• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..
Çok gecmis olsun.. bide isim yapmış sözde hastaneler... Böyle birşeyi nasıl gözden kacirabilirler.. doktorunuz daha resimden anlamış. Aminn çok amin

Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..
Benim oğluma da amipli dizanteri teşhisi kondu. Salgın falan mı var acaba?

biz de geçirdik ve malesef ilk doktor antibiyotik başlatmadığı için 1 ay sürdü. inşallah tez zamanda iyileşirler. sulara dikkat edin kızlar bir de kalabalık yerlerde ellerin yıkanmadan dokunması da bulaştırıcı

Canım bende bebeğe artık tuz haricinde ne yersek aynısını yediriyorum çünkü öbür türlü beğenmiyor.. Hatta pilav tarzı şeyleri direk bizimkinden yiyor.. Bende cerosun tarifine benzer bir tarifim var.. Tarhana çorbasına bazen mercimek bazen sebzeli şehriye bazen de kıyma koyuyorum.. Bazende mercimek patates havuç kapya biber haşlayıp blendırdan geçiriyorum çok az su oluyor içinde mama kıvamında oluyor çorba gibi olmuyor.. Yemek tatlansın diye kimyon nane kekik ve biber salçası kullanıyorum.. Mesela bugün domatesli biberli soğanlı sarımsaklı domatesli kabak yemeği pişirdim.. Taneliye de alıştı artık ezerek beğenmiyor..
maşallah ben koyu püre şeklinde veriyorum keşke böyle taneli yiyebilse

Kızlar 8. Ay kontrolünden bildiriyorum henüz 8 kilo bile olmamış ama boyu güzel uzamış , doktorumuz da bünyesi bu şekilde gayet sağlıklı besicilik yapmadığımıza göre sorun yok dedi.. Hgb 11,6 Ferritin 13