Kesinlikle kilodan daha beter bulantı. 2 gündür neredeyse hiç beslenemiyorum. Karnım aç hissediyorum başımı bile ağrıtıyor ama bu bulantılar yüzünden yiyemiyorum bir şey
Kesinlikle kilodan daha beter bulantı. 2 gündür neredeyse hiç beslenemiyorum. Karnım aç hissediyorum başımı bile ağrıtıyor ama bu bulantılar yüzünden yiyemiyorum bir şey
benim de başım ağrıyor ara ara, ama en kötüsü midede o sürekli bir gariplik rahatsızlık olması.. inşallah düzelir artık. bugün doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim her ihtimale karşı..
benim de başım ağrıyor ara ara, ama en kötüsü midede o sürekli bir gariplik rahatsızlık olması.. inşallah düzelir artık. bugün doktordan ilaç yazmasını isteyeceğim her ihtimale karşı..
öyle ne yazıkki inşallah geçecek. Ben cuma günü gittim en son 2 hafta sonra tekrar gideceğim eğer ki bulantılarım artarsa bende gidip ilaç isteyeceğim.
Kızlar günaydınn bende bugün kan ve idrar testi verdim kontrolüm cumaya.. Ondan sonra bir tek kalp atışlarını duymak kalıyor.. Onuda duysam sonra bidaha doğuma gitsem yeter bana:))
inşallah olmaz bulantın, ama olmasa bile çok yağlı şekerli yemeyerek ilk aylarda tutabilirsin kilonu idealde bence. bulantı çok daha kötü kilodan tecrübeyle söylüyorum :)
şekerli çekmiyor zaten canım hiç genelde turşu yemek istiyor canım inşallah güzel geçer hamileliğimiz hayırlısı ile cumartesi randevum var bakalım bebişim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
şekerli çekmiyor zaten canım hiç genelde turşu yemek istiyor canım inşallah güzel geçer hamileliğimiz hayırlısı ile cumartesi randevum var bakalım bebişim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
tamam canım vermezmiyim haber? yanlız ben burdabn usg görüntüsü paylaşamıyorum kesede de paylaşmaya calıştım olmadı neden acaba?Telefonumla resim çekmiştim boyut mu büyük geldi acaba?
Kızlar bir şey soracağım yine. Göğüslerim ve göbeğim hafif hafif kaşınıyor arada. Hadi göğüslerim büyüyor diye karnım neden kaşınıyor erken değil mi bu kaşıntılar için ?
ARKADASlar merhaba aranıza ben de katıldım listeye eklerseniz sevinirim :) 6 haftalık hamileyim suan. 32 aylık bir oğlum var hazırlıksız yakalandım ben açıkcası 2. Anneliğe ama hayırlısı böyle imiş 2. Bebeğim de sağlıklı sıhhatli olur inşallah.
Bu bir haftadır cok kötüyüm midem bulanıyor kısma Yok fakat bulantı cok fazla bir sey yemek istemiyorum ins geçer biran önce.
Hosgedinnn... Benim de ikinci gebeliğim İlkinde kız ve hiç mide bulantım olmadı Bu nasıl birşey çıkacak bilemiyorum :) beni şimdiden yıprattı halsizlik bulantı var ısın zorlasa olsa yemeğe çalışıyorum bastırsın diye aç kalınca dAha kötü oluyorum .. Çan'ının istediği şeylere yemege çalış yine bünyeyi aç bırakma daha sarsiryorr
Merhaba adkadaşlar benim canım sıkkın dr dün kahverengi lekelenme kesildi deyince progestranı bırak dedi gece yarışı lavaboya gittim kahverengi lekelenme geldi yine sabah ise iyice arttı kanamaya dönmedi ama kasıklarım ağrıyor hapa yine başladım. dr aradım ameliyatta çıkmasını bekliyorum.
Şu an yogun kahverengi akıntısı olan varmı benim gibi korkuyorum 4,5 yıldan sonra geldi kuzum rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Dr randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberler ile gelir inşallah
Canim umarım kötü birşey yoktur iyi seyler düşün iyi olsun . Benim de kesilmişti ilk gebeliğimde ama bir müddet kullandım yine neden hemen kesmiş ki neyse güzel haberlerini bekliyoruZzz
Kızlar bir şey soracağım yine. Göğüslerim ve göbeğim hafif hafif kaşınıyor arada. Hadi göğüslerim büyüyor diye karnım neden kaşınıyor erken değil mi bu kaşıntılar için ?
Korkma canım stres tetıkler herseyı aktıf kıtmızı okmadıktan sonra kahverengı lekelenmeyı cok onemsemıuolat cunku eskı kanamanın dısa vırması gıbı dusun suanlık bı kanama olsa kahve olmaz kırmızı olur ama yınede druna mutlaka danıs progestana tekrar baslaman ıyı olmus bol su ıc ve kendını yorma yapabılecegın bu zaten ve yapmıssın sımdı yapman gereken kendını rahatlatmak:)
allah razı olsun okuduklarım içime su serpti oğlumda da bu süreci yaşadım aslında yinede korkuyorum çok bekledim ikinci kuzum için. dr bekliyorum ameliyatta imiş.
Hosgedinnn... Benim de ikinci gebeliğim İlkinde kız ve hiç mide bulantım olmadı Bu nasıl birşey çıkacak bilemiyorum :) beni şimdiden yıprattı halsizlik bulantı var ısın zorlasa olsa yemeğe çalışıyorum bastırsın diye aç kalınca dAha kötü oluyorum .. Çan'ının istediği şeylere yemege çalış yine bünyeyi aç bırakma daha sarsiryorr
Canim umarım kötü birşey yoktur iyi seyler düşün iyi olsun . Benim de kesilmişti ilk gebeliğimde ama bir müddet kullandım yine neden hemen kesmiş ki neyse güzel haberlerini bekliyoruZzz
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun ahhh affına sığınıyorum bende eşşeklik birincide oldu benim bu benim ikinci gebeliğim bir kutu içmiştim niye sorduysam dr oda bırak dedi ahhh ahhh keşke bırakmasaydım inşallah yarına toplarım yıllık izin alacağım 3 gün sanırım evde dinlensem iyi olacak
canim aynen benimde oyle ama sadece yuzum
ben bide okadar lazer yaptim komple yuz biyik fln ozamanlar bile boyle kuruluk hic gormemistim
hindistan cevizi yagi yuze surulurmu ??
Dualarimiz seninle cnm kotu getirip durmayin annisler akliniza
burda cok goruyorum endiselerinizi
tamam illaki gecmis basiniza gelenlerin etkisi cok ama iyi dusunelim iyi olsun
Baakk seen:))
Benim tam tersi oldu. O kadar çok acı ve ekşi istediki canım yoğurda pul biber ve limon sıkıp yedim. Tatlıdan tiksindim ilk aylar... Sonuç irkek oldu..
Şimdi canım ne istiyo bilmiyorum dolabın kapağını açıp açıp kapatıyorum .. Canımın çektiği şeyi bulamadıgım için habire biletler tıkınıyorum