2017 Aralık Anneleri

Gebelikte ağda yaptırıyor musun??? Ben cesaret edemedim sancı falan başlatır diye... doktoruma da sormaya çekindim açıkçası

Benim de öyle ama bu söylediğim lazer ile kalıcı epilasyon yaptıranlar için geçerli canım
Lazerden sonra Cikiyo ama ilk bastaki gibi olmuyo.
Seanslarim yarim kaldi benim dogum sonrasi devam etcem.
Iyiki yarim kalmis. Koltuk alti haric emzirirken yapiyolarmis.

Utandigimdan daha fazla soramadım.
Bilmiyorum artık nasıl yapcaz
Ben en son 12. Haftada yaptırdım ağda. Sonra kasılma başlatıyor diye duydum zaten bazı kuaförler de yapmıyor hamilelere ağda. Jilet kullandım mecburen ama artık çok sertleşti çok kötü oldu. Of neyse bu da böyle olsun bebeğim için

Gebelikte ağda yaptırıyor musun??? Ben cesaret edemedim sancı falan başlatır diye... doktoruma da sormaya çekindim açıkçası
Canim 20. Haftaya kadar y aptiriyordum erken dogum riskim olunca doktor bana epilasyonu yasakladi öyle olunca agdayi bıraktım ama şimdi yaptirayim demiştim olurda dogum olursa hazirliksiz yakalanmayim diye ama agda da riskliymis mecburen jiletle yapaacz

gorucz insallah canim allahin izniyle sonunu bile gorucz belki ama etkileniyrzda biraz biliyo musun.psikoloji se cok ohemli şimdi burda heo riskleri erke. dogumlari gorudkcr vucutya tepki veriyo
Belki de psikolojiktir kuzum kafaya takmamaya çalışıyorum ama işte annelik içgüdüsü korku endişe gebelik hormonları insanı kötü yapıyor

Gece tamam dedim sabaha doğururum kasılmalar arttı sonra aklıma su içmek geldi kalktıkça içtim kasılma falan kalmadı baya bi senaryo yazmıştım kafamda öğlen gitseydim doktora hayırlısıyla

Hızlı akışkan serumla duruyor benimki çok hızlı gönderiyolar serumu geldim bol su içtim geçti şükür

Günaydın arkadaşlar. Bu karındaki toplanmaların sertlesmelerin arasında saat tutuyor musunuz. Saat tutacak kadar sık yaşayan var mı. Güzel bir gün gecirmemizi diliyorum hepimize :)

Günaydın arkadaşlar. Bu karındaki toplanmaların sertlesmelerin arasında saat tutuyor musunuz. Saat tutacak kadar sık yaşayan var mı. Güzel bir gün gecirmemizi diliyorum hepimize :)
iki kez kisa araliklarla olursa saymaya basla.benm bi ara uc dakikada bire düşmüştü.sonra geçti

Benim canim çok siklasti bugün de karnimda kasiklarimda gaz sancısı gibi sancı var öğleden sonra eşim izin alınca gidecem doktora galiba doguracam ben dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…