- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
kizlar ua sag gogusumn altomda kaburgamda sanki bisey titriyo gibi.genelde saga yatınca olurdu simdi sola yatincada oluyo.bebi desem degil ayaklar asagida suan bile tepiniyo kaisklarda ama o titreme ne ola ki
Bir saatte 4-5 defadan fazla olmamalıymış ve 1 kaç dakikadan fazla sürmemeliymiş.Q
Uzun sürmüyor da canim pozisyon degistirdigim zamanda geçiyor ama bu kasilmalarin sıklığı ne kadar olmalı gunde
Kiloyu çok almakla şekerin hiç alakası yok canim için rahat olsun ben kolay kolay kilo alamadığım halde seker cikti ki zayıf biriyim gobegim hala yok insallah sende de cikmazİnşAllah canım inşAllahhhh, ben bu ara dikkat ediyorum yediklerime yoğurt içine ceviz falan kırıyorum yeşillik salatası ve bir dilim tam buğday ekmeği ile falan yiyorum ama çok açım yine bu ara kafayı yiyorum 12 kg almışım şeker çıkar diye çok korkuyorum
Ben pek hareketli değilim yatıyorum sürekli cinsellik yok zaten digerlerine dikkat edecemBir saatte 4-5 defadan fazla olmamalıymış ve 1 kaç dakikadan fazla sürmemeliymiş.
“Braxton hicks kasılmaları özellikle anne ve bebek çok hareketli olduğunda, anne karnına dokunulduğunda, mesane dolu olduğunda ya da cinsel ilişki sonrası veya vücut sıvısı çok azaldığında tetiklenebilir.” demiş bir doktor.
Canim aynısını bende hissediyorum fakat atmasi degil bu başka bisey sanki orada bisey hareket ediyor gibi titriyocanım acaba o bölgede atan bi damarı hissediyor olabilir misin. ben de aynısını sağ alt karında hissediyorum. ya bebeğe hıçkırık tuttu diyorum ya da orda bi damar atıyor
Canim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mucanım ben de okuyunca çok korktum ilk etapta. hatta psikolojik olarak etkilendim bence kasılmalarım baya artmıştı. doktora kontrolümde söyledim nts ye aldı kasılman yok, bu haftalarda da yalancı kasılmalarının başlaması normal dedi. ama bi yandan belki o an çıkmadı kasılma ama aslında var mı acaba diyorum. iyice paronayak gibi oldum. doktor erken doğum riskin yok diyor. doğum yaklaştıkça da rahmin kendini hazırlamaya başlaması normal bi yandan
Bende idrarda seker ciķti ama diyetle duzeldiK Koala_anne cnm cebeci tıpa gittim kontrole feride hoca doğuma girmiyormus
Bu arada gizli şeker çıktı birde idrarda seker kaçamağı varmış 9 ekim tekrar kontrole gidicem
Durmadan bişeyler çıkıyor herşeyin hayırlısı artık
Ne yaptiniz da düzeldiBende idrarda seker ciķti ama diyetle duzeldi
Boğazına bisey çıkıyor derken tarif edebilir mısın canım nasıl bisey yanma gibi mi daha mi farkli. Bana da kasılma gelince boğazıma doğru biseyler oluyor sanki kalp çarpıntısı gibi biseyler sıkıyor gibi çok değişik bişey oluyor tarif edemiyorum. Ama yanma değil kesinlikle sanki kalbim boğazımda atıyor. Senin nasıl oluyor canımCanim bende bebek sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor sonra karnimdan ağzıma doğru birşey çıkıyor gibi oluyor zaten benim erken dogum riskim var acaba bu kasilmalar acilmaya sebeb olur mu
