2017 Aralık Anneleri

Kuzum en sonuncusu 38 haftayı görmedi tamamlamadı doğduğunda ama bu ondan sıkıntılı son zamanları belimin ortası oyum oyum oyuluyor kız sabahdan beri size diyorum bende patlıyormuş bide bomba :))
yok kiz allah korusun deme oyle zorlamsndr diye ole olmstr

gorucz insallah canim allahin izniyle sonunu bile gorucz belki ama etkileniyrzda biraz biliyo musun.psikoloji se cok ohemli şimdi burda heo riskleri erke. dogumlari gorudkcr vucutya tepki veriyo

Canim kasilmalarin sklasmasi iyi değil şiddeti ve süresi artarsa doğumu baslatiyo takip et 1 saat içinde 3 4 defadan fazla olmamalı
Yok çok şükür 1 saat için de sıklıkla falan değil. Gun icinde bi kaç kez

Bugün bende kontrole gittim doktoruma sordum ağda yaptirabilirmiyim diye kesinlikle hayır dedi kasılma oluyor o da riskli dedi
Hadi ya bende bugün yaptım ve çok yordu keşke sorsaydım belim kopuyo resmen sancı kasılmayı da anlamıom zaten. ne kasılma oluyor ne sancı bilmiyorum??

Esım dedıde aksm gtmedm canm smdı oda nat baglıcak aynı ıslem dıye.. yarn bska devlete gtcem ıcım rahat etmezse özelede baakrz artık belrsızlık bunaltıyo ınsanı
Canım hatırlıyorsan bende hast soruyordum sami ulusa gittim geçen hafta işte buraya yeni taşındım fln dedim bişey fln olursa turgut ek binasına gitmen lazım dedi boyunu fln söyledi ilgilenmesi iyiydi yani zekaiye göre kalabalıklığı azdı bu hafta tekrar gelmemi söyledi yarın yine gidecem işte. Tekrar geçmiş olsun canım

Agda olayini ben.doktora hic sormadim ama iki hamileligimdede yaptim hic bir problem yasamadim doktor niye oyle dedi anlamadim acaba kendimizi kasiyoruz canimiz acir diye belki ondandir...

Agda olayini ben.doktora hic sormadim ama iki hamileligimdede yaptim hic bir problem yasamadim doktor niye oyle dedi anlamadim acaba kendimizi kasiyoruz canimiz acir diye belki ondandir...
Sakıncası mı varmış ki bende hep yaptım diğer türlü nasıl başa çıkılacakki

bende yapamiyrm agda.ayaklarma yapmistm daha kucuktu hatta tansiyonum düşmüştü fena olmustm.normaldr acimaz ama cok aciyo suanda kas biyik bile saatler suruyo yavas yavas almaktan

Saholasn cnm bn baska bıyere gıdemem heralde zatn bana uzak heryer esımde zır ızın alıyo mevbr braya devam artık alalh buyuk allaha emanetz

Aynen sıkntı korku vesvese bazen gerahlık endışe hepsı bırarada rabbım kolaylık ve buyuk sabr versın elımm ayagım bosalıyo hastaneye gttkce yaklastkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…