• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim bisey sorcam Alerjisi olan gidayi bidaha nasil vermeliyiz yada hic yemiycekmi nasil yapmaliyim ?
Canım mesela alerjisi olan gıda meyve diyelim 3 farklı meyve türü yedikten veya aradan en az 1 ay geçtikten sonra tekrar deneyebiliyorsun. Ama ben yine de 2 ay beklerdim. Garantici olmak iyidir.

Canım mesela alerjisi olan gıda meyve diyelim 3 farklı meyve türü yedikten veya aradan en az 1 ay geçtikten sonra tekrar deneyebiliyorsun. Ama ben yine de 2 ay beklerdim. Garantici olmak iyidir.

Canim yumurtanin beyaz ini tattirmistim yüzünde döküntü oluşmuştu tam ondan olduğunu anlamamıştım 1hafta ara verdim duzelmisti dün tekrar vermek istedim yine aynı şekilde gözün kenar kısımlarında döküntü oluştu ve kusmuyordu dün tekrar ilk defa kustu tekrar bu alerji belirtisi oluyor dimi

kızlar oğlumun saçını şekillendirmek için limon suyu kullansam sakıncası olur mu?organik jöle satılıyor ama içime sinmedi

kızlar oğlumun saçını şekillendirmek için limon suyu kullansam sakıncası olur mu?organik jöle satılıyor ama içime sinmedi
Kullan tabi cnm yakışıklıya:) ben de oğluma öyle yapardım artık yaptrmıyo:) ztn 2 tutam saç hmn şekle girer bnm kızın da uzama döneminde şekilsz bi hali var :)

Canim yumurtanin beyaz ini tattirmistim yüzünde döküntü oluşmuştu tam ondan olduğunu anlamamıştım 1hafta ara verdim duzelmisti dün tekrar vermek istedim yine aynı şekilde gözün kenar kısımlarında döküntü oluştu ve kusmuyordu dün tekrar ilk defa kustu tekrar bu alerji belirtisi oluyor dimi
Alerji belirtisi canım yazın yumurta daha fazla alerji yapar ben büyük kıza yumurta vermiyorum(havalar ısındığından beri kendi de istemiyor) ufaklığa da az veriyorum artık, yaz boyu verme bence beyazını vereceksen de fındık kadar ver canım.

B Biravucmutluluk diş olcağını sanmıyorum ateşte kaçıncı gün? 3 gün yüksek ateş sonrası döküntü olursa 6.hastalktır .kızım yenilerde geçirdi.geçmiş olsun
Nedir anlamadm :/ cuma akşam ateşlendi cumartesi yoktu pazarda sabahtan akşama kadar ateşlendi ve yuksekti bugünde yok henüz bakalm bekliyorum.

arada saat kurup kalk canm saat başı mesela diş ateşiyse çok yükselmez diolar geçmiş olsun bnde çok kötüyse calpol veriyorum ilaç vermeyi sevmiyorum aslında ama acı çektirmeye de gerek yok die düşünüyorum
Aynen bende veriyorm dün akşam üstü 39 oldu onun harici genelde 37.4 ve 38 aradı oynuyordu bugunde hiç yok.

Nedir anlamadm :/ cuma akşam ateşlendi cumartesi yoktu pazarda sabahtan akşama kadar ateşlendi ve yuksekti bugünde yok henüz bakalm bekliyorum.
Viral bişeydr cnm bu tip ateşler arttı mesela 5.hastalık var onda da ateş sonrası yanak kızarıyo hatta tanımlamasında tokat atmış gbi görüntü var bu ateşlerde teşhiste çok zor.ayırıcı olan ateşten sonra vücutta ne oldgu.dikkat et bakalım ateş bttyse bgn yrn yüzde boyunda sırtta döküntü ya da yanak kızarması oluck mı geçmiş olsun

Kullan tabi cnm yakışıklıya:) ben de oğluma öyle yapardım artık yaptrmıyo:) ztn 2 tutam saç hmn şekle girer bnm kızın da uzama döneminde şekilsz bi hali var :)
kısın dokuldugunden evde sıfır kestik,şimdi uzadı,bugün düğüne gideceğiz o yüzden, saçlarını dik yapmak istiyorum :21:

Alerji belirtisi canım yazın yumurta daha fazla alerji yapar ben büyük kıza yumurta vermiyorum(havalar ısındığından beri kendi de istemiyor) ufaklığa da az veriyorum artık, yaz boyu verme bence beyazını vereceksen de fındık kadar ver canım.

