2017 Aralık Anneleri

Şeker ölçümü yüksek çıkan kızlar şekeriniz yükselince ölçüm yapmadan da anlayabiliyor musunuz? Her hangi bir belirti veriyor mu???! Baş dönmesi, aşırı susamak vb gibi....
hic farketmedm.normalde agiz kurulugu sık idrara cikma gibi belirtiler oluyms ama gebeliktede oluyo bunlar ayirt edemiyrm.ama bas donmesi diyete baslynca oldu sanirim oda acliktn:))

Kzlar tanaıyonm bıraz yksek sankı 13 8 hamılelkte yksek dımı basım agrıyo ıkı saattr

cok tatliiii :) kiz olunca tabi pembeler rengarenk ne guzel.bizim herseymz mavi ve yesil:)) erkek annesi olunca futbol toplarina bile daha simdiden ilgi duymaya başladım.evde oyuncak bebek yerine arabalar ve futbol toplari olacak sonucta:))
Erkek annesi :))
Oğlun seni çok sevecek
Bizim babamız şimdiden kendini güdülüyor kızım beni ayrı sevecek diye :)

amin canim insallah.ne güzel vakut cabuk geçiyodr sana.bana hic geecmiyo yaa delircem evde sıkıntıdan
Yok be kuzum ne vakit geçmesi o kadar zordayım ki iyice bunaldım bide bebiş ters kafası çok miğdeme bastırıyor miğdem fokur fokur kaynıyor rahat hareket edemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum heryerim şişti acayip evrim geçirdim:))) ellerim fırıncı küreği gibi :))

Kızlar takımımız nasıl olmuş..tacı bandanayı ve şapkayı tamamen ben hazırladım..tuluma da yaka ve ayaklarına çiçek yapıştırdım..Eki Görüntüle 2058883
Çok güzel olmuş eline sağlık canım Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip giydirmek nasip etsin inşAllahhhh ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…