2017 Aralık Anneleri

Teşkr ederm cnm ben daha başlamadım,, benm de kas ağrılarım oluyrdu arada ama içmek istemyrm...

Kızlar ben sabah yazamadım yoğundum. Size söyledikten 10 dk so ra ölçüm yaptım 127 cıktı çok sukur. Ama şaşırdım doğrusu çünkü hem çok geç kahvaltı etmiştim hem de kızartma filan yedim hatta ekmeği de fazla kaçırdım kuşatmanın yağına bana bana yedim. Yalnız ben kahvaltıda yoğurt yedim yükselmemesini ona bağlıyorum yoğurt duzenliyormus. Bundan sonra kahvaltılarda da yoğurt yiycem. Meyveyi yoğurtla yiyince yükselmiyor onu biliyorum çünkü ben muzu çok severim o yüzden de kesmedim muz yemeği ama tek yiyince yükseliyor yoğurtla yiyince yukselmiyor. Artık herşeyi yoğurtla yiycem

Kızlar bu iki gündr bebk hareketleri çok güçsüz çok üzülüyrm halbuki takvim de güçlü kuvvetli tekmeler yazıyor... biz bu gidişle dokuz doğururuz

Sevindim cnm senin adına bende demiyorum meyveleri bakalım bugün de taze incir yedim ara öğünde bakalım akşam açlık kaç olacak öğlenki yüksek değildi.

Sevindim cnm senin adına bende demiyorum meyveleri bakalım bugün de taze incir yedim ara öğünde bakalım akşam açlık kaç olacak öğlenki yüksek değildi.
Incir yükseltiyormus diye duydum ben o yüzden yemiyorum ama çok severim. Ben de şimdi iki mandalina iki siyah erik yedim bakalım 1 saat sonra ölçücem açlık şekeri k kac çıkacak

Incir yükseltiyormus diye duydum ben o yüzden yemiyorum ama çok severim. Ben de şimdi iki mandalina iki siyah erik yedim bakalım 1 saat sonra ölçücem açlık şekeri k kac çıkacak
onlar yukseltmiyo her gun yiyorm ben.ama sabhalari benmde cok hizli yukseliyo bende yogurt yiyeym.zaten caydan sogudum sekersiz icemiyrm.sanki haslanmis sıcak su iciymsm gibi oluyo

Yükseltmedi cnm ya açlık 88 çıktı.peynir ve az ekmek yeşim yanında.

Q
Uzun sürmüyor da canim pozisyon degistirdigim zamanda geçiyor ama bu kasilmalarin sıklığı ne kadar olmalı gunde

kizlar ua sag gogusumn altomda kaburgamda sanki bisey titriyo gibi.genelde saga yatınca olurdu simdi sola yatincada oluyo.bebi desem degil ayaklar asagida suan bile tepiniyo kaisklarda ama o titreme ne ola ki
Kuzum o bende bir haftadır var amane olduunu cozemedim

Mrb kizlar. Sut sagma makinasi alan varmi. Yada arastiraniniz, hangisi daha iyi olur. Manuel olanlarda is goruyormu ki. elektrikli almak gerekir. Karar veremedim.

Mrb kizlar. Sut sagma makinasi alan varmi. Yada arastiraniniz, hangisi daha iyi olur. Manuel olanlarda is goruyormu ki. elektrikli almak gerekir. Karar veremedim.
Ya süt sağma makinesine ilk etapta gerek olur mu acaba? Ben hiç almayı düşünmemiştim.

Evet kuzum i nsalllah sende seker çıkmaz ben de özledim melegimi insallah hayirli haberlerle döneriz doktordan
İnşAllah canım inşAllahhhh, ben bu ara dikkat ediyorum yediklerime yoğurt içine ceviz falan kırıyorum yeşillik salatası ve bir dilim tam buğday ekmeği ile falan yiyorum ama çok açım yine bu ara kafayı yiyorum 12 kg almışım şeker çıkar diye çok korkuyorum

K Koala_anne cnm cebeci tıpa gittim kontrole feride hoca doğuma girmiyormus
Bu arada gizli şeker çıktı birde idrarda seker kaçamağı varmış 9 ekim tekrar kontrole gidicem
Durmadan bişeyler çıkıyor herşeyin hayırlısı artık

canım çalışan anne olacaksan gerek olabilir ve manuel değil de elektrikli tavsiye ediyolar genelde. bir de dediğin gibi süt az olunca sağarak çoğaltılabilir ya da çok olursa sağmak gerekebilir diye düşünüyorum ben de o yüzden alacağım zaten işe başlayınca şart. avent almayı düşünüyorum şimdilik ama lansinoh u da öneriyolar.

Kizlar ya bir topik de okudum bu kasilmalar yani rahmin bir yerde toplanması erken doğuma sebebiyet veriyormuş ayy çok korktum ya

canım ben de okuyunca çok korktum ilk etapta. hatta psikolojik olarak etkilendim bence kasılmalarım baya artmıştı. doktora kontrolümde söyledim nts ye aldı kasılman yok, bu haftalarda da yalancı kasılmalarının başlaması normal dedi. ama bi yandan belki o an çıkmadı kasılma ama aslında var mı acaba diyorum. iyice paronayak gibi oldum. doktor erken doğum riskin yok diyor. doğum yaklaştıkça da rahmin kendini hazırlamaya başlaması normal bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…