2017 Aralık Anneleri

Kızlar az önce bir kaşarlı tost ve bir ayran aldım boş derste yedim sonra hoc kalkmadım yerimden 157 cıktı sekerim. Açlık ölçmeyi unuttum. Ilk defa bu kadar yüksek cıktı ya çok moralim bozuldu

nerden ve nasıl bir model tercih ettin kuzum?

Tereyağı eritip içine bal koyunca da çok faydası oluyor. Anında kesiyor diyebilirim. Balgamı söktürüp boğazı temizliyor. Geçmiş olsun.

Sagolasn cnm aksam deneyım ınsallah ck uzuluyorm oyle gornce .. goz kararı yapp kaskla verıyım o zaman ocakta durmucak dımı tereyagı erynce balı ıcıne koyp kapatyım altını

Kızlar az önce bir kaşarlı tost ve bir ayran aldım boş derste yedim sonra hoc kalkmadım yerimden 157 cıktı sekerim. Açlık ölçmeyi unuttum. Ilk defa bu kadar yüksek cıktı ya çok moralim bozuldu
kasar peynirinin marifetidr.cok yukseltiyo kasar

kasar peynirinin marifetidr.cok yukseltiyo kasar
Ya ben normalde her sabah kadar peynir yiyorum hiç yükselmemişti hatta tost ta yiyorum genelde
Ilk defa yükseltti ama sanırım hareketsizlikten oldu bu sefer çünkü yedikten sonra hoc hareket etmedim. Bir de son günlerde nasılsa yükselmiyor deyip iyice boşladım diyeti. Tekrar başlamam lazım

Kızlar doktor kontrolumuz vardı çok şükür oglus iyi. Hemoroid içinde muayene etti doktor, normal doğuma engel olmadığını söyledi zaten epiduralli normal dusunuyorum hissetmeyeceksin dedi doğum sonrası 10 gün zor geçermiş hemoroid den dolayı. Probiyotik başladık kabızlığım gitti enterogermina kullanıyorum. Burada da vardı aynı dertten muzdarip arkadaslar isterseniz sizde doktorunuzla konuşup kullanin

Kızlar doktor kontrolumuz vardı çok şükür oglus iyi. Hemoroid içinde muayene etti doktor, normal doğuma engel olmadığını söyledi zaten epiduralli normal dusunuyorum hissetmeyeceksin dedi doğum sonrası 10 gün zor geçermiş hemoroid den dolayı. Probiyotik başladık kabızlığım gitti enterogermina kullanıyorum. Burada da vardı aynı dertten muzdarip arkadaslar isterseniz sizde doktorunuzla konuşup kullanin

Kızlar hayırlı günler herkes iyi inşallah bi sorum olacaktı cinsel bölgesinde ya da ne bilim ordaki kaslarda ağrısı olan var mı normal bişey mi doğuma hazırlık mı yoksa erken mi bu ağrılar

gunaydin herkese arkadaslar uzun suredir giremiyorum okuyabildigim kadarini okuyorum sekeri olanlar az kaldi sabredin.
Alisveris noktasinda ben hala hic bir sey almadimbu hafta gidip 32. haftada dogum iznine ayrilip artik toplu alisveris yaparim.
Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Kızlar hayırlı günler herkes iyi inşallah bi sorum olacaktı cinsel bölgesinde ya da ne bilim ordaki kaslarda ağrısı olan var mı normal bişey mi doğuma hazırlık mı yoksa erken mi bu ağrılar

Aynn bmmde haff bastrnca agrı hıssedıyorm et acıyo yanı rahmın yanlarına

Kzlar bnde bısey sorcm gobek delıgnn etrafı sert haff acıyo sızınde öylemı

Kzlar ızlemek ısteyen olrsa trt1 de bebek bakımımıle ılgılı bılgıler verılıyor

ben yiyince cok yukseliyodu.o yuzden yemiyrm bebis icinde cok faydali aslinda.hareketszlkden de olabliyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…