2017 Aralık Anneleri

Ilk gün açlık 72 tokluk 1. Saat 122 cikti sabah simdilik iyi gidiyo gibi dimi kizlar bugun diyetimin ve ölçümün ilk günündeyim
İlk gün olmasına rağmen çok güzel çıkmış.ilk bir hafta düzensiz gitti ilk saatler sonra düzeldi.bugünde tam buğday ekmeğin kalmamış beyaz ekmek yedim 1saat 145 çıktı.ama eskisi kadar takmıyorum çünkü 2saatte düzene giriyor zaten. Azda şeker gitsin kuzuya benim ilk çocuk küçük doğunca BJ biraz toplu olsun istiyrum

Ben meyveyi cok tuketiyordum diyetisyende bana zaten meyveyi azalttık mı duzene girer dedi bakalım artık insallah hayırlısıyla şu 3 ayı sağlıklı bitiririz

Ben meyveyi cok tuketiyordum diyetisyende bana zaten meyveyi azalttık mı duzene girer dedi bakalım artık insallah hayırlısıyla şu 3 ayı sağlıklı bitiririz
Meyveyle peynir ye .tabi diyetin nasıl bilmiyorum da ben kavun bile yiyorum artık.yanında susamlı çubuk kraker falan. 4 -5 tane. 1dilim ekmek yerine.

Meyveyle peynir ye .tabi diyetin nasıl bilmiyorum da ben kavun bile yiyorum artık.yanında susamlı çubuk kraker falan. 4 -5 tane. 1dilim ekmek yerine.
Bana kavun karpuz incir üzüm muz yasaklı meyveler.ara öğünlerde meyvenin yanina tarçınlı süt yada yogurt yada peynir tuket dedi yogurtuna corek otuda katabilirsin dedi

Hayır tabi ki de suyu günün her saati tüketmelisin. Doktorun sana günde en az 3 litre su içeceksin demedi mi. Ne kadar su içersen şekerin o kadar dengelenir sen yanlış anlamışsın su şişesini elinden eksik etmemen lazım canim

Mrb kızlar bende dıyetısyenı aradım ölctüklerimi söyledim 180 ni geçmiyorsa sıkıntı yok dedi birde kızlar benim bebegime hıçkırık tutuyor dıger bebegimdede bu haftalarda tutuyordu sizdede varmı
180 mi dedi 140 mi dedi canim. Bana 140 i gecmesin demişti diyabet doktorum ama benim de anlamadığım 140 birinci saat mi ikinci saat mi. Eğer ikinci saat demek istediyse o zaman senin doktorun dediği doğru olabilir birinci saatte 180 olması normal. Hangisi gibi acaba hep bunu soracak oluyorum unutuyorum. Sizler birinci saatte mi ölçüm yapıyorsunuz ikinci saatte mi

Bu gun kont vardi kan degerlerimin sonuclarini aldim b12 _ d vitamini ve kan degerlerim cok dusuk cikti doktor b12 icin igne verdi 5 tup her hafta 1 tane vurulacakmisim ilkini oldum digerleri icinde yine ilac verdi birde balik yagi verdi ama haftada 2 kere balik yersen icmeye bilirsin dedi bu arada kizimda 1 kilo 36 cm olmus dogum seklinide almis basi asagida ayaklar.yukarida azini acip acip kapiyordu hanfendi

En az 8 10 bardak iceceksin dedi ama oda saatli mi diye düşündüm bian

canım 1.saat 180 geçmiyorsa sorun yok dedi 2. Saat zaten düşüyor benimki aynen böyle devam dedi kızartma çok severim sordum arada bir yesemmi diye kesinlikle yasak diyor

canım 1.saat 180 geçmiyorsa sorun yok dedi 2. Saat zaten düşüyor benimki aynen böyle devam dedi kızartma çok severim sordum arada bir yesemmi diye kesinlikle yasak diyor
Canim 1. Saat 140 geçmeyecek 2. Saatte 120 yi geçmeyecek benim doktorum öyle diğer diyabetli arkadaşlar da bilgi verir sana zaten

bana da diyabet hemsiresi 1.saat 140 in alti 2.saat 120 nin altinda olacak gecmeyck dedi
hatta gecen gittgmde 147 cikmisti bi sonuçta ne yedin diye cemkirdi dr :)) 180 çok fazla bence

Maşallah ben balığı çok severdim ama yiyemiyorum kaç kez denedim olmuyor.

bana da diyabet hemsiresi 1.saat 140 in alti 2.saat 120 nin altinda olacak gecmeyck dedi
hatta gecen gittgmde 147 cikmisti bi sonuçta ne yedin diye cemkirdi dr :)) 180 çok fazla bence
1. Saat 2. Saat ne bana verdigi tabloda 7 ölçüm var sabah açlık 1. Saat tokluk öglen aclık öğlen 1. Saat tokluk diye gidiyo bide gece 23 var.hic 2 saat yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…