2017 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım. özellikle hamilelik öncesinde çok sık türk kahvesi içen biriysen hamilelikte de kestiysen işe yarar bence.
Hamilelikten önce günde mutlaka bir fincan içiyordum canim hamile oldugumu öğrenince de içmeyi bıraktım ara ogunde deneyecem canim

Hamilelikten önce günde mutlaka bir fincan içiyordum canim hamile oldugumu öğrenince de içmeyi bıraktım ara ogunde deneyecem canim

ben de ilk 3 ay hiç içmedim. çok sık baş ağrısı yaşadım. hiç aklıma türk kahvesinden olabileceği gelmedi. bi gün başım ağrırken yarım fincan denedim baş ağrımı kesti. şimdi arada içiyorum. inşallah senin de işine yarar canım

ben yelek aldom 3 4 tane hemde pazardn:) cokta guzeller rengarenk.ama hirka almadom ya lazim olur mu ki yeni dogdugnda
hırka ben de hiç almadım. işte bilemiyorum ki ilk hamilelik çocuk nasıl giydirilir evin içinde ya da dışarı çıkarırken. çok sıkıp bunaltmak da istemiyorum. beni lahana gibi giydirmişler şimdi en ufak bi soğukta aşırı üşürüm mesela. alıştırma meselesi sanki biraz.

Bana doktorum günde 2 çay 1 türk kahvesi izni vermişti. içiyorum da bir sıkıntı yasamadım cok sukur.

Benim 25+2de 1003 gr di canim. Şimdi 29. Haftaya kadar çok az almış gibi gekdi. Yani sorun kilosunun az olması degil de almadı gereken kilodan daha az almış olması

Benim 25+2de 1003 gr di canim. Şimdi 29. Haftaya kadar çok az almış gibi gekdi. Yani sorun kilosunun az olması degil de almadı gereken kilodan daha az almış olması
Olcumlerde yanlıslık olabilir canim. Benim ilk hamileligimde son haftamda 2800 dedi.Kızim 3600 dogdu.Simdi de gecen kontrolde kafa olcumleri bi hafta gerideydi.Son kontrolumde kafa haftasiyla uyumlu,boy 1 hafta geride. Degisiyr her kontrolde.

Öyle düşünme diyet yapıyorsun diye bebeği beslemiyorsun anlamına gelmez sadece dikkat ediyorsun

Günaydın arkadaşlar..naçizane fikirlerini söylemek istiyorum..ateş ölçer için ben temassız almıştım bir müddet sonra bozuldu en garanti şu cıvalı olanlar digital almıştım bebekken çok yüksek olduğunu hissettiğinde makattan ölçüyordum sık olmamak şartıyla..en doğru sonuç veren bölgedir bilginize ama kol altından da ölçebilirsiniz değer farkı var sadece makattan ölçümde 38 hafif ateş oluyor diye okumuştum netten bakılabilir.yün örme yelek yeni doğduğunda tam ısıtıyo tabi evin ısısı da önemli..ben örme ceket bile kullandım bazı günler..zaten kundakla sarıp tutuyorsun bebiyi..bi de küçük ince bir yastık yapın derim üstüne yatırıp tutmak çok kolay çocuğun kolunu bacağını acıtırmıyım derdi olmuyor hem de ısıtıyor sırtını..

Merhaba arkadaslar 29+5 haftaligim...sorunsuz bir hamilelik geciriyordum en son 4 hafta once kontrole gittim....son 3 gundur cok agrim olmaya basladi belimde ve sol kasigimda...sanki belim tutulmus gibi ve kasik agrisi...gaz sancisimi ayirt edemiyorum kabizligim var biraz...acaba erken dogum belirtisi mi gobegim de biraz asagida panik yaptim ya moralim cok bozuk 3 gundur...yarin kontrolum var ama burdan da sormak istedim bu agri acaba son aylarda normal bir agri mi rahim buyudugu icin...yasayan var mi

Hastane cıkısı 3 tane. 0-3 ay 6 -7 takım. En son Pancodan 4 takim aldım.0-6 diye gecyr ama 3 aydan farkı yok.Onlari degstrebilirim canim.Pancoda da 0-6, 6-12 diye gdyrmus bedenler.6-12 de buyuk olmaz mı?
Pançodakileri değiştirebilirsin evet mantıklı ama alırken ayına değil santimine bakıyorum ben. Mesela Chicco markasında 6 ay yazan aslında 3 ay. Bazı markaların kalıbı kendi ülkesine göre oluyor. O yüzden ben kaç cm diye bakıp bi beden büyük aldım o markadan.
Bir de 0-3 ay için takımdan ziyade uyku tulumu giydiririm diye düşündüm. 7 tane uzun kollu iç zıbın aldım, 8 tane patikli alt. 2 tane de hastane çıkışı var. Sonra 3-6 aylıklara geçtim, onlarda da iç body, patikli alt ve uyku tulumu aldım. Takım gelirse ona göre bakar alırım diye.

Sende almıssin epey.Saglikla giysinler ins.minik kuzucuklar:)

Senden haber bekliyorum canım hayırlı haberlerle gel inşallah
1335 gram olmuş canim.dr bunlar tahmini ölçüler dedi gercek kilosunu soylemz dedi.anlamadgm nokta gramın yaninda 28+5 yaziyo yani yine iki uc gun geriden gidiyo.ama ust taraftada 30+0 yaziyo bide tahmini dogum tarihi 18 aralk cikti
sezeryan oldugu icin mi ole kaydetti acaba
38 dolunca alcz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…