Ya bu tokluk olctukten kac saat sonra açlık ölçülmeli of diyetisyen saat yazmadı her öğün arasinda 2 bucuk saat olması yeterli dedi ana ogun yiyorum 2 buçuk saat sonra ara öğün yiyorum 2 bucuk saat sonrada açlık ölçüyorum ya sanki yeterli bi saat degil bu sabah 72 cikan açlık aksam 99 çıktı bu iş bana cok sacma geldi sabah açlık mantıklı ama gun icindeki açlık dogru bi ölçüm oluyo mu ki yaa
Ben öğlen yemeğine başlamadan hemen önce ölçüyorum öğlen açlık değerini ağzıma aldığım ilk lokmanın dk sına bakıyorum 1 saati ve 2.saati ayarlıyorum ona göre.benim de anlamadığım şu mesela çay ya da kahve içicez ara öğünlerde mi içicez ben çayı sabah 1 saati ölçtükten sonra içiyorum kahvede tereddüt ediyorum.tam detaylı anlatmıyorlar öyle miydi böyle miydi diye kara kara düşünüyoruz
o benmde kafami kurcaliyo.en dogrusu sabah olan diye dusunuyrm.cunku oglen aksam en fazla 2 saat ara verebiliyosn o da zorla cok cabuk acikiyrz.onlarinda arasi az oldgu icin yukske cikiyor genelde
Aynen oyle bence sadece sabah ki açlık onemli burda digerlerinin arası çok az bide yürüyüşün onemini vurgulamak istiyorum öğlen de aksamda aynı yemekleri yedim oglen yurumedim aksam yürüdüm oglenin tokluk 138 aksamın tokluk 110 çıktı evde bile olsa yurumek lazım
Ben öğlen yemeğine başlamadan hemen önce ölçüyorum öğlen açlık değerini ağzıma aldığım ilk lokmanın dk sına bakıyorum 1 saati ve 2.saati ayarlıyorum ona göre.benim de anlamadığım şu mesela çay ya da kahve içicez ara öğünlerde mi içicez ben çayı sabah 1 saati ölçtükten sonra içiyorum kahvede tereddüt ediyorum.tam detaylı anlatmıyorlar öyle miydi böyle miydi diye kara kara düşünüyoruz
ay ben sekersiz iciyrm diye caydan da sogudum kahvaltilarmn tadi kalmadı.sabah kahvalatsndan sonraki ara ogunde kahve iceblrsn ben gecen icmistm dusuk bile cikti yazdm hatta buraya.
ay ben sekersiz iciyrm diye caydan da sogudum kahvaltilarmn tadi kalmadı.sabah kahvalatsndan sonraki ara ogunde kahve iceblrsn ben gecen icmistm dusuk bile cikti yazdm hatta buraya.
Iyi geceler herkese bayadir bir takip ediyorum ancak aktif olabildim nasipse bende aralik annesi olcam allah hepimizi saglikla kavustursun bebislerimize
Iyi geceler herkese bayadir bir takip ediyorum ancak aktif olabildim nasipse bende aralik annesi olcam allah hepimizi saglikla kavustursun bebislerimize
Kızlar bnm vajinama anlık bi ağrı girip bırakıyor ve sık sık oluyo hatta bu gece her öyle olduğunda uykudan bile uyandırıyordu bilmiyorum ki paniklemeli miyim bilmiyorum normal midir acaba ya
saglik ocaginda ebeye söyledim ama kendi dr um vermdn yazmak istemedi herhalde.hoc bahsetmedi bile magnezyumdan.o erken dogum riskinden korktugu icin direk nst ye gir dedi.ama kesilince kramplar bende gitmedm dr a
tekrarlarsa alip icicem.cunku allah korusun sanci gibi bisey olsaydi gecmezdi
En son mesaj attığımda 6-7 haftalıktım sanırım, herkese sağlıkla hayırlı vakitte doğumlar diliyorum.
Neredeyse herkes bir sorunla karşılaşmış, bende su fazlalağı, düşük kan değerleri, kalpte ekojenik odak gibi birkaç problem var. Onun dışında en son 1030 gram 35 cm dik çok şükür
Geceleri rahat pozisyon alıp uyumak ve defalarca çişe kalkıp tekrar uykuya dalamamakta nefret geldi
Bitse de gitsek moduna geçtim ben
Hanımlar merhaba bişey soracam bilen varsa cvplayabilir mi usg fotosunda bebeğin boyu kilosu yazıyor mu doktora sormayı unuttum ultrason kağıdında yazılar var ama hangisi ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım özel hastaneye gitmiyormusun gidip görebilirsin ben bir ayda üç dört kez gidiyorum valla erken doğum riskim olduğu için nst çekiliyor o sebeple görüyorum dr sağolsun çok iyi bebegimide gösteriyor stresli bir yapım olduğu için o da biliyor beni anlayışla karşılıyor hamıleligimin basından beri hiç bir ayın dolmasını beklemedim ben
canım özel hastaneye gitmiyormusun gidip görebilirsin ben bir ayda üç dört kez gidiyorum valla erken doğum riskim olduğu için nst çekiliyor o sebeple görüyorum dr sağolsun çok iyi bebegimide gösteriyor stresli bir yapım olduğu için o da biliyor beni anlayışla karşılıyor hamıleligimin basından beri hiç bir ayın dolmasını beklemedim ben
Ozele gidiyorum canim da ben yolculuk yasak yatak istiharatim var zorunlu olmadıkça yolculuk yapmıyorum kendi evimde de kalmıyorum k aynanamlarda kalıyorum onların da evi hastaneye uzak mecburen zorunlu olmadıkça ayda bir gidiyorum kuzumuda gormek için sabırlabekliyorum
Ozele gidiyorum canim da ben yolculuk yasak yatak istiharatim var zorunlu olmadıkça yolculuk yapmıyorum kendi evimde de kalmıyorum k aynanamlarda kalıyorum onların da evi hastaneye uzak mecburen zorunlu olmadıkça ayda bir gidiyorum kuzumuda gormek için sabırlabekliyorum