Tamam canım öyle yapayım o zaman teşekkür ederim

Kızımın poposu fena pismisti bugün. Yani anüs ve üst kısımlar.. yavrum nasıl ağladı altını temizlerken elleri titredi resmen.. ne zamandır geçmiyor. Kıpkırmızı. Kakaları da tuhaflasti hem çok sık yapiyor hem de renkleri kivamlari her defasında farklı ve garip. Alerji olabilir mi acaba? Karpuz yedi, kiraz, nohut, başka da bişey yok öyle yediği farklı. medecassol sürdüm en son. Napabilirim başka.

Kızımın poposu fena pismisti bugün. Yani anüs ve üst kısımlar.. yavrum nasıl ağladı altını temizlerken elleri titredi resmen.. ne zamandır geçmiyor. Kıpkırmızı. Kakaları da tuhaflasti hem çok sık yapiyor hem de renkleri kivamlari her defasında farklı ve garip. Alerji olabilir mi acaba? Karpuz yedi, kiraz, nohut, başka da bişey yok öyle yediği farklı. medecassol sürdüm en son. Napabilirim başka.
Canım pişik mantara çevirmiş olabilir mi? Ayrıca ne sıklıkta altını alıyorsun?
Benim üçlü miks karışım var ya o pişiğe birebir geliyor geçmezse onu dene istersen? Kakası yediğine bağlı değişir normal bence

Kızlar benimde yine moralim bozuk. İşten eve geldim kızın yine ateş çıkmış. Aldım götürdüm. Kulakta kızarıklık var dedi. Daha cuma antibiyotiği kestik. Bugün yine verdi antibiyotik. Artık ilaç kullanmaktan bıktım. Soğan damlatsammı dedim sonra korktum vazgeçtim

Benim üçlü miks karışım var ya o pişiğe birebir geliyor geçmezse onu dene istersen? Kakası yediğine bağlı değişir normal bence
Mantar gibi değil kıpkırmızı yanık gibi. Zahmet olmazsa tekrar yazar.misin? Neden böyle olduğunu bulmaya çalışıyorum. 3-4 saatte bir değiştiriyorum. Normalde kakayı önce ıslak mendille sonra suya batirdigim pamukla siliyordum. Artık hiç ıslak mendil kullanmasam iyi olacak galiba. Salak gibi pişiğe hala ıslak mendil sürdüm bugün sonradan aklıma geldi.

J
Faydası oluyormu ağrıya bizimkinde ateşte var bugün 39 dereceyi gördü hastaneye gittik herşey temiz boğazında kızarıklık var diye antibiyotik verilmisti bu doktor hic birşeyi yok çocuğun dişten dedi ateş düşürü ver sadece dedi . Daha uyumadım birden atesi yukselir diye de dayanamicam artk Sanirm :/

Bende pek fayda hissetmedim zaten ilk dişler pek sıkıntılı çıkmadı biz ne olduğunu anlayana kadar dişler patladı

Karışım tarifini ben alabilirmiyim:)

Kızlar benimde yine moralim bozuk. İşten eve geldim kızın yine ateş çıkmış. Aldım götürdüm. Kulakta kızarıklık var dedi. Daha cuma antibiyotiği kestik. Bugün yine verdi antibiyotik. Artık ilaç kullanmaktan bıktım. Soğan damlatsammı dedim sonra korktum vazgeçtim
Wah kuzuu çok geçmiş olsun ne kdr sık verdiler gerckten.kadir tugcuya bi danış istersen cnm ,viral de olablr soğan suyu dene bence 1 damla

Back
X