2017 Aralık Anneleri

Seker yukselirse yada çok düşerse o da baş agrisi uyku hali halsizlik yapar istersen bi şekerini olc

Saatlı yıyorm cnm duzenlı sekerde dusup yukselmemstrde stresten olmştr dıye dusınuyorum esımden haber alamamıstım haklıymısım hastaneye gıdıp gelms ıyymıs smdı cok sukr

benimkide ters ama asagida tasiyrm ben biraz cok baski yapmiyo mideye arada oluyo.vajinaya aker uzatiyo o kucuk ayaklari biraz dahaa zorlasa cikarcak ayagi ordan :)) az kaldi az bitirdik sayilir hayirlsiyla

Kızlar doktor bana ilacı bugün bırakırdı (adalat). Sabah nst ye girdim hiç sanci çıkmadı ama eve gelince kasılmalar oldu biraz. Şimdi acayip belim sırtım ağrımaya başladı anlamadım. Perşembe de tekrar gel dedi. Ilaci bıraktım diye korkuyorum

Sagol canm daha ıyıyım haffledı agrı dustu bırazda sersemlık var bugun pek canlı degılm oluyo byle bazen gunum gunumu tutmuyo
Geçmiş olsun canım. Benim tansiyon bi kere 14e çıktı. Normalde 8e 5 ya da 9a 5 falan. Hamilelik öncesi de hep öyleydi. O 14ü gördüğümde kafam patlayacak gibi olmuştu sürünmüştüm ağrıdan yerlerde evde de yalnızdım. Sonra tekrar ölçtüm yavaş yavaş düşünce basım da normale döndü. Bir daha olmasın inşallah sana da

sancı cikmamasina çok sevindim canim insallah 3 4 hafta daha olmaz kasilmalar hepimizde oluyor korkma magnezyum vermedi mi kasilmalar icin

sancı cikmamasina çok sevindim canim insallah 3 4 hafta daha olmaz kasilmalar hepimizde oluyor korkma magnezyum vermedi mi kasilmalar icin
Kullanıyorum canım magnezyum içeren bi tablet aliyorum. Belim cok degisik agriyor ona korktum. Adet sancisi gibi sancim da var. Ara ara karnim semsert oluyor

Insalalh cnm bazrn esımle tartstgmzda cok aglıyorm o zamanda cıkıyodr belkı ölcmedım ama allah korusun sonuna geldık eabbım yardımcımız olsun

Kullanıyorum canım magnezyum içeren bi tablet aliyorum. Belim cok degisik agriyor ona korktum. Adet sancisi gibi sancim da var. Ara ara karnim semsert oluyor
Kuzum doktorunu arayıp bir sorsan ilacı niye kesti ya yada progestan falan verseydi adalat biraz ağır BI ilaç zaten

adet sancılarıda eklenirse bunlara dr a git yinede sen canim ne olur ne olmaz.biraktm diye dusunme psikolojikte oluyo az da olsa stres daha cok etkiler

Yatın kontrolum var kızlar ınsalalh buraz buyumustr bebısım bırazcık zayf gıdıyo bunada sukur ama hep bendn daha kıloluları duyuyorm

Balık hapım bıytı bıkac gun decavt kullancm sıkntı olrmukı kzlar oda vıtamın soncta

benimkide ters ama asagida tasiyrm ben biraz cok baski yapmiyo mideye arada oluyo.vajinaya aker uzatiyo o kucuk ayaklari biraz dahaa zorlasa cikarcak ayagi ordan :)) az kaldi az bitirdik sayilir hayirlsiyla
:)) benim aşağıda değil bildiğin aşağı taraf boş ama yan yatınca rahat edemiyor kasıklarıma kadar vuruyor dediğin gibi çıkacak ayakları diye korkuyorum acı vermesi bile tatlı minnakların ayy bi doğsalardı sağlıkla vakitlerinde bi yeseydik ayaklarını ellerini :)) ne doymayan annneymişim bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…