2017 Aralık Anneleri

bendede surekli oluyo ama ben takmiyrm artk.hareketleri iyi cok şükür.gunde 7 8 kere oluyodr belki daha fazla.ama ek olarak agri falan yok.persembe gidicem bakalm ne dicek dr
Canim az önce Kizlar diyordu bebegin hareketli olması da sancı o labiliyormus insallah sende batı sanci çıkmaz benim kasilmalarla birlikte neea alıp vermem zorlasmaya basladi

Zor kuzum olmadı başka doktora git ilaç vermeleri.lazım serviks boyunu söyledi mi bu doktor

Yk demedı bısey cnm hangı bırını sorayımkı seker var esı asagıda kılosu boyu sancısı ağrısı devlet hastanesı hangı bırını sırayımkı

Canim az önce Kizlar diyordu bebegin hareketli olması da sancı o labiliyormus insallah sende batı sanci çıkmaz benim kasilmalarla birlikte neea alıp vermem zorlasmaya basladi
benmde nefesim kesiliyo gibi oluyo kasilirken.gobegimn seklini bi gorsen bi tuhaf oluyo ama alistm artk.dr a soyldm magmezym verdi iste o da biseye yaradigi yok.bakalm devletteki ne dicek

Yk demedı bısey cnm hangı bırını sorayımkı seker var esı asagıda kılosu boyu sancısı ağrısı devlet hastanesı hangı bırını sırayımkı
Ozele gitme durumun varsa ozele git kuzum ya devlet cok fazla ilgilenmiyor işte işte doktorlara da hak vermek.lazım günde 100 den fazla hastayla ugrasiyorlar

senin bebiler kaçıncı haftalarda dogdu digerleri.bize derken sen dogurmaysn da beklsin vaktni kizce insallah :))
Kuzum en sonuncusu 38 haftayı görmedi tamamlamadı doğduğunda ama bu ondan sıkıntılı son zamanları belimin ortası oyum oyum oyuluyor kız sabahdan beri size diyorum bende patlıyormuş bide bomba :))

benmde nefesim kesiliyo gibi oluyo kasilirken.gobegimn seklini bi gorsen bi tuhaf oluyo ama alistm artk.dr a soyldm magmezym verdi iste o da biseye yaradigi yok.bakalm devletteki ne dicek
Yok canim yaramıyor artık magnezyum ben de ilk zamanlar ise yarıyordu bebek büyüdükçe ne magnezyumun nede progestanin bir faydasi olmuyor ama iğnenin biraz faydasi oluyor ben artık kasım 15 i göreyim sukredeecm 2 gündür fazlalasti kasilmalarim

Ozele gitme durumun varsa ozele git kuzum ya devlet cok fazla ilgilenmiyor işte işte doktorlara da hak vermek.lazım günde 100 den fazla hastayla ugrasiyorlar

Esım dedıde aksm gtmedm canm smdı oda nat baglıcak aynı ıslem dıye.. yarn bska devlete gtcem ıcım rahat etmezse özelede baakrz artık belrsızlık bunaltıyo ınsanı

Kuzum sende mi ya hepimizde kasılma samnci sertleşme var sende de bel agrisi mi var gerçekten ne oluyor.bize insallah bu süreç geçicidir kasım sonunu goruruz
Evet canım hemde ne biçim anlatamam eşim ovdu falan ama bi faydasi olmadı alt tarafım çıkacak sanki yerinden zaten iki gündür miğde bulantısı başladı yemek yemek istemiyorum pek iştahım da yok sakinim ama Rabbime emanet yavrularımız

Kuzum beklemeyip bir acile git bana doktorum bel agrin kasigina yada alta doğru vuruyorsa gel demisti

Ağda sakıncalı değil dimi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…