2017 Aralık Anneleri

Kuzum sende mi ya hepimizde kasılma samnci sertleşme var sende de bel agrisi mi var gerçekten ne oluyor.bize insallah bu süreç geçicidir kasım sonunu goruruz

Bugün bende kontrole gittim doktoruma sordum ağda yaptirabilirmiyim diye kesinlikle hayır dedi kasılma oluyor o da riskli dedi

kızlar hepinize çok geçmiş olsun fazla giremiyorum bu aralar bı girdiğimde de sayfalarca mesaj gelmiş allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bana riskli oldugu icin epilasyonu da yasakladı ağda da yasak ne yapacaz biz acil bir durum olursa
Valla bende aynısını doktora sordum ne yapacam o zaman ben dedim vur jilete geç ne önemi var diyo.
Utanarak Ama doğuma girerken dedim
Doğum anında onu mu farkediyoruz Allah aşkına dedi güldü

Valla bende aynısını doktora sordum ne yapacam o zaman ben dedim vur jilete geç ne önemi var diyo.
Jilette çabuk çıkarmaz mi ki ne bilim insan utanır ya allahim şimdi ki aklım olsa evlenmeden önce lazer yaptirirdim

Allah korusun cnm

Bugün bende kontrole gittim doktoruma sordum ağda yaptirabilirmiyim diye kesinlikle hayır dedi kasılma oluyor o da riskli dedi
Amaninn
Ben 2gün önce kendim yaptım bi de
Akrobatik hareketlerle göremeyince zor oldu
çok zorlandım
Bi dahaki ay da kuaföre giderim diyordum

kiz noluyo bize hepimiz costuk.kasımı gorelim bari demeye basldim artk.artk bebisler cok sabirsz yaa niye boyle ki.yedigimz ictgmzden mi.vaktiyle gelsinler insalalh hepis ya.kimi duysam bebegi kuvezde

öyle de nasıl olcak 2 güne bir çıkar o şekil ağda yapıyorum ben riskli olduğunu bilmiyordum ama

senin bebiler kaçıncı haftalarda dogdu digerleri.bize derken sen dogurmaysn da beklsin vaktni kizce insallah :))

kiz noluyo bize hepimiz costuk.kasımı gorelim bari demeye basldim artk.artk bebisler cok sabirsz yaa niye boyle ki.yedigimz ictgmzden mi.vaktiyle gelsinler insalalh hepis ya.kimi duysam bebegi kuvezde
Kuzum yedigimizden ictigimizden olsa herşeyin dogalini yiyorum ama kasilmalarimdan dolayı az kalsin acile gidecektim ama cumaya kadar sabrediyim diyorum bakalım

Kuzum yedigimizden ictigimizden olsa herşeyin dogalini yiyorum ama kasilmalarimdan dolayı az kalsin acile gidecektim ama cumaya kadar sabrediyim diyorum bakalım
bendede surekli oluyo ama ben takmiyrm artk.hareketleri iyi cok şükür.gunde 7 8 kere oluyodr belki daha fazla.ama ek olarak agri falan yok.persembe gidicem bakalm ne dicek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…