Kzlar geldım ewdeyım.. bastan anlatyım benım bır haftadr oncesıne gıre daha fazla hareketlı ve serttı bebegmın hareketlerı burkuluyo gbydı ıcerde buhun kontrole gttgmde bunu dktra soyledım nst baglan dedı.. nstdekı hemsıre kalbe gerk yk sancıya bakalm sadece dedı nyse bakıldı bıraz sancı cıkmstı dktr baktı servıse gt serum taksnlar tekrar nst baglasnlar ben gelp bakcm dedı.. ck korktm ben ılk defa nst baglandm sancı cıktı yalnzdm esımde ıse gtmstı 3te.. taktılar serumu makıneyede bagladılar ılk defa bebegmn kalp atsıını duydum cok hızlı atıyodu bı yandn gozum sancıda ykseluyomu dıye bı yandn. Kalp atıısnda ckmu hzlı ckmu yavas o bı saatte öldum dırıldım resmen bı yandnda kıpr kıpr harekt devam edıyo.. nyse hemsıre nst kagıdını gotrdu dktra dktr gtmstı cnku mesaı bttı.. aradı dktr ewe gtsn dınlensın demıs tejrar bana anlattgı gbı bı hareket olrsa ankaraya gtsn gece gundu demedn demıs.. eltm kahnm kaynanam geldı aldılar benı esım arams onlarıda smdı ewmdeyım sanah esımle baska hastaneye gtcez ... uzun uzun analttm sankı dogm hıkayesı gbı blıyorm ama ılktı bu kızlar ve cok korktum... sancı falan hıssetmıyorm ama cıktınıste sızde ıhmal etmeyn anormal bı hareketlenme oldgnda baktrn mtlaka bn demesem uc hafta daha bakmıcaklardı nst ye.. tabbım korusun bebeklerımızıde bızıde ınsaallah