Benimde öyle oluyor canim sanki karnimdan yukarı bisey sıkıyor gibi oluyor önceden olmuyordu bebek bir yere toparlaninca o hissi yasiuorum burada bir arkadasta aynı şeyleri yaşamış sancı çıkmış kim olduğunu hatırlayamıyorum amaBoğazına bisey çıkıyor derken tarif edebilir mısın canım nasıl bisey yanma gibi mi daha mi farkli. Bana da kasılma gelince boğazıma doğru biseyler oluyor sanki kalp çarpıntısı gibi biseyler sıkıyor gibi çok değişik bişey oluyor tarif edemiyorum. Ama yanma değil kesinlikle sanki kalbim boğazımda atıyor. Senin nasıl oluyor canım
Doktor sana diyet vermedi mi canim benim ilk haftalarda duzelmedi insülin dediler ben kabul etmedim 5 haftadır diyet uyguluyorum şimdi idrarda seker yok kanda da düzene girdi allaha sukurNe yaptiniz da düzeldi
o benmde aklıma geldi damar mi diye ama ne bileum titreme bildiğin kam akisi sanirim.hickirik degil onu hissettim iki kez garibim hop hop hopladi:))canım acaba o bölgede atan bi damarı hissediyor olabilir misin. ben de aynısını sağ alt karında hissediyorum. ya bebeğe hıçkırık tuttu diyorum ya da orda bi damar atıyor
Bölüm başkanı cem hoca ve batuhan hoca ile bi görüş sadece doğum içinde giriyorlar senin sezeryn mı olacaktı, ben kontrolleri orda yaptıracağım ama doğumu orda yaptırmamaya karar verdim nefret ettim yemin ediyorum ordan sadece ego tatmin ediyorlar, bide benim sezeryan olacaktı son doğumun sezeryandı çünkü ama ben normal doğum yapacağım inşAllah Allah izin verirse koru hastanesinde 38 haftalıkken görüşmeye gideceğim ama rütin kontroller yine tıpda olacak malesefK Koala_anne cnm cebeci tıpa gittim kontrole feride hoca doğuma girmiyormus
Bu arada gizli şeker çıktı birde idrarda seker kaçamağı varmış 9 ekim tekrar kontrole gidicem
Çok normal venim şimdi bile oluyor kuzum senin taklaşmış rahim ve bebek egzersiz yapıyor doğum içinK Koala_anne canım senin dördüncü doğumun olacak. 30 haftadan sonra karnın bi yerde toplanmaya başlaması normal mi? 30 dan sonra bu toplanmalarım arttı artık
Bide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikdeK Koala_anne cnm cebeci tıpa gittim kontrole feride hoca doğuma girmiyormus
Yorgan ilk etapta fazla kullanilmiyo yani ben de ilk bebegimde kullanamamistim sıkı giydirip kalin battaniyeler kullaniyordum bir de pamuk yorgan yastik iyi oluyoBen cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...
Kuzum benim de idrar da seker çıkınca aileyi sordular ailemde yok ama d iyetten 15 gün sonra idrar tahlili yapıldı o zaman çıkmadı idrar daBide bu gizli şeker için ne dedi ailende var mı şeker hastası falan olan çünkü gebelik şekeri başka gizli şeker başka bişey hamilelikde
Canim dogumda kansiz olmaman cok onemli simdi icinde onemli farkli bi ilac dene doktorunla konus mutlaka doguma kadar kullan tecrubeyle sabit dogumun ve sonrasinda da rahat edersin bebegimize bakmamiz icin kendimizin de saglikli olmasi lazimMErhaba..benim kendi doktorum kan ilacı vermemişti besinlerden almam için..aile hekimim de kan değerlerimi düşük görünce kan ilacına başlamamı istedi. Gynoferon verdi günde 1 kez..fakat bende aşırı kabızlık yaptı; hatta hemoroidimi azdırdı ben de bıraktım napıyım...kan yapıcı besinler yemeye çalışıyorum pekmez, kan üzümü, ciğer vs.. kan ilacını kullanamadım inşallah siz sorun yaşamassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?