2017 Aralık Anneleri

Canım ne durumdasın merak ettim seni ıslaklık devam ediyomu

Canım ne durumdasın merak ettim seni ıslaklık devam ediyomu
Yok canım çok şükür şu anda bi şey yok. Bizim oğluş gündüz biraz uykucu. İkindiden sonra pek hareket etmez. Biraz tedirgin oldum. Akşam 10 buçuktan sonra fırıldak gibi döner. Saatini bekledim. Çok şükür sabaha kadar uyutmadı diyebilirim:) şimdilik her şey normal. İnternetten de biraz araştırdım kokusuz berrak su gelmesi bi sorun teşkil etmez diye okudum sağlık sayfalarında. Kontrolümü bekleyeceğim. Çünkü devlet hastanesine gitmek istemiyorum. Sağlık ocağına yine bi uğrarım ama öğleden sonra. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Rabbim hepimize bu mübarek günler hürmetine sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar birşey soracağım. Benim belimin sağ tarafı resmen uyuşuk gece de karnımın sağ tarafı uyuşmuş gibi idi. Böyle olan var mı

Hanımlar merhaba bişey soracam bilen varsa cvplayabilir mi usg fotosunda bebeğin boyu kilosu yazıyor mu doktora sormayı unuttum ultrason kağıdında yazılar var ama hangisi ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Benim usg fotoğrafında EFW (A.BPD.FL) :683.63 q şeklinde kaç kilo olduğu yazıyor. Ama tüm usg fotoğraf larımda yok demek ki illa hepsinde yazmıyor

Hanımlar merhaba bişey soracam bilen varsa cvplayabilir mi usg fotosunda bebeğin boyu kilosu yazıyor mu doktora sormayı unuttum ultrason kağıdında yazılar var ama hangisi ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğin olduğu fotoğrafta değil de ayrı bir cıktı daha veriyor dr orda yazıyor genelde tüm ölçümler

Ilk gün açlık 72 tokluk 1. Saat 122 cikti sabah simdilik iyi gidiyo gibi dimi kizlar bugun diyetimin ve ölçümün ilk günündeyim

günaydın kızlar.. Bugün kimseden ses çıkmıyor
Evet bi durgunluk var:)
Dün bebek hareketlerini hep alt karnımda hissettim. Ayaktayken bile. Vajinamın üst kısmı sürekli titriyor gibiydi. İlk defa oldu biraz ürktüm açıkçası normal midir diye

Amin canım inşallah çok sevindim iyi olmanıza :))

Bende zaman zaman alttan hissediyorum bence normal çünkü sürekli hareket ediyorlar tekmeleri farklı farklı yerlerde oluyo.

Evet bi durgunluk var:)
Dün bebek hareketlerini hep alt karnımda hissettim. Ayaktayken bile. Vajinamın üst kısmı sürekli titriyor gibiydi. İlk defa oldu biraz ürktüm açıkçası normal midir diye
ben uc dort haftadr ayaktayken hissediyrm hatta bayram bitiminden beri.hatta ilk hareketi cafede kahvalti tabakalrna bakarken hissetmstm. :))) hadii sec birini der gibiydi :))) ayaktayken biraz tuhaf oluyo hareketleri

cok guzel cikmis sabah olmaisna ragmen benm ilk saatler hep yuksek cikiyo.hizli yiurm sanriim
Ben korkudan diyettekinden 1 dilim az ekmek yedim :) bişey soracam ömrümde hic diyet etmedim saatli yemek yemedim hep zayıftım simdi ben suyu da sadece ana ve ara ogunde mi icebilirim onun harici icemem mi susadım ama saatime var daha

ben uc dort haftadr ayaktayken hissediyrm hatta bayram bitiminden beri.hatta ilk hareketi cafede kahvalti tabakalrna bakarken hissetmstm. :))) hadii sec birini der gibiydi :))) ayaktayken biraz tuhaf oluyo hareketleri
Aynen. insan ne demek istediğini anlamaya çalışıyor :) Demek ki bu haftalarda normal

Canım bende hiç diyet yapmadım ama suyun saati olacagını sanmıyorum aksine bol su içmek yararlı hamilelikte diye biliyorum ben hergün 3 3.5 litre su içiyorum

Amin canım inşallah çok sevindim iyi olmanıza :))
Çok teşekkür ederim canım. İlk olunca çok tecrübesiz insan. En ufak bi şeyde korkuyor. Dün eve nasıl geldim bilmiyorum. O kadar korktum ki başım dönmeye başladı. Eşim Allahtan yanımdaydı. O da çok korktu garibim. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Düşünmesi bile çıldırtıyo.

su 3 litre istedgn saatte istedgn zamanda hic canim o diyete dahil degil.insan saatle yiyince kendini robot gibi hissediyo maaalesef ama saatle icme suyu istedgn an ic

Mrb kızlar bende dıyetısyenı aradım ölctüklerimi söyledim 180 ni geçmiyorsa sıkıntı yok dedi birde kızlar benim bebegime hıçkırık tutuyor dıger bebegimdede bu haftalarda tutuyordu sizdede varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…