2017 Aralık Anneleri

Kızlar yaşadığınız şikayetlerin çoğunu ben de yaşadım bu hafta. Erken Doğum yapan arkadaşları görünce de aşırı stres oldum. Şu içme fikrini söyleyen arkadaştan Allah razı olsun. Dün içebildiğim kadar su içtim gece bile uyanıp su içtim bi kaç bardak ben bizim zıpır hareketlendi çok şükür. Rabbim şu dönemi sağsalim geçirmeyi nasip etsin. Zaman azaldıkça stres hatsafhaya çıkıyo.

Doktor nstye sokmadan ultrasondan anlayabiliyor mu ki sanciları?Dun hemsireye kanlanma oranıni soyledi. Korkudan kotu bisey duycam diye soramıyorum artik Cogu seyi bilmemek en guzeli galiba

Doktor nstye sokmadan ultrasondan anlayabiliyor mu ki sanciları?Dun hemsireye kanlanma oranıni soyledi. Korkudan kotu bisey duycam diye soramıyorum artik Cogu seyi bilmemek en guzeli galiba
Canım ben kanama olup gittiğimde ultrasonda bakarken su an kasılmam var demisti doktor. Ki çıktı da nst de yatirdilar

kac gram olmus bebi canim.kimi hastame 32 de basliyo nst ye kimisi daha erken.burda devlette 28 de basliylar.ozelde daha sokmadilar beni hic

Peki doktor ne ddi canim olmadı bugün bende gideyim diyorum ama işin tuhafı nst baglandigimda hiç kasilmam olmuyor
zaten erken doğum riskim var ya olağan şeyler dedi biz elimizden geleni yaparız taktir Allahın dedi ve bebegimin iki böbregindede büyüme var dedi beynimden vurulmusa döndüm oysaki iki hafta önceki kontrolde yoktu kilosuda düşük dedi ve 35 .haftada adalatı bırakmalıyız dedi yani hiç iç acıcı bişey demedi ağlamaktan ve dua etmekten başka bilet gelmiyor elimden böbrek genişlemesi için pek iyi şeyler yazmıyor internette borax araştırdım ya onca aldığım güzel cicilerini ya kızım giymeden onu kaybedersem ne yaparım herseyini aldım ütüledim hazırladım bütün hevesim bitti

Benim canim çok siklasti bugün de karnimda kasiklarimda gaz sancısı gibi sancı var öğleden sonra eşim izin alınca gidecem doktora galiba doguracam ben dayanamiyorum
Ya sorma dun aksam 5 dk da bir sertlesti sistikce sistim ya. Yarin kontrolüm var. Ve benim kahverengi leke sorunum da var. Hamileligimin en başından beri ya kanamam oluyo ya kahverengi leke. Artık yemin ederim sitkim sıyrıldı ya. Doktora gidiyorum bakıyorlar bisey yok lekelenmelerde. Doktor kan olmadığı sürece korkma dedi. Valla artık söylemiyorum bile doktora, gidince söylüyorum o kadar olağan oldu ki benim için bu lekeler. Bakıyorlar bakıyorlar bisey yok

Doktorun isini ne kadar iyi yaptığı kadar hasta psikolojisinden anlaması da çok önemli. Yaklaşımı ve olayları anlatis tarzı. Ben degistirdim doktorumu evde yatıp ağlıyorum tüm gün yoksa. Bi başka doktora da mi görünsen canim

Bana kasılmayla ilgili hic bisey demedi canım.2 hafta sonra cagrdı tekrar.Nst icin herhalde
Bi sikayetin yoksa ondan dememiştir belki canim. Benim lekelenmem vardı sonra da kanamam oldu. Şimdi her hafta giriyorum. Ilk defa geçen gittiğimde düzenli çıkmadı. Ama ilacı bırakınca başladı gibi 35ten sonra da vermiyolarmis ilaci

kac gram olmus bebi canim.kimi hastame 32 de basliyo nst ye kimisi daha erken.burda devlette 28 de basliylar.ozelde daha sokmadilar beni hic
1844 gr canım. Olcumlere cok inanmıyrm ben.Mutlaka hata payı oluyr.2 hafta sonra cagrdıgında nstye sokar belki.Kendi sitesinden bakıyorum doktorun.33-34.haftalarda nst yazıyr

1844 gr canım. Olcumlere cok inanmıyrm ben.Mutlaka hata payı oluyr.2 hafta sonra cagrdıgında nstye sokar belki.Kendi sitesinden bakıyorum doktorun.33-34.haftalarda nst yazıyr
bende yarin gidicem ayniyz hemen hemen benmkine kac gram dicek bakalm devlet

Ben o toplanmaları bebek hareketi sanıyrdum iste hic sormadım.Bi dahaki gidisimde sorcam ins.canim.Sen moralini bozmamaya calıs.

Benim de ilk 3 ay kahverengi leke kanama oldu ama sonra geçti artık ne yapacağımızı şaşırdık ki valla sabah doguruyorhm sandım bel agrimda var

Kuzum başka bir doktora görün tek bir doktorla bağlı kalma inan var tarama testlerinde sorun çıkıp da sağlıklı bir şekilde doğan nice bebek var öyle dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…