2017 Aralık Anneleri

Kızlar birde doğum çantasına bisküvi meyve suyu koyun hiç belli olmaz bazen alıcak yer olmuyor kantin kapalı oluyor çikolata falan atın şekeriniz yoksa

ya ben surekli acikiuorm.yarim saat once yedim.disardan guzel kokular geliyo ve ben acim hemde fazlasiyla.hep hamur isleri istiyo canim tatli tuzli farketmez hamur isi istyrm ben yaa agliycam artk.nasil boyle iradesiz oldum

Canım ben içine atlet tarzı çıtçıtlı üstüne tulum giydireceğim.Atleti de yarım kollu ve askılı.

Bende bol bol uzun kollu citcitli zibin aldım canım cok lazim olacak

ya ben surekli acikiuorm.yarim saat once yedim.disardan guzel kokular geliyo ve ben acim hemde fazlasiyla.hep hamur isleri istiyo canim tatli tuzli farketmez hamur isi istyrm ben yaa agliycam artk.nasil boyle iradesiz oldum

Off off 6 7 kasık asurenn bedelı 146 seker

1) doğumdan 2 3 hafta önce göğüs ucu kremini sürmeye başlıyoruz

2) bana bi çok kişi hastane çantana koy dedi ama öncesinde iç diyen olmadı yararı olurmu bilmiyorum

3) pudra kullanımı önerilmiyor ben o yüzden almadım solunum yoluyla bebeğin ciğerlerine gitme ihtimali varmış

Kzlar uyumayan varmııı.. esım hasta öksuruk gtıp mnercegnz baey garmk.. nane lımon yaptm.. elma bak karanfil cay yapym... bal zencefıl yedrdım bı kasık ama öksrmeketen uyuyamıyo su an yapablcegm baey varmı bıldıgınız acaba

Canım İbn-i Sina'nın bi tarifi var. Baya etkiliymiş. 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı sirke bir tutam tarçın ve 2 yemek kaşığı limon suyunu karıştırıp içir. İnşallah şifa olur.

Tarcn yok hc kullanmam ama alırım ınsalah cnm bulnsun esım sık hasta olur

Grip için greyfurt portakal limon mandalina sularını sık içir öksürük için tereyağı erit içine pekmez bi kaşık içir geçmiş olsun

53162386, member: 667440"]Tarcn yok hc kullanmam ama alırım ınsalah cnm bulnsun esım sık hasta olur[/QUOTE]
Cevap senin içindi

kızlar günaydın, dün koca bir öküz yedim galiba akşam motivasyon yemeği verdik fabrika çalışanlarımıza. gece şekerim 133 çıktı, sabah açlık 110 çıktı. Bence midemde hala sindiremediğim yiyecekler var. o kadar çok yedim ki... pişmanım

Tereyağı eritip içine bal koyunca da çok faydası oluyor. Anında kesiyor diyebilirim. Balgamı söktürüp boğazı temizliyor. Geçmiş olsun.

8 kasımda 32. haftam doluyor ve işten çıkacağım nasıl bi heycan bu :) Miniğimin eksikliklerini tamamlamak istiyorum artık. çok şükür ki beşiği sipariş verdik 1 ayda hazırlanıyormuş kızlar , son ana bırakan varsa imalat süresini unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…