• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
11.5 kilo canim. 76cm boy
Bence sıcaktan canım. Ben hep pamuk ve duru suyla sildim, şimdiye kadar kızarıklık bile yoktu. Bugün sol kasığında kızarıklık gördüm. Üstelik üç farklı bez kullanıyorum, bez değişiminden bile etkilenmiyordu. sıcaktan oldu. Bir koltuk altında da pembelik var. Üstünü de örtmüyorum ama oluyor işte yazın

Kızlar ya minnoşları kaç saatte bir besliyorsunuz?
Sanki ben tüm gün onun doymasının peşinde gibiyim. Bir buçuk saatte bir besliyorum ortalama. Süreyi daha uzun tutayım desem ek gıda almıyor, sadece emmek istiyor. Süreyi kısa tutunca da azıcık yiyip bırakıyor. Onca mayaladığım yoğurt, peynir, çorba, sebze yemeği boşa gidiyor. Ben yiyorum ama her zaman da insanın canı istemiyor. Yazık oluyor

Sanki ben tüm gün onun doymasının peşinde gibiyim. Bir buçuk saatte bir besliyorum ortalama. Süreyi daha uzun tutayım desem ek gıda almıyor, sadece emmek istiyor. Süreyi kısa tutunca da azıcık yiyip bırakıyor. Onca mayaladığım yoğurt, peynir, çorba, sebze yemeği boşa gidiyor. Ben yiyorum ama her zaman da insanın canı istemiyor. Yazık oluyor

Bir bucuk saat cok kisa degil mi canim migdesi Kabul ediyor mu peki tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ama okadar cok beslemek ilerde obeziteye yol acabilir canim benim dusuncem .. Yoksa yiyen bebege hicbisey olmaz der buyuklerimiz benimki 14 ekim dogumlu hala 7.5 kilo olmadik.. Yapi meselesi tabiki genelde her bebisin gelisimi cok cok farkli ilerliyor

Bir bucuk saat cok kisa degil mi canim migdesi Kabul ediyor mu peki tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ama okadar cok beslemek ilerde obeziteye yol acabilir canim benim dusuncem .. Yoksa yiyen bebege hicbisey olmaz der buyuklerimiz benimki 14 ekim dogumlu hala 7.5 kilo olmadik.. Yapi meselesi tabiki genelde her bebisin gelisimi cok cok farkli ilerliyor
Yok canım yemiyor. Dedim ya her şey ziyan oluyor. üç saat sonra yedireyim dedim. Bu sefer de ağlayıp emmek istiyor.
Emziriyorum, bir buçuk saat sonra çorba veriyorum, biraz içiyor.

Yok canım yemiyor. Dedim ya her şey ziyan oluyor. üç saat sonra yedireyim dedim. Bu sefer de ağlayıp emmek istiyor.
Emziriyorum, bir buçuk saat sonra çorba veriyorum, biraz içiyor.

Canim sizin doktor ne dedi bilgim yok ama bizim doktor yemiyorsa yemek konusunda cok israrci olma ilerde yemeklere karsi fobi olusur dedi burda bi arkadas daha aynisini soylemisti bana zayif diye bende israr ediyordum ama biraktim artik israri .. sutun geliyorsa ve emmek istiyorsa izin ver emsin bence yedigi bi kasik corbadan bile vitaminini aliyodur o merak etme annesi yanlis hatirlamiyorsam senin bebisin kilosuda iyiydi .. Ayy sana bunlari soyluyorum ama kendime bugun anlatiyorum ertesi gun niye bu cocuk yemiyor diyorum anneyiz biz :)

Canım kıl kurdu için sitraks,ama tenya kamçılı kurt tarzı bişeylerse daha geniş spektrumlu andazol kullandım.salya burun kaşıma popo kaşıma iştahsızlık ve gözle görme belirtiler.aslında herkesin senede 1-2 kere kullanması iyiymiş güçlü şüphelerin varsa sitraks kullan tek doz ,2 hafta sonra bi doz daha kurtulursunuz Allahın izniyle
Canım benim kızın kakasında 10 gündür mukus var ve mukusa bağlı ishal. Haftasonu gaita testi yaptırdım ve eritrosit çıktı. Yarın hastane yolları göründü bakalım bize yine :/ gözle görülür birşey yok ya bakteri ya parazit gibi geliyor :(

Günde üç defa ek gıda geri kalan anne sütü bir buçuk saat biraz sık bir aralık olmuş gibi, ama aldığı gıda miktarı da önemli tabi küçük porsiyonlar halindeyse sorun olmaz. Belki şöyle deneyebilirsin mesela emdi ek gıdayı uzatsana süreyi almıyor ya 1 saat 45 dakika sonra ek gıda sonra 2 saat sonra anne sütü şeklinde gibi. Böyle böyle ara artar belki.

