2017 Aralık Anneleri

senin serviks olculdu mu devlette.orda alttan bakark mi olcuyu karindan bakar mi kiz.yarin bakim derse bana alttan bakmaya kalkarsa kacarim ben ordan

kasimin 20 sine kadr bize dogurmayi yasakliyrm tutun bebileri icerde daha erken.ay bu 2017 dogumlular ne sabirsz cıktı

Aynen daha bebişlerimiz aralıkta doğucak diye beklerken ekimin sonundayız bari kasıma atsaydık kendimizi. Dayanın bebişler bizde dayanalım güzel anneler

Aynen daha bebişlerimiz aralıkta doğucak diye beklerken ekimin sonundayız bari kasıma atsaydık kendimizi. Dayanın bebişler bizde dayanalım güzel anneler
genelde oyle oluyo ekimdekilerde kasimdakilerde bunu gösterdi.ekimdekiler eylulde basladi dogurmaya kasimdskiler ekimde.biz istisma olucaz tutun icerde.kasilma sertlesme yok :))

Canım benim de böbrek genişlemesi çıkmıştı ayrıntılı ultrason zamanı
Somrasında kontrollerde düzenli ölçülüyor genişleme devam etmedi şükür
Kaçar mm genişlemeler
Çoğu doğumdan sonra geçiyor ben üzülmüyorum ki geçmese bile çözümü olan bir şey

Ya benim doktprum bana niye adalat vermiyor az kaldi kendim alip icecem 35 kadar getirsin yeter ki beni
Canım demek ki gerek görmüyor. Sen niye bu kadar strese giriyorsun ki. Rahatlasan çocuk da rahatlayacak. Ben sinirlenince kasılıyorum mesela.

Canım demek ki gerek görmüyor. Sen niye bu kadar strese giriyorsun ki. Rahatlasan çocuk da rahatlayacak. Ben sinirlenince kasılıyorum mesela.
Canim 3 gündür gayet sakinim sadece kelebek nickli arkadas dogum yaptı ona ve bebegine üzüldüm sadece ama kasilmalarim hep vardı ama bu kadar şiddetli degildi

Oyle deme canım ya Ne kıyafetler giyecek ins.o annesi.Bizde de vardi.Doktor cogu dogumdan sonra gecyr dedi.Hatta ben stres yapinca bi hastasinda genislemenin 18 e ulqstgni, konustgmz gun sezaryan olacagini soyledi.Cok olumlu konustu.Internette hep kotu seyler yaxiyr zaten.

Canim 3 gündür gayet sakinim sadece kelebek nickli arkadas dogum yaptı ona ve bebegine üzüldüm sadece ama kasilmalarim hep vardı ama bu kadar şiddetli degildi
İnşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin canım.
Doğum da ölüm de vaktini bekliyor. Kaderimizde ne yazıyorsa o zaman gelecek bebeklerimiz. En hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de

Ben ozele gdyorum canim.Hic bakmadi alttan simdiye kadar.Bakıcaz dese bayıltin da bakin derim.O derece korkuyorum:)
:)
Kız bayılırsan daha fena altta ne yaptıklarını bilmezsin. Bilincin yerinde olsun :)
Çok ileri haftalarda ya da doğum riskine bağlı olarak daha erkenden bakılabiliyormuş. Çatı muayenesi dedikleri şey.

Kız bayılırsan daha fena altta ne yaptıklarını bilmezsin. Bilincin yerinde olsun :)
Çok ileri haftalarda ya da doğum riskine bağlı olarak daha erkenden bakılabiliyormuş. Çatı muayenesi dedikleri şey.
ben de özele gidiyorum da ptesi tahlil yaptırcam devletten aldım randevu ona göre gideyim

Ben ozele gdyorum canim.Hic bakmadi alttan simdiye kadar.Bakıcaz dese bayıltin da bakin derim.O derece korkuyorum:)
gene de baktrmam bayiltsada olmaz
korkuyrm ben gebe olmasam neyse de.ozelde bakmadilr bana hic alttan usg den gordu serviksi suyu falan

bana kıtlık gozukuyo galiba.evi yedim gene de doymuyrm yaaa.seker var diye az yemem lazim ama doymuyrm.sabah acliktan midem agriyodu.simdi yine basladi açımm

Sezaryan olacagi icin bakmazlar diye tahmin ediyorum.Ilkinde hic bakilmamsti.Ins.bu da oyle olur canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…