ben de mecburen öyle yapmaya çalışıyorum çünkü zorlarsam ruh gibi geziyorum iş yerinde
ama vicdanım da rahat etmiyor hiçbir şey yiyemiyorum diye, moralim de düşüyor günden güne sanırım. sanırım gebelik depresyonu dedikleri şey yavaştan başlıyor..
Hiç depresyone girme canım bırak canın istemiyorsa yeme. bi kaç hafta böyle az besinle geçsin. Tabiki yememiz lazım ama doktorlar yemek için zorlamayın diyorlar zaten 3 ay.
Hayyy agzindan bal aktiiii genelde benim ruyalarim cikar bir cok kisinin hamileligini gordum kendimi gordum flan simdi bole olunca odum koptuuuu walaa insallah ruyalar tersine cikarr da sorunsuz gecer canim yaaa ne bicim bi pskoloji bu bilemedim
benimde 2 gündür bulantılarım çok fena. Dün yemek yiyemedim. Çok zorlamıyorumda açıkçası kendimi yemek için, daha kötü oluyorum o zaman. Henüz istifra etmedim hiç ama iç bulantım kötü
canım benim de hi bişeyim yoktu.dün biraz hava serindi dışarda yürüdüm dışarıda yemek yedim sonra arkadaşlara gittik midem rahatsızlandı acaba üşüttüm diye aklıma geldi bulantı gibi değil henüz ama rahatsız ediyor beni ağrı var sanki midem patlıcak gibi şişti zaten. ne önerirsiniz
Bugun birçok kişinin randevusu varmışş güzell haberlerle gelin inşallahh :)
Kızlar ben bu uyku olayını anlamadım gunduz esneye esneye dolanıyorum ama aksam olunca uyku uyuyamıyorum iki gecedir uykularım kacıyo sabah olunca dinlenmemiş gibi uyanıyorum kolum kalkmıyor anlamadım gittii
Gecen gittigim doktor bana canin ne istiorsa azar azar yiyeceksin kimsenin yok yumurta yemen lazm yok sut icmen lazim demesine bakma canim sut istemiyormu icemiyormusun icmiceksin zorlamicaksin flan ddedi
biz türk halkı olarak kalsiyum sadece sut ve yumurtada var sanıyoruz :)) ben hiç süt içemiyorum ama bol bol yogurt tuketiyorum ama gel gelelim bunuu kimselere anlatamıyorummmm
canım benim de hi bişeyim yoktu.dün biraz hava serindi dışarda yürüdüm dışarıda yemek yedim sonra arkadaşlara gittik midem rahatsızlandı acaba üşüttüm diye aklıma geldi bulantı gibi değil henüz ama rahatsız ediyor beni ağrı var sanki midem patlıcak gibi şişti zaten. ne önerirsiniz
Merhaba adkadaşlar benim canım sıkkın dr dün kahverengi lekelenme kesildi deyince progestranı bırak dedi gece yarışı lavaboya gittim kahverengi lekelenme geldi yine sabah ise iyice arttı kanamaya dönmedi ama kasıklarım ağrıyor hapa yine başladım. dr aradım ameliyatta çıkmasını bekliyorum.
Şu an yogun kahverengi akıntısı olan varmı benim gibi korkuyorum 4,5 yıldan sonra geldi kuzum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Dr randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberler ile gelir inşallah
Merhaba adkadaşlar benim canım sıkkın dr dün kahverengi lekelenme kesildi deyince progestranı bırak dedi gece yarışı lavaboya gittim kahverengi lekelenme geldi yine sabah ise iyice arttı kanamaya dönmedi ama kasıklarım ağrıyor hapa yine başladım. dr aradım ameliyatta çıkmasını bekliyorum.
Şu an yogun kahverengi akıntısı olan varmı benim gibi korkuyorum 4,5 yıldan sonra geldi kuzum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Dr randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberler ile gelir inşallah
Korkma canım stres tetıkler herseyı aktıf kıtmızı okmadıktan sonra kahverengı lekelenmeyı cok onemsemıuolat cunku eskı kanamanın dısa vırması gıbı dusun suanlık bı kanama olsa kahve olmaz kırmızı olur ama yınede druna mutlaka danıs progestana tekrar baslaman ıyı olmus bol su ıc ve kendını yorma yapabılecegın bu zaten ve yapmıssın sımdı yapman gereken kendını rahatlatmak:)
Bıde bılgı olarak sunu paylasayım ıcımız eahatlasın dusuklerın cogu ılk 6 haftada olurmus saglıksız bebek ılk 6 haftada kendını bırakırmıs sahlıklı olanlarda kalmak ıcın savasırmıs . Sımdı vucudumuz alıskın olamdıgı bı durumla basbasa yıllardır olmayan bı durum yasıyo ve dusman olarak goruyo sureklı atmaya calısıyo ancak saglıklı bı bebek ben gıtmıcem dıye savasıyo ben sana dostum dıyo vucuda bunye alısınca da tamam artık atmama gerek yok bu dusman deıl ben bunu korumalıyım dıye savastan vazgecıyo. Kardesımın gorumcesı tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldı hap ıgne bılumum ılac kullanıldı bebek dusmesın dıye sonra 8 . haftada bebegın kalbı durdu ve dusurulmesı gerektıgını dusunup dr dusmesı ıcın bı suru ılac verdı bu seferde 2 aya yakın bı suru ılaca ragmen onca kanamaya ragmen bebek dusmedı ve kurtaj oldu sımdı tekrar hamıle ve hıc bı sorunu yok sukur 26. Haftada:)o yuzden no stres mutlu anne mutlu bebek canlar
Sabahları ben de yiyemiyorum hatta kahvaltım ceviz fındık leblebi kuru uzum hem tok tutuyo hem midemi bastırıyo
biz türk halkı olarak kalsiyum sadece sut ve yumurtada var sanıyoruz :)) ben hiç süt içemiyorum ama bol bol yogurt tuketiyorum ama gel gelelim bunuu kimselere anlatamıyorummmm
mideni üsütmüş olabilirsin canım limonlu ılık su rahatlatabilir..
Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin kızlar benimde cuma günü randevum 11:30'da 2 hafta geçmek bilmedi valla içime de bir korku düştü kalp atışını duyamazsam diye.. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Şişkinlik 2 haftadır hep var bende canım. Gazdan dolayı o gaz yapan besinleri tüketmemeni öneririm fakat yinede şişkinlik geçmiyor. sert ve şiş oluyor. benimde sağ kasığımda hafif ağrılarım var ama bunlar normal şeyler takılma sende :)
Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin kızlar benimde cuma günü randevum 11:30'da 2 hafta geçmek bilmedi valla içime de bir korku düştü kalp atışını duyamazsam diye.. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
tamam canım vermezmiyim haber? yanlız ben burdabn usg görüntüsü paylaşamıyorum kesede de paylaşmaya calıştım olmadı neden acaba?Telefonumla resim çekmiştim boyut mu büyük geldi acaba?
tamam canım vermezmiyim haber? yanlız ben burdabn usg görüntüsü paylaşamıyorum kesede de paylaşmaya calıştım olmadı neden acaba?Telefonumla resim çekmiştim boyut mu büyük geldi acaba?
inşallah olmaz bulantın, ama olmasa bile çok yağlı şekerli yemeyerek ilk aylarda tutabilirsin kilonu idealde bence. bulantı çok daha kötü kilodan tecrübeyle söylüyorum :)