2017 Aralık Anneleri

Allahım yardimcıniz olsun.En kısa surede kucagına almayı nasip etsin .Saglıkla dönün evinize ins

Bende de toplanma ve sertleşme şeklinde oluyor ama bebek hala yatay olduğu için endişelenmiyorum
Endişelenmeli miyim acaba ?
Nst ye de almadı beni doktorum

Ben kasım sonunu görsem diyordum ama şimdi kasım ortasını görsem dua edecem kasilmalarim çok fazla acilen hazirligimi tamamlamaliyim
Valla benim de kasilmalarim çok ama aklıma getirmiorum hiç erken doğum. Vs. Olmaz yaaaa. Ay yoksa olur mu ay

Gebelık takıbı programyla tam uyumlu gıdıyo hep. AMa etrafmda ve sızde benden 500 600 gr gazla olanları duyunca ıster ıstemez etkılenıyorm
Etkilenecek birşey yok bak benim üç çocuğumda birbirinden farklı ilerledi önemli olan kilolu olması değil sağlıklı olması zayıf olan bebekde emin ol 40.dan sonra tosun gibi oluyor hiç düşünme

Bende de toplanma ve sertleşme şeklinde oluyor ama bebek hala yatay olduğu için endişelenmiyorum
Canim bebegin ters olması yada yatay olması önemli değil ki sertlesmeler kasilmalarin artması gerçek dogum sancılarını beraberinde getiriyor ee buda S erviksi K isaltiyor ee sonra hunilesme oluyor zamanla acilman oluyor

Etkilenecek birşey yok bak benim üç çocuğumda birbirinden farklı ilerledi önemli olan kilolu olması değil sağlıklı olması zayıf olan bebekde emin ol 40.dan sonra tosun gibi oluyor hiç düşünme

Hayrlısı cnm ya sancım cıktı buhun serum verdıler hayrlısıyla su 5 6 hafta daha gecer ınsaallah

Walla sen bana sor onu bı haftadr masallah ıyı hareketlı dıyodum vıdeo cekp aksm esıme ızleeıyodum smdı koktcam bnde cok hareket ednce sertlesnce sancımı dıye
Eee şimdi hareketli oluncada korkmaliyiz allahın iyice psikolojim bozuk su anda bile kasilmalarim oluyor en iyisi cumaya kadar bekliyim cuma gunu doktora gideyin

Bana on gn önce dönmüş demstı ama bn hem kasgmda hem gobegmde hem mıdemde hem sagda hem solda darbe alıyorm ne tarafa dondu bu bebek anladım

Eee şimdi hareketli oluncada korkmaliyiz allahın iyice psikolojim bozuk su anda bile kasilmalarim oluyor en iyisi cumaya kadar bekliyim cuma gunu doktora gideyin

Hayrlısı olsn cnm annelık böyle bısey demekkı kolay degl rabbım korusun hepımızı ben bı an önce hızlandrayım hastane cantası ısını

Hayrlısı olsn cnm annelık böyle bısey demekkı kolay degl rabbım korusun hepımızı ben bı an önce hızlandrayım hastane cantası ısını
Valla bende geçen biraZCIK almıştım bebise biseyler yarinda ignem var gitmişken geri kalanı da alayım sonra hemen yikatayim utusunu kendim yapamam zaten yapmasamda olur ne yapım kendime hicbiaey almadım bende hemen çantamı hazırlayalım ağda yaptirayim ddm aama doktor ne diyecek bakalim

Canım allah analı babalı büyütsün sen ne kadar güçlü olursan bebeğin de güçlü olur.

canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuştursun. İnşallah herkesten güzel haberler alırız.

Kızlar benimde kasılmalarım arttı daha iki gün önce hastanedeydim bu gecede hastane yolu gözüküyor 10dk bır kasılıyor

Yaa belim çok ağrıyor delireceğim bu ağrıyı çok iyi biliyorum duramıyorum yerimde ne oluyor bize anlamadım gitti.... Ben size diyeyim ben aralığı görmem hiç rahatım yok son bebeğimde kasılma falan yoktu direk bel ağrısı ile çıktı sancı ve akşama aldılar acilen buda öyle olmaz inşAllah çok huzursuzum sizi teselli ederken bide ben doğuruyormuşum :/

Kızlar benimde kasılmalarım arttı daha iki gün önce hastanedeydim bu gecede hastane yolu gözüküyor 10dk bır kasılıyor
Canim hepimizde aynı sorun var bende iyiden iyiye arttı kasilmalar karnim patlayacak gibi sert nts ua girdin mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…