yaa çok acıo gerçekten
bnmkinin altta iki dişi var üstler kaşınıo ısırmayı bilemedi geçen memeyle oynuodu bi ısırdı aklım çıktı annecim die bi bapırmışım çocuk neye uğradığını şaşırdı sürekli ısırsa ne yaparın die düşündüm nasl acıooo

Ağzından çekiyorum oyun sanıyor başlıyor kıkırdamaya:) ne yapicam bilmiyorum Bizimkinde de alt 2 diş var sadece üstler çıkınca düşünemiyorum

kızlar bebekleri başka evde uyuttuğunuzda nereye yatırıyosunuz arkadaşın duvara dayanan bi yatağa ya da koltuğa yatırıp önüne sandalyr dizdiğini söyledi bn yastık koysam bnmki atlar geçer yastığı bnm bile üstümden atlıo çünkü artık oğlanı anneme sabah gçtürüp akşam almayı düşünüyoruz da çok zor olacak annem arabayla 5 dk ama çocupu sabahın köründe giydir dışarı

Yanında biri durmayacaksa yere yatırmak en iyisi benc e

Aynen ne bulsalar ağıza direk . Bizim üst dişler iyice kabarmış hatta ortadan silinmiş gbi duruyo sanirm üstler patlar yakında . İnslh çabucak patlar bu arada doktor bı jel vermişti kullanmadm zarar veriyor dişlere diyorlar zararlı mi gerçekten ? Size verdi mi doktorunuz ?

Dentinox kıllanıyoruz biz ama zararlı olduğunu duymadım

evet verdi dentinox jel diş çürütüo die okumuştm onu mu diosun ben arada kullandım ama çokta bi faydası olmuo ztn öyle deli gibi kaşınırken birden ağrısı sızı geçmio yine kaşımaya devam edio belki hafifletiodur sadece
Markası farklı bizdekinin bnde öyle okudum vermiyorum .

Dentinox kıllanıyoruz biz ama zararlı olduğunu duymadım
Faydası oluyormu ağrıya bizimkinde ateşte var bugün 39 dereceyi gördü hastaneye gittik herşey temiz boğazında kızarıklık var diye antibiyotik verilmisti bu doktor hic birşeyi yok çocuğun dişten dedi ateş düşürü ver sadece dedi . Daha uyumadım birden atesi yukselir diye de dayanamicam artk Sanirm :/

Kendi öğünlerine uydursan ek gıda alimini birlikte daha iyi yiyorlar sanki diger zamanlar da emzirirdin.

Faydası oluyormu ağrıya bizimkinde ateşte var bugün 39 dereceyi gördü hastaneye gittik herşey temiz boğazında kızarıklık var diye antibiyotik verilmisti bu doktor hic birşeyi yok çocuğun dişten dedi ateş düşürü ver sadece dedi . Daha uyumadım birden atesi yukselir diye de dayanamicam artk Sanirm :/
arada saat kurup kalk canm saat başı mesela diş ateşiyse çok yükselmez diolar geçmiş olsun bnde çok kötüyse calpol veriyorum ilaç vermeyi sevmiyorum aslında ama acı çektirmeye de gerek yok die düşünüyorum

yesoka90 yesoka90 eritrosit varsa kan hücresi görülmş bi tahriş var gbi bağırsaklrda,abur cubur yedimi son günlerde? Çk nadir paket ürünü tüketen çocuklrda dozu kaçırınca bağırsak böyle tepki veriyo aklında olsun cnm.

canım bizde sendeniz :)) benimkilerde 16 eylül doğumlu ama kiloları düşük. Bu hafta kız 500 gr daha vermiş. en son 8300 dü. şuan 7900 :( bu aralar hiç birşey de yemiyorlar, kız zaten emmiyor. Bunalmış durumdayım. Sanırım 1 er tane diş çıkmış. Tam göremedim ama sert bişiler geldi ikisinden de..

canım bizde sendeniz :)) benimkilerde 16 eylül doğumlu ama kiloları düşük. Bu hafta kız 500 gr daha vermiş. en son 8300 dü. şuan 7900 :KK43: bu aralar hiç birşey de yemiyorlar, kız zaten emmiyor. Bunalmış durumdayım. Sanırım 1 er tane diş çıkmış. Tam göremedim ama sert bişiler geldi ikisinden de..

Bizim dislerde cikti yapi olarak cok istahsiz canim oyunla kandirmsyla nekadar yedirebirsem okadar yiyor her aybu ay kilo aldi galiba diyorum ama malesef zaten cokda hareketlenmeye basladi yedigini eritiyor yemek konusu cok problem oldu bigun pes ediyorum butun gunum yemek hazirlamakla geciyor gibi geliyor ertesi gun birakyim aciktiginda ister belki diyorum ama olmuyor biraz rahata biraktim krndimi oylede almiyir boylede saglikli olsunlar yeterki

Back
X