2017 Aralık Anneleri

Bugün kahvaltıyı çok geç yaptım ve diyetin baya bi dişina çıktım birazdan şekerimi olcecem cesaret edemiyorum göreceğim rakama
Olcunce buraya da yaz canim bende yemek saatlerini bazen uygulayamiyorum

Olcunce buraya da yaz canim bende yemek saatlerini bazen uygulayamiyorum
Bişey soracam galiba sana doktor insulin baslayalım demişti dimi bize ölçüm tablonun resmini atarmısın dün basladım ben ölçmeye daha sadece 1 tane aclık degerim sınırın üstü çıktı digerleride sınıra yakın ama hep altı.acaba bu 10 gun icinde kac degerim yuksek cikarsa insulinlik diye karar veriyolar diye merak ediyorum

Bugün kahvaltıyı çok geç yaptım ve diyetin baya bi dişina çıktım birazdan şekerimi olcecem cesaret edemiyorum göreceğim rakama
Bende bugün ara öğünüme yarım kuru incir ve şekersiz türk kahvesi ekledim benim ki nasıl çıkacak acaba.ya buraya sende.

Ve açlık kan şekeri 90 çıktı.demek ki arada istediklerini yiyebilicem.

Benim ilk haftalarda sekerim diyetle bile düzene girmemişti canim kısaca açlık 100 in üstünde tokluk 140 üstünde bazen 190 i görüyordu amaniyi ki insulini kabul etmedim bir hafta daha beklemek iste dim o süreçte sekerim düzene girdi hatta inanirmisin açlık 70 80 civarında tokluk genellikte 90 ila 130 arasında çıkıyor doktor bol şaşırdı ama ben hita yada acur u çok
yedim o dengeliyormys iyi ki de insuline baslamadim

Bende simdilik ayni 90 la 130 140 arasi tokluk daha hic aşmadı cok şaşırıyorum benim 1. Saat 187 2.saat 166 nasil çıkmış seker yüklenmesinde diye ama 2. Günüm ve hareketin onemini anladım aksam uzanmıstım ölçümüm yuksek çıktı gun icinde evde bile yürüdüm hep gunduz ölçümlerim daha düşük

Canim daha kac gündür diyet uyguluyorsun

Kızlar ya diyet listenizi atarmısınız benimki yuksek cıkıyo
benm ekmeklerm her ogun icin 3 dilim tam bugday yada çavdar.her sabah 1 yumirta peynir domates salatalk sekersiz cay.ara ogunlerde meyve yaninda yogurt ceviz badem turru kuruyemişler.oglen corba salata 2 kofte buyuklgmde et tavuk yada balik sebze yemegi.aksamlaroda bulgur yine et tavuk sebze yemegi salata.hep bunalr var.yemek yapmak bile canim istemiyo artik e.yuksek cikiyo her igun yaninda yogurt ye ekmegi daha az ye.bide bunlar 3 kasik 5 kasik uyarsan ac kaliyosn uymazsan yuksek cikiyo.ben saldim artk yine dikkat ediyrm ama didiklemiyrm yoksa delircem

Canim daha kac gündür diyet uyguluyorsun
2. Günüm ama degerler sınırı aşmıyo sanırım benim sekeri meyve etkiliyordu onu azaltınca galiba yeterli geldi öyle çok iştahlı biri degilim zaten o yüzden diyetten dolayı kemdimi fazla aç hissetmiyorum

Sağol canım ekmeksiz yemek yemek çok zormus birde her öyunde ayran yada yoğurt migdemi bulandırıyor artık benimkide buna benzer uymaya çalışıyom ama yuksek çıkıyor

Canim açlık sorun değil de bu diyetle bebege nasil kilo aldiracaz

Kizlar ya bir topik de okudum bu kasilmalar yani rahmin bir yerde toplanması erken doğuma sebebiyet veriyormuş ayy çok korktum ya

Canim açlık sorun değil de bu diyetle bebege nasil kilo aldiracaz
Bana diyetisyen dedi ki diyabet diyeti uyguluyoruz sana yani bebeğinin beslenmesini etkileyecek bi durum yok dedi zaten zararlı seyleri kesiyoruz sağlıklı beslenme diye düşün niye kilo alamasın ki bebek sekerle yaglanacagina sağlıklı beslenerek kilo alacak dedi o yuzden içimi rahatlattı

Inşallah öyledir canim kontrole gittiğimde anlayacam daha 10 gün var ama

Kizlar ya bir topik de okudum bu kasilmalar yani rahmin bir yerde toplanması erken doğuma sebebiyet veriyormuş ayy çok korktum ya
Erken dogum belirtilerinde de benzer seyler olabilir ama bu haftalarda normal oldugunu okuyorum bir cok yerde. Hatta soyle bir sey okudum simdi:
  1. Braxton hicks kasılmalarına bağlı gerilmelerde pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekir. Örneğin oturuyorsanız kalkıp yürümelisiniz.
  2. Karında sertleşme yaşadığınızda, oturuyorsanız yürüyün, yürüyorsanız oturun veya uzanıp dinlenin.
Ben bunu zaten yapiyordum. Ise de yariyordu.
Rahmin genislemesi ve vucudun kendini doguma hazirlamasi icin gerekliymis. Tabi 5dakikadan uzun suruyorsa orada dikkat etmemiz gerekiyormus.

kizlar ua sag gogusumn altomda kaburgamda sanki bisey titriyo gibi.genelde saga yatınca olurdu simdi sola yatincada oluyo.bebi desem degil ayaklar asagida suan bile tepiniyo kaisklarda ama o titreme ne ola ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…