• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kemerler tüm oto koltuklarında aynı canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım ama yatma meselesi doğru, ancak o yatma meselesi geriye dönük tüm oto koltuklarında ve yeni üretilen - neredeyse- tüm 9-18 koltuklarda aynı şekilde. Yatma kademeleri hep düşük. Ben çareyi resmini attığım şekilde buldum :)
Resim alıntıdır.
Evet hepsi aynı gibi doğru. Nasıl yapıyorsun eşarp gibi birşey mi bağladın? Çok iyi fikir süpersin :-)

Oyy maşallah onun pijamasini yerim :)
Teşekkür ederiz teyzesi :))

Hele tipe :)) maşallah bide dönmüyor emeklemiyor diyordun bak bu aşamaları geçip direk mevzuya girmiş:))
Sağol canım.evet valla çok üzülüyodum o konularda birden ayağa kalktı maşallah :))
Aynı benimki gibi :KK43: Bende göğsüme tutuyorum bir çığlık kıyamet kopuyor. Hiç emmedi :KK43: Bende kesilmesin diye sağıyorum ama birşey çıkmadı :KK43: 1 ölçek çıktı :KK43: Oğlanı o taraftan emzirmeye çalışıyorum oda emmiyor, herkes kendi tarafını emiyor :) Artık takmamaya çalışıyorum ben, emmezse emmesin. Büyük kızımda emmedi. Sağıyorsun sende değilmi? Bari öyle içirelim

Eowynn_arwn Eowynn_arwn canımm maşallah, benim kızda kalkıp sıralıyor artık. Emekleme desen her yere gidip geliyor :) Sürünmeyi bıraktı işi çözünce :)

Oğlumda sonunda geri geri gidiyor bir iki adım :)))))
Sağol canım benim.ohh ohhh maşallah kuzulara :))yürüdükleri günleri de görürüz inşallah ;)

Maşallah kuzucuk
Teşekkür ederim canım :))

Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl

Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl[/QUOTE
Bizde de azaldı geçen ay 120 gram almış sadece gerçi bız çok hasta olduk onunda payı vardır.bakalim bu ay kaç gram almış olacak.
Bizde anne sütü ağırlıklı gidiyoruz bu aralar.istahi eskisine göre azaldı.onceden merakta vardı ondan mı güzel yiyodu ki diyorum.sabahtan beri hiç bişi yemedi gibi bişi :(

37ye kadar sürebiliyormuş bu atak:KK43: Memeye yapışık yaşıyor, herşeyden çok çabuk sıkılıyor sürekli mızmız herşeye ııhh ııhh yapıyor çok memnuniyetsiz.. Dişten yana tık yok bizde.. Gecenin bir yarısı kalkmış yatağa oturmuş tepemde saçımı çekiyor.. İlginç birşeydir ileriye doğru tam emekleyemiyor sürünerek zorla biraz gidiyor ama kendi başına emekleme pozisyonundan kendi başına oturabiliyor.. Geri geri emekliyordu onu da bıraktı tamamen.. Belki bu atakla tam emekler.. Bakalım bizim diş sıkıntıları ne zaman başlayacak, hiç rahatlık görmeyeceğiz anlaşılan :KK43:
yok ya rahat yok :) sağlıklı olsunlar da belki emeklemeden sıralar günden güne daha akıllanıolar önceden yanında duruyoduk onla ilgilenmesek bile anlamıodu yanında durduğumuz için kendi oynuodu şimdi herkesin suratına tek tek bakıo ona mı bakıyoruz die

Kemerler tüm oto koltuklarında aynı canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım ama yatma meselesi doğru, ancak o yatma meselesi geriye dönük tüm oto koltuklarında ve yeni üretilen - neredeyse- tüm 9-18 koltuklarda aynı şekilde. Yatma kademeleri hep düşük. Ben çareyi resmini attığım şekilde buldum :)
Resim alıntıdır.
:D

Nasılsın kuzu :) bizi anlatmışsin bizimde atak dis birbirine girdi ama geciyo sanirm ya baya azalmıştı ama dünden beri daha mızmiz oldu bn ustlerde geliyor diye düşünüyorum bakalm. :)
bizim altlar çok geç çıktı 1. çıkalı 3 hafta 2. çıkalı 1 hafta fln oldu ama felaket diş kaiıyo heralde üstlerde gelcek peşine öksürüoda mızmız sürekli bu ara normalde hareketli ama mızmız olmayan bi bebek. bnmki de tokalaşmayı,el sallamayı, alkışı,tel sararı öğrendi baba dede aba anni adda fln dio ama bilinçli diil yani babasına bakıpta baba dediği nadir. ama baba nerde diince babasını arıo gözleri gece hep zor uyurdu ama uyanmazdı 1 kere emip sabahı bulurdu küçüklükten beri bu 2 haftadr anamı ağlattı gece uykusuzum sabah işe geliyorum

Back
X