2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Diştir cnm o senin kız maşallah dilli kendni ifade edemynce de sinirleniyodr dişim ağrıyo bi çözün ağıdıdır o.Allah yardımcın olsun papatya yağıyla ov 3 damla kdr.

Canım muhtemelen dişten böyledir çocuk bir de sen bu çocuk niye böyle diye gerildikçe daha da geriliyor çocuklar :/ çok geçmiş olsun. İştahı nasıl diş genelde iştahını da etkiliyor

yesoka90 canına bizim pişik geçmişti tekrar hortladi. Çok fena hem de kıpkırmızı her yeri. Bı yerde de bibyara olmuş deri açılmış düşün.. yazık ya niye böyle oluyor anlamıyorum geçmiyor da

Gözün aydın :) diğer dişlerde hiç anlamadan çıkar inşallah

Ben arada kaçırmışım kızının doğum günü kutlu olsun :) nice güzel yaşlara inşallah...

Canım diş dönemi ishali pişik yapar Muhtemelen ondan pişiğin en iyi ilacı altını Mümkün Mertebe bezlememek açıkta bırakmak, verdiğim karışımı da sürersen tez zamanda geçecektir İnşallah, yalnız mantarsa verdiğim karışımda işe yaramaz böyle tekrar tekrar hortlar Eğer bir defa daha hortlarsa Doktora gitmende fayda var canım

bu aylarda ayrılık korkusu başladığı için uyku düzeninin bozulması normsl die okumuştm

Oh rahatladım :))
Kızım ishal olmuş aslında. Mukuslu bide. Niye olmuş olabilir mikrobik midir acaba. Ne yapmam gerekir??
arkadaşımın bebeği dizanteri oldu mukuslu ishalle başladı kanlı ishale döndü 1 2 gün başlarken ateş yaptı diş die düşünmüştü doktor diş mukuslu ishal yapmaz demiş bebek büyütmek ne zor iş

ishalde pişik yapıo yesokanın karışımı işe yaramadı mı bezlemeden önce havalandır ıslak mendil kullanmıyorum demiştin ztn ıslak kalmasn yıkayınca da ah yavrum ne acıyodur

Üzülme canım 4-5 yaşlarında uyuyorlarmış kaldı 4 senecik
4-5 mi?! Ayyy Allah korusun ya 1 yaşından sonra uyuyorlar diye biliyorum ben :-( neredeyse 8 aydır uykusuzum ben psikolojim bozuldu artık uykusuzluktan o kadar daha beklersem tımarhanelik olabilirim :-/

Hayırlı olsun inciniz darısı diğer dişlerin ve bizim başımıza

Çok geçmiş olsun canım. Bir şey yok demeleri gerçekten çok sinir bozucu. Tahlilleri doğru düzgün yapmıyorlar mı ki acaba..

4-5 mi?! Ayyy Allah korusun ya 1 yaşından sonra uyuyorlar diye biliyorum ben :-( neredeyse 8 aydır uykusuzum ben psikolojim bozuldu artık uykusuzluktan o kadar daha beklersem tımarhanelik olabilirim :-/
Canım şu anda büyük kızım kanguruda kucağımda sokak sokak dolandım uyudu eve götürüyorum, acaba bu gece kaç defa uyanacak bilmiyorum. Merak etme bi zaman sonra bünye alışıyor :) mesela küçük kızdan hiç uyumuyor diye şikayetçi olmadım(halbuki o da uyumuyor) :)
Not: normalde öyle uyurum öyle uyurum ki 15-16 saat uyuduğum günleri bilirim, ah gençlik : D

Oh rahatladım :))
Kızım ishal olmuş aslında. Mukuslu bide. Niye olmuş olabilir mikrobik midir acaba. Ne yapmam gerekir??
Geçmiş olsun canım sıcaklardan mı oluyor acaba bu ara çok duyuyorum ishal. Bence biraz muz, yayla çorbası gibi şeyler yedir toparlamazsa bir doktora götür en iyisi.

Ah canm ya çok zor çok iyi anlıyorum seni biz de son zamanlarda gece 2-3 gibi uyanıyoruz. Emziriyorum, uyutuyorum beşiğine koyar koymaz uyanıp ağlıyor mecburen yanıma alıyorum ve kıpırdamadan yatmaktan boynum ve belim tutuluyor. Uykuyu öyle çok özledim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…