Yaa belim çok ağrıyor delireceğim bu ağrıyı çok iyi biliyorum duramıyorum yerimde ne oluyor bize anlamadım gitti.... Ben size diyeyim ben aralığı görmem hiç rahatım yok son bebeğimde kasılma falan yoktu direk bel ağrısı ile çıktı sancı ve akşama aldılar acilen buda öyle olmaz inşAllah çok huzursuzum sizi teselli ederken bide ben doğuruyormuşum :/
Kuzum sende mi ya hepimizde kasılma samnci sertleşme var sende de bel agrisi mi var gerçekten ne oluyor.bize insallah bu süreç geçicidir kasım sonunu goruruz
Valla bende geçen biraZCIK almıştım bebise biseyler yarinda ignem var gitmişken geri kalanı da alayım sonra hemen yikatayim utusunu kendim yapamam zaten yapmasamda olur ne yapım kendime hicbiaey almadım bende hemen çantamı hazırlayalım ağda yaptirayim ddm aama doktor ne diyecek bakalim
kızlar hepinize çok geçmiş olsun fazla giremiyorum bu aralar bı girdiğimde de sayfalarca mesaj gelmiş allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla bende aynısını doktora sordum ne yapacam o zaman ben dedim vur jilete geç ne önemi var diyo.
Utanarak Ama doğuma girerken dedim
Doğum anında onu mu farkediyoruz Allah aşkına dedi güldü
Valla bende aynısını doktora sordum ne yapacam o zaman ben dedim vur jilete geç ne önemi var diyo.
Yaa belim çok ağrıyor delireceğim bu ağrıyı çok iyi biliyorum duramıyorum yerimde ne oluyor bize anlamadım gitti.... Ben size diyeyim ben aralığı görmem hiç rahatım yok son bebeğimde kasılma falan yoktu direk bel ağrısı ile çıktı sancı ve akşama aldılar acilen buda öyle olmaz inşAllah çok huzursuzum sizi teselli ederken bide ben doğuruyormuşum :/
Kuzum yedigimizden ictigimizden olsa herşeyin dogalini yiyorum ama kasilmalarimdan dolayı az kalsin acile gidecektim ama cumaya kadar sabrediyim diyorum bakalım
Kuzum yedigimizden ictigimizden olsa herşeyin dogalini yiyorum ama kasilmalarimdan dolayı az kalsin acile gidecektim ama cumaya kadar sabrediyim diyorum bakalım
bendede surekli oluyo ama ben takmiyrm artk.hareketleri iyi cok şükür.gunde 7 8 kere oluyodr belki daha fazla.ama ek olarak agri falan yok.persembe gidicem bakalm ne dicek dr