeterli dedi ana ogun yiyorum 2 buçuk saat sonra ara öğün yiyorum 2 bucuk saat sonrada açlık ölçüyorum ya sanki yeterli bi saat degil bu sabah 72 cikan açlık aksam 99 çıktı bu iş bana cok sacma geldi sabah açlık mantıklı ama gun icindeki açlık dogru bi ölçüm oluyo mu ki yaa

o benmde kafami kurcaliyo.en dogrusu sabah olan diye dusunuyrm.cunku oglen aksam en fazla 2 saat ara verebiliyosn o da zorla cok cabuk acikiyrz.onlarinda arasi az oldgu icin yukske cikiyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…