2017 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler... Dün akşam benim oğlum da komple kasık bölgesinde çalıştı vurup durdu çok rahatsız ediciydi. Şimdi yazdıklarınızı okudum hemen hemen herkesin sancısı başlamış allah hepimizi zamanında sağlıkla bebişlerimize kavuştursun. daha bende hazırlıklara başlamadım ama en kısa zamanda başlayacağım çünkü neyi ne zaman yaşayacağımızı bilmiyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ya benim doktprum bana niye adalat vermiyor az kaldi kendim alip icecem 35 kadar getirsin yeter ki beni

Günaydın kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin sancısı başlamış ufak ufak birkaç gündür benim de karnımda birşeyler oluyor ama anlayamıyorum bebek mi sancı mı diye . Doktora sorduğumda bir önceki kontrolumde artık ufak ufak olması normal rahim kendini hazırlıyor demişti. Ben de o yüzden hiçbirşey yapmıyorum Dktor rahat ben ondan rahat Burda okudukça acaba yanlış mı yapıyorum diyorum.
Bir de ben de bugün ağdaya gidecektim , bugün kontrolu olan arkadaşlar sorabilirler mi bugün bu konuyu acaba ?

Kuzum başka bir doktora görün tek bir doktorla bağlı kalma inan var tarama testlerinde sorun çıkıp da sağlıklı bir şekilde doğan nice bebek var öyle dusunme
gidecem canım ayrıntılı ya girecem inşallah yanılmış olsun adalatı sor doktoruna ben 24.haftadan beri kullanıyorum o olmasaydı şimdiye çoktan doğurmuştum 35 kadar kullanıcam ve kesecekler zaten ilacı bıraktıktan 2 ila 3 gün içinde doğum bekleniyor bazen etkisi 2 hafta sürüyormuş bazen hemen doğum oluyormuş ona istinaden herseyimi hazırladım iki hafta sonra doğurabilirim diye ona pek takılmıyorum böbreği iyi olsaydı tek derdim bu

Inşallah hayırlısı olur canim olumsuz düşünme ben eminim bu doktor yaniliyor

Dediğin gibi benim doktorum da çok rahat onun için bende çok rahatım şu anda. Burda kasılmaları sancıları okudukça acaba bende de var mı diyorum ilk hamileliğim çokta anlamıyorum diğer zamanlardan farklı olarak bi tek bebişim daha kıpırdak ve dün akşam hep kasığımdaydı bugün normale döndü galiba..

Kuzum yarını bekleme bir bir doktora allah göstermesin allahim sefer ayına giriyoruz ben bu uğursuzlukları buna bağlıyorum artık
Bu lekelenmeler için kaç doktora gittim canım hiçbiri de net bisey soylemedi. En son doktora yine sordum ne olursa geleyim hemen diye. Düzenli sanci, kanama ya da su gelmesi olursa gel dedi. Kanama tehlikeli kahverengi leke çok önemli değil diyolar. Ne yapacağımı şaştım artık

Belirsizlik de insanı yoruyor canim artık korkmana gerek yok 35. Haftadasin insallah bebisin dayanir

Neeeee 2 gün içinde doğum olabiliyor muu. Kiiiz pazartesi bıraktım ya ben

Belirsizlik de insanı yoruyor canim artık korkmana gerek yok 35. Haftadasin insallah bebisin dayanir
Canim ağda yaşanmış değilse bende y aptiracaktim kasilmaya sebeb oluyormus

Canım tek başıma ufak ufak sancilar olabiliyomus artık. Başka sikayetin olmasin da

Ben de anlamıyorum Hareketlerini takip ediyorum sdece harketi var mı diye o kadar. Ama bu hafta baş dönmesi mide bulantısı halsizlik çok fazla yaşıyorum acaba değerlerim mi düştü demir b12 flan ona gidip bir baktıracağım.

Neeeee 2 gün içinde doğum olabiliyor muu. Kiiiz pazartesi bıraktım ya ben
korkma canım hemen bazılarında bıraktıktan 2 ila 3 gün içinde bazılarında 2 hafta içinde dedi benim doktorum riskli gebelik uzmanına da sordum oda öyle dedi 35 den sonra doğarsa bizim için sorun olmaz dedi ilacın daha fazlası zararlı dedi o yüzden yani bünyeye bağlı birazda

Valla ne zaman doguracam acaba bu kasilmalarla onu dusunuyorum

Kzlar hunaydın sabh gttm yıne dktra nrmal muayene ettımıktraaonla baktınsu an sancı yok gelsıım ıyı dedı yolladı hıcbsey sordrmadı acıklaamdı dun sancım oldgnu syledım ne olr nasıl olur acklamadı bısey

Canim keşke ozele gitseydin ya ben doktorumu aradim böyle böyle ddim aksamdan niye gelmedin ddi hemen gel ddi bende eşimden dolayı öğleden sonra gidecm dolmusla gidemeyecegim içi

guzel habeler almssn canim kilosunu soledi mi sana.bu devlet pek aciklama yapmiyo cok sinir bozucu ya.yarin bende gidicem dogru duzgun aciklama yapmazsa bi daha gondermz beni esim devlete.zaten zor ikna ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…