2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben
Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
casual trona aldım. arasında bir fark yok diye biliyorum. ben memnun kaldım.

Merhabalar,

Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.

Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?

Bizde kraft pref prego travel sistem vardı ama şimdi dolabın üstüne kaldırdık chicco liteway aldık.sana tavsiyem pusetli baston bebek arabası alman.travel modelleri çok hantal ve kullanımı zor oluyor

Bende hep bir umutla yaşıyorum. Eşim 6.aydan sonra veriliyormuş dedi sonra regl olunca dedi şimdi oda işe başlayınca diyor.inşallah:)

ben

casual trona aldım. arasında bir fark yok diye biliyorum. ben memnun kaldım.

Bizde kraft pref prego travel sistem vardı ama şimdi dolabın üstüne kaldırdık chicco liteway aldık.sana tavsiyem pusetli baston bebek arabası alman.travel modelleri çok hantal ve kullanımı zor oluyor

Çok teşekkürler cevaplar için. Sorduğum kimse olumlu bişey söylemedi neredeyse travellerle ilgili sanırım puset döneceğim.

Chicco liteway plus çok ağır geldi ılk tercihimdi aslında.

Casual Vista nasıl biliyor musunuz?

yemeye devam edersen hareketin faydası yok işim çok hareketli bütün gün ayaktaym merdiven inip çıkıyorum bana mısın demio boğazı da tutmak lazm dediğin gibi

34. Hafta çok iğrenç geçiyor Sizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
bnmki ayaklanmayı ve kendisi yattığı yerden kalkıp oturmayı öğrendi fiziksel olarak sen söyleyince düşündüm de zihinsel olarak takip etmemişim bişey öğrendi mi die bizim dişle atak birbirine girdi 36da asıl kara bulutlar gözüküyor bnm ki meme de uyumaya döndü bide ayrıca yeni doğanmgibi sımsıkı sarışıpmgezdirtio kendini öyle uyuyo kucağımdan indiemeden oturuyprum ağlıo gezince susuo 1 haftadr uyku yok :) diş mi atak mı bilemedm gecenin bi körü kalkıo geri uyutmak 1 saati buluo hiç yapmadığı şeyler

bizde de cadillac air var hayvan gibi arqba tek hayatta baş edilmez bütün bagajı kaplıo başımızq bela oldu eşim seçmiiti yoğum ısrarlarıma rağmen baston puset tarzı olanlara ikna olmamıştı şimdi de bazen söylenio bazende kocaman araba bak çocuk rahat rahat uyudu fln dio biraz daha büyüsün kesinlikle satmam lazm bunu hiç 2. çocuğa fln saklancak gibi diil

34. Hafta çok iğrenç geçiyor Sizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
Benimki dün gece aglayarak uyanıp omzumda uyumak istedi. Hiç uyanmazdi gece. Tekrar dalması baya zaman aldı. Gündüz uykulari da kısaldı, yarım saat:/ geçende annem bişey söyledi kızım ağzına bi tane vurdu:)) sinirliyiz, agresifiz.

Bizim atağın bitmesine 3 gün kaldı rahatladık en şiddetli dönemi bayram ve bayram öncesine geldi çok fenaydı. Herşeye ağlıyor herşeye mızmızlanıyordu. Eşimin gözü korktu hatta yeni huy edindi yandık diye : D

37ye kadar sürebiliyormuş bu atak Memeye yapışık yaşıyor, herşeyden çok çabuk sıkılıyor sürekli mızmız herşeye ııhh ııhh yapıyor çok memnuniyetsiz.. Dişten yana tık yok bizde.. Gecenin bir yarısı kalkmış yatağa oturmuş tepemde saçımı çekiyor.. İlginç birşeydir ileriye doğru tam emekleyemiyor sürünerek zorla biraz gidiyor ama kendi başına emekleme pozisyonundan kendi başına oturabiliyor.. Geri geri emekliyordu onu da bıraktı tamamen.. Belki bu atakla tam emekler.. Bakalım bizim diş sıkıntıları ne zaman başlayacak, hiç rahatlık görmeyeceğiz anlaşılan

Ooo anneanneye şiddet ha, yaparlar bu bebeler benimki de bu sabah babasını tekmeledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…