2017 Aralık Anneleri

K Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık

kizlar ua sag gogusumn altomda kaburgamda sanki bisey titriyo gibi.genelde saga yatınca olurdu simdi sola yatincada oluyo.bebi desem degil ayaklar asagida suan bile tepiniyo kaisklarda ama o titreme ne ola ki

canım acaba o bölgede atan bi damarı hissediyor olabilir misin. ben de aynısını sağ alt karında hissediyorum. ya bebeğe hıçkırık tuttu diyorum ya da orda bi damar atıyor

Q

Uzun sürmüyor da canim pozisyon degistirdigim zamanda geçiyor ama bu kasilmalarin sıklığı ne kadar olmalı gunde
Bir saatte 4-5 defadan fazla olmamalıymış ve 1 kaç dakikadan fazla sürmemeliymiş.
“Braxton hicks kasılmaları özellikle anne ve bebek çok hareketli olduğunda, anne karnına dokunulduğunda, mesane dolu olduğunda ya da cinsel ilişki sonrası veya vücut sıvısı çok azaldığında tetiklenebilir.” demiş bir doktor.

Kiloyu çok almakla şekerin hiç alakası yok canim için rahat olsun ben kolay kolay kilo alamadığım halde seker cikti ki zayıf biriyim gobegim hala yok insallah sende de cikmaz

Ben pek hareketli değilim yatıyorum sürekli cinsellik yok zaten digerlerine dikkat edecem

canım acaba o bölgede atan bi damarı hissediyor olabilir misin. ben de aynısını sağ alt karında hissediyorum. ya bebeğe hıçkırık tuttu diyorum ya da orda bi damar atıyor
Canim aynısını bende hissediyorum fakat atmasi degil bu başka bisey sanki orada bisey hareket ediyor gibi titriyo

Canim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mu

Canim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mu
Boğazına bisey çıkıyor derken tarif edebilir mısın canım nasıl bisey yanma gibi mi daha mi farkli. Bana da kasılma gelince boğazıma doğru biseyler oluyor sanki kalp çarpıntısı gibi biseyler sıkıyor gibi çok değişik bişey oluyor tarif edemiyorum. Ama yanma değil kesinlikle sanki kalbim boğazımda atıyor. Senin nasıl oluyor canım

Benimde öyle oluyor canim sanki karnimdan yukarı bisey sıkıyor gibi oluyor önceden olmuyordu bebek bir yere toparlaninca o hissi yasiuorum burada bir arkadasta aynı şeyleri yaşamış sancı çıkmış kim olduğunu hatırlayamıyorum ama

Ya kizlar bugünde sol kasigimda igne batar gibi batma oluyor geçenlerde sag kasigimdaydi şimdi sol kasigimda

o benmde aklıma geldi damar mi diye ama ne bileum titreme bildiğin kam akisi sanirim.hickirik degil onu hissettim iki kez garibim hop hop hopladi:))

Bölüm başkanı cem hoca ve batuhan hoca ile bi görüş sadece doğum içinde giriyorlar senin sezeryn mı olacaktı, ben kontrolleri orda yaptıracağım ama doğumu orda yaptırmamaya karar verdim nefret ettim yemin ediyorum ordan sadece ego tatmin ediyorlar, bide benim sezeryan olacaktı son doğumun sezeryandı çünkü ama ben normal doğum yapacağım inşAllah Allah izin verirse koru hastanesinde 38 haftalıkken görüşmeye gideceğim ama rütin kontroller yine tıpda olacak malesef

K Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık
Çok normal venim şimdi bile oluyor kuzum senin taklaşmış rahim ve bebek egzersiz yapıyor doğum için

Bide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikde

Ben cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...
Yorgan ilk etapta fazla kullanilmiyo yani ben de ilk bebegimde kullanamamistim sıkı giydirip kalin battaniyeler kullaniyordum bir de pamuk yorgan yastik iyi oluyo

Bide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikde
Kuzum benim de idrar da seker çıkınca aileyi sordular ailemde yok ama d iyetten 15 gün sonra idrar tahlili yapıldı o zaman çıkmadı idrar da

Canim dogumda kansiz olmaman cok onemli simdi icinde onemli farkli bi ilac dene doktorunla konus mutlaka doguma kadar kullan tecrubeyle sabit dogumun ve sonrasinda da rahat edersin bebegimize bakmamiz icin kendimizin de saglikli olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…