2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kesinlikle kilodan daha beter bulantı. 2 gündür neredeyse hiç beslenemiyorum. Karnım aç hissediyorum başımı bile ağrıtıyor ama bu bulantılar yüzünden yiyemiyorum bir şey

Kesinlikle kilodan daha beter bulantı. 2 gündür neredeyse hiç beslenemiyorum. Karnım aç hissediyorum başımı bile ağrıtıyor ama bu bulantılar yüzünden yiyemiyorum bir şey
benim de başım ağrıyor ara ara, ama en kötüsü midede o sürekli bir gariplik rahatsızlık olması.. inşallah düzelir artık. bugün doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim her ihtimale karşı..

benim de başım ağrıyor ara ara, ama en kötüsü midede o sürekli bir gariplik rahatsızlık olması.. inşallah düzelir artık. bugün doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim her ihtimale karşı..

öyle ne yazıkki inşallah geçecek. Ben cuma günü gittim en son 2 hafta sonra tekrar gideceğim eğer ki bulantılarım artarsa bende gidip ilaç isteyeceğim.

inşallah olmaz bulantın, ama olmasa bile çok yağlı şekerli yemeyerek ilk aylarda tutabilirsin kilonu idealde bence. bulantı çok daha kötü kilodan tecrübeyle söylüyorum :)
şekerli çekmiyor zaten canım hiç genelde turşu yemek istiyor canım inşallah güzel geçer hamileliğimiz hayırlısı ile cumartesi randevum var bakalım bebişim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum

şekerli çekmiyor zaten canım hiç genelde turşu yemek istiyor canım inşallah güzel geçer hamileliğimiz hayırlısı ile cumartesi randevum var bakalım bebişim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi ben oğlanda deli gibi et meyve ve tatlı çekmişti canım sonuçta oğlan oldu. Bunda da şekerpare filan çekiyor

Ay benimde canım sürekli turşu çekiyor salatalık turşusunu çıtır çıtır yiyorum

tamam canım vermezmiyim haber? yanlız ben burdabn usg görüntüsü paylaşamıyorum kesede de paylaşmaya calıştım olmadı neden acaba?Telefonumla resim çekmiştim boyut mu büyük geldi acaba?
Evet canım resmi kırp biraz o zaman yükleyebilirsin.

Hadi herkes atsın usg görüntülerini ilk ben atayım

Eklentiler

• IMG_2866.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bir şey soracağım yine. Göğüslerim ve göbeğim hafif hafif kaşınıyor arada. Hadi göğüslerim büyüyor diye karnım neden kaşınıyor erken değil mi bu kaşıntılar için ?

@loori
Blntkbra
nramelie
Hayırlı haberlerle gelin kızlar inşallah

Hosgedinnn...
Benim de ikinci gebeliğim
İlkinde kız ve hiç mide bulantım olmadı
Bu nasıl birşey çıkacak bilemiyorum :) beni şimdiden yıprattı halsizlik bulantı var ısın zorlasa olsa yemeğe çalışıyorum bastırsın diye aç kalınca dAha kötü oluyorum .. Çan'ının istediği şeylere yemege çalış yine bünyeyi aç bırakma daha sarsiryorr

Canim umarım kötü birşey yoktur iyi seyler düşün iyi olsun . Benim de kesilmişti ilk gebeliğimde ama bir müddet kullandım yine neden hemen kesmiş ki neyse güzel haberlerini bekliyoruZzz

Kızlar bir şey soracağım yine. Göğüslerim ve göbeğim hafif hafif kaşınıyor arada. Hadi göğüslerim büyüyor diye karnım neden kaşınıyor erken değil mi bu kaşıntılar için ?

Göğüsler benim de kasiniyor buyumeye veriyorum ama karin bölgesi 6-7 aydan sonra başlamıştı benim ilkinde . Belkide göbeğin erken büyüyecek

allah razı olsun okuduklarım içime su serpti oğlumda da bu süreci yaşadım aslında yinede korkuyorum çok bekledim ikinci kuzum için. dr bekliyorum ameliyatta imiş.

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
ahhh affına sığınıyorum bende eşşeklik birincide oldu benim bu benim ikinci gebeliğim bir kutu içmiştim niye sorduysam dr oda bırak dedi ahhh ahhh keşke bırakmasaydım inşallah yarına toplarım yıllık izin alacağım 3 gün sanırım evde dinlensem iyi olacak

Selam kizlarrrr

Cildi benm gbi kuruyan varmı . Beyaz pul pul dökülüyor ya nasl kuru elim le gobegm özellikle. Bugn basladm Hindistan cevizi yagina heryerime sürdüm

canim aynen benimde oyle ama sadece yuzum
ben bide okadar lazer yaptim komple yuz biyik fln ozamanlar bile boyle kuruluk hic gormemistim
hindistan cevizi yagi yuze surulurmu ??

Yaaa kızlar aklıma takıldı benim renksiz kokusuz su gibi akıntım var sizde durumlar nasıl?

buda aynisindan bendede var sanki ufak ufak altima kacirmisim gibi oluyorum

günaydın herkese, bugün saat 16.45 te randevum var kızlar. inşallah kalp atışını duyacağız. dua edin bana, hayırlısıyla her şey yolunda olsun..

hayirlisi mutlu haberlerle gel cnm
bugun randevusu olan baska arkadaslarda vardi, bizi haberdar edin

Oglwn 12 de randevum var kizlar dua edin olumlu ciksin kontrolum gece ruyamda bebisi kaybettigimi gordummm ole kotu korkarak uyandimkiiii

Dualarimiz seninle cnm kotu getirip durmayin annisler akliniza
burda cok goruyorum endiselerinizi
tamam illaki gecmis basiniza gelenlerin etkisi cok ama iyi dusunelim iyi olsun

Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi ben oğlanda deli gibi et meyve ve tatlı çekmişti canım sonuçta oğlan oldu. Bunda da şekerpare filan çekiyor

Baakk seen:))
Benim tam tersi oldu. O kadar çok acı ve ekşi istediki canım yoğurda pul biber ve limon sıkıp yedim. Tatlıdan tiksindim ilk aylar... Sonuç irkek oldu..
Şimdi canım ne istiyo bilmiyorum dolabın kapağını açıp açıp kapatıyorum .. Canımın çektiği şeyi bulamadıgım için habire biletler tıkınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…