2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynı benim bebisi anlatmissin canım.emeklemeden yurucek bizim kuzular
Bence bı sıkıntı yok canım endiselenme yüz üstü yatmayı sevmedikleri için olmadı :))

canım msjını kaçırmışım..benim kızım 2 aylık aşısından sonra emmedi Dediğin gibi uykuda emzirmeye çalıştım. uyanıkken asla kabul etmedi. Sonra ikizinden galiba etkilendi tekrar döndü. Tabi bu arada ben hiç pes etmedim. Biberon vermedim, her zaman önce memeyi teklif ettim. Nukun suluğunu aldım kendi çekip öyle içsin diye :) Senin gibi sağıp verdim hak geçmesin diyede :) Sonra şükür döndü şimdi hastalandı ve yine bıraktı. Ben nazara geldiğimizi düşünüyorum eşimin memleketinde. Bol inşirah okuyorum inşAllah yine döner. Dönmesede elimden geldiğince fırsat olursa sağmaya çalışacağım olmazsa zaten en başından meme+mama gittiğimiz için mama ve ek gıda ile devam edeceğim. Siz mama vermediniz sanırım hiç?

Benim bebeğim de bir hafta önce hastalandı memeyi bıraktı... zaten bi tek sabahlatı uyanınca emiyordu iki aydır zoraki götürüyordum işi... şimdi memeyi vermeye çalışınca istemiyorum diye kendini geriye atıp pat pat vuruyor memeye...

Eee artık emzirmiyormusun?

kızlar oto koltuğu meselesi çok konuşuldu ama biz bir türlü karar verip alamadık. testlerden geçmiş bir koltuk alalım desek çok pahalı, diğerleri de ne kadar iyi bilmiyorum. isofixsiz alacağım. maxi cosi tobi ve britax-römer king II ats inceledim ama ikisi de ters bağlanmıyor sanırım. offf az da değil ki fiyatı alıp da pişman olmak da var

Canım isofixi olmadan ters bağlanan model görmedim. Emniyet kemeri ile alınabilecek modeller kısıtlı malesef. Bahsettiğin iki modelin de adac puanı iyi ancak ben olsam britax tercih ederim çünkü onda yalnızca önden çarpışmada zayıflık var ama tobi de hem ön hem yan çarpmada zayıflık var.

Kızlar 4 temmuzda işe başlayacağım söyle bir kıyafetlerime bakayım dedim zaten normal kıyafetlerim olmuyorda hamile kıyafetlerinde olmadı , karnım hala kocaman Tatil de durmamış 2.yide yapmış diyecekler neyse yeni birşeyler alacağım bakalım .bu arada size bir şey danışmak istiyorum . Şimdi buzluktan sağılmış sütümü çıkarsa çözdürse çelik termosa koysa oğlumun içeceği kadar koysa biberonla olurmu? Biberon da ağzı değdikten sonra kalan süt bir daha verilimiyormuş sanırım. Önerileriniz nedir?

Ben bazen kv nin yanında bile diyorum çok kilo aldım hiç bir kıyafetime giremiyorum vs diye söyleniyorum sesini çıkarmıyor o söylemeden ben söylemiş oluyorum galiba

Bende geçen veremedim hiç filan dedim o da senin bir kilom yok basenlerin var biraz o da olsun yemeğin salçalısı kadının kalçalısı dedi basen zayıfken bile vardi kemik yapısı işte kilo ile boyutu değişiyor

yesoka90 canım bebe confort milofix almaya karar verdik biz de ancak aklıma bir şey takıldı internette (yabancı sitelerde) bebek uyuduğu zaman yeterli yatış kademesi olmadığından kafasının öne düştüğü, bir de kemerleri aşırı büyük ve sürekli dönüp bebeği rahatsız ediyor gibi eleştiriler yapılmış. Sence yatış kademesi nasıl ve kemerler sıkıntılı mı?

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?

Bence işe de başlayınca tempo artacağındn dolayı kendiliğinden gider gibime geliyor. Ben bir süredir dikkat ediyorum akşam yemeğini hafif yiyorum bir de abur cubur ve tatlıyı kıstım. Bugün tartıldım 2 kg gitmiş çok sevindim

9.ayda yaptıracağız
biz de 10gun sonra 9aylik olacağız. rota virüsü yaptirmadik aşının yan etkileri yüzünden ama menenjit aşısında diğer aşılardan farklı bir yan etki yokmuş. yalnız menenjit hastalığı yapan çok farklı mikrop varmış bu aşı %80ine karşı koruyucuymus. doktoruna danışan,bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…