- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Magnesium Diasporal Şase kullanıyorum. Ağrılarım oluyor dediğimde doktor herhangi bir test yapmadan verdi o yüzden kullanmanızda bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Ağrılarım azaldı diye üşenip almamıştım. Birkaç gündür kötüleştim yine aldım ve içimdeki depresif his de azaldı.
Sevindim cnm senin adına bende demiyorum meyveleri bakalım bugün de taze incir yedim ara öğünde bakalım akşam açlık kaç olacak öğlenki yüksek değildi.Kızlar ben sabah yazamadım yoğundum. Size söyledikten 10 dk so ra ölçüm yaptım 127 cıktı çok sukur. Ama şaşırdım doğrusu çünkü hem çok geç kahvaltı etmiştim hem de kızartma filan yedim hatta ekmeği de fazla kaçırdım kuşatmanın yağına bana bana yedim. Yalnız ben kahvaltıda yoğurt yedim yükselmemesini ona bağlıyorum yoğurt duzenliyormus. Bundan sonra kahvaltılarda da yoğurt yiycem. Meyveyi yoğurtla yiyince yükselmiyor onu biliyorum çünkü ben muzu çok severim o yüzden de kesmedim muz yemeği ama tek yiyince yükseliyor yoğurtla yiyince yukselmiyor. Artık herşeyi yoğurtla yiycem
Incir yükseltiyormus diye duydum ben o yüzden yemiyorum ama çok severim. Ben de şimdi iki mandalina iki siyah erik yedim bakalım 1 saat sonra ölçücem açlık şekeri k kac çıkacakSevindim cnm senin adına bende demiyorum meyveleri bakalım bugün de taze incir yedim ara öğünde bakalım akşam açlık kaç olacak öğlenki yüksek değildi.
aynen ya benmde oyle buguj bazen oyle acitir gibi oldu.hep donuyo dalgalandryo ama sert tekme cok azKızlar bu iki gündr bebk hareketleri çok güçsüz çok üzülüyrm halbuki takvim de güçlü kuvvetli tekmeler yazıyor... biz bu gidişle dokuz doğururuz
onlar yukseltmiyo her gun yiyorm ben.ama sabhalari benmde cok hizli yukseliyo bende yogurt yiyeym.zaten caydan sogudum sekersiz icemiyrm.sanki haslanmis sıcak su iciymsm gibi oluyoIncir yükseltiyormus diye duydum ben o yüzden yemiyorum ama çok severim. Ben de şimdi iki mandalina iki siyah erik yedim bakalım 1 saat sonra ölçücem açlık şekeri k kac çıkacak
Yükseltmedi cnm ya açlık 88 çıktı.peynir ve az ekmek yeşim yanında.Incir yükseltiyormus diye duydum ben o yüzden yemiyorum ama çok severim. Ben de şimdi iki mandalina iki siyah erik yedim bakalım 1 saat sonra ölçücem açlık şekeri k kac çıkacak
Uzun sürmüyor da canim pozisyon degistirdigim zamanda geçiyor ama bu kasilmalarin sıklığı ne kadar olmalı gundeErken dogum belirtilerinde de benzer seyler olabilir ama bu haftalarda normal oldugunu okuyorum bir cok yerde. Hatta soyle bir sey okudum simdi:
Ben bunu zaten yapiyordum. Ise de yariyordu.
- Braxton hicks kasılmalarına bağlı gerilmelerde pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekir. Örneğin oturuyorsanız kalkıp yürümelisiniz.
- Karında sertleşme yaşadığınızda, oturuyorsanız yürüyün, yürüyorsanız oturun veya uzanıp dinlenin.
Rahmin genislemesi ve vucudun kendini doguma hazirlamasi icin gerekliymis. Tabi 5dakikadan uzun suruyorsa orada dikkat etmemiz gerekiyormus.
Evet kuzum i nsalllah sende seker çıkmaz ben de özledim melegimi insallah hayirli haberlerle döneriz doktordanAyın 11 de mi canım benimde aynı gün randevum şeker yüklemesi var bide çok özledim kızçemi bende
Ben zaten kilo alamiyordum canim gramla kilo aliyordum o alimimda durdu 56 kilo da sayıyorumSizler diyetten beri kilo aldınız mı kızlar ben almadım kaçtınız kaç oldunuz siz
Kuzum o bende bir haftadır var amane olduunu cozemedimkizlar ua sag gogusumn altomda kaburgamda sanki bisey titriyo gibi.genelde saga yatınca olurdu simdi sola yatincada oluyo.bebi desem degil ayaklar asagida suan bile tepiniyo kaisklarda ama o titreme ne ola ki
Kuzum b enimkinin de hareketleri gucsuzlesti karnin sis yada gerginse bebisin hareketlerini derinden hissediyorsunKızlar bu iki gündr bebk hareketleri çok güçsüz çok üzülüyrm halbuki takvim de güçlü kuvvetli tekmeler yazıyor... biz bu gidişle dokuz doğururuz
Ya süt sağma makinesine ilk etapta gerek olur mu acaba? Ben hiç almayı düşünmemiştim.Mrb kizlar. Sut sagma makinasi alan varmi. Yada arastiraniniz, hangisi daha iyi olur. Manuel olanlarda is goruyormu ki. elektrikli almak gerekir. Karar veremedim.
İnşAllah canım inşAllahhhh, ben bu ara dikkat ediyorum yediklerime yoğurt içine ceviz falan kırıyorum yeşillik salatası ve bir dilim tam buğday ekmeği ile falan yiyorum ama çok açım yine bu ara kafayı yiyorum 12 kg almışım şeker çıkar diye çok korkuyorumEvet kuzum i nsalllah sende seker çıkmaz ben de özledim melegimi insallah hayirli haberlerle döneriz doktordan
Belki sut gelmez saginca gelir die dusundum, yada cok sut oluncada agri oluyormus sgmak gerekebilir. Bulunsun bitane die dusundum ama ihtiyacta olmayabilir tabi:)Ya süt sağma makinesine ilk etapta gerek olur mu acaba? Ben hiç almayı düşünmemiştim.
Mrb kizlar. Sut sagma makinasi alan varmi. Yada arastiraniniz, hangisi daha iyi olur. Manuel olanlarda is goruyormu ki. elektrikli almak gerekir. Karar veremedim.
Kizlar ya bir topik de okudum bu kasilmalar yani rahmin bir yerde toplanması erken doğuma sebebiyet veriyormuş ayy çok korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?