2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yani bu kanın nerden geldiğini tam olarak söylemiyorlar di mi benim de lekelenmeler için oldu geçen hafta perşembe. Bu kan nereden geliyor diyorum yani pıhtı atmış olabilir diyor. Yurtdışında neredesiniz?
Evet canim soylemedi sadece bu lekelenmenin normal oldugunu soyledi sonra vajina icine bisey surdu sanirim cunku doktordan geldikten sonra cok sukur lekelenme falan bitti dunden beri gelmiyor artik..guney korede yasiyorum canim..kusura bakma farketmemisim ben mesajini..

Eskiden bebeker cirkin doGmasin diue auva yedirirlermis ayva yiuenin benesi guzel gamzeli olirmis bende hic sevmem buni duydum ogluma yedim valla tuttu masallaj kız gibi:)
ben de normalde ayva yemem ama değişik meyve yiyeyim diye geçen hafta başladım haftada toplamda iki ayva yiyebildim :) boğazıma yapışıyor sanki yutamıyorum yahu :)
ama öyle bir etkisi de olursa ne güzel inşallah tutar bizde de :)

Hiç birşey kullanmıyorum. Folikasit kullanıyordum doktor decevit verdi bunda bütün vitaminler var tek bunu kullanman yeterli dedi bende tek onu kullanıyorum canım
ANLADIM CANIM BEN DE VİNALAC KULLANIYORUM TEK ONU VERDİ

YALNIZ BUGÜN İLK DEFA MİDEM KÖTÜ BULANTI GİBİ DEĞİLDİE ŞİŞMİŞTE RAHATSIZ EDİYOR GİBİ

midem bulanacak diye su içmeye korkuyorum artık. sabahları yumurta falan da yiyemiyorum. bu bebek beslenebiliyor mu acaba bilmiyorum

midem bulanacak diye su içmeye korkuyorum artık. sabahları yumurta falan da yiyemiyorum. bu bebek beslenebiliyor mu acaba bilmiyorum
Gecen gittigim doktor bana canin ne istiorsa azar azar yiyeceksin kimsenin yok yumurta yemen lazm yok sut icmen lazim demesine bakma canim sut istemiyormu icemiyormusun icmiceksin zorlamicaksin flan ddedi

Gecen gittigim doktor bana canin ne istiorsa azar azar yiyeceksin kimsenin yok yumurta yemen lazm yok sut icmen lazim demesine bakma canim sut istemiyormu icemiyormusun icmiceksin zorlamicaksin flan ddedi
ben de mecburen öyle yapmaya çalışıyorum çünkü zorlarsam ruh gibi geziyorum iş yerinde
ama vicdanım da rahat etmiyor hiçbir şey yiyemiyorum diye, moralim de düşüyor günden güne sanırım. sanırım gebelik depresyonu dedikleri şey yavaştan başlıyor..

ARKADASlar merhaba aranıza ben de katıldım listeye eklerseniz sevinirim :) 6 haftalık hamileyim suan. 32 aylık bir oğlum var hazırlıksız yakalandım ben açıkcası 2. Anneliğe ama hayırlısı böyle imiş 2. Bebeğim de sağlıklı sıhhatli olur inşallah.
Bu bir haftadır cok kötüyüm midem bulanıyor kısma Yok fakat bulantı cok fazla bir sey yemek istemiyorum ins geçer biran önce.

her şey güzel geçer inşallah canım.. rüyalar tersine çıkarmış hiç korkma :)
Hayyy agzindan bal aktiiii genelde benim ruyalarim cikar bir cok kisinin hamileligini gordum kendimi gordum flan simdi bole olunca odum koptuuuu walaa insallah ruyalar tersine cikarr da sorunsuz gecer canim yaaa ne bicim bi pskoloji bu bilemedim

ANLADIM CANIM BEN DE VİNALAC KULLANIYORUM TEK ONU VERDİ

YALNIZ BUGÜN İLK DEFA MİDEM KÖTÜ BULANTI GİBİ DEĞİLDİE ŞİŞMİŞTE RAHATSIZ EDİYOR GİBİ

benimde 2 gündür bulantılarım çok fena. Dün yemek yiyemedim. Çok zorlamıyorumda açıkçası kendimi yemek için, daha kötü oluyorum o zaman. Henüz istifra etmedim hiç ama iç bulantım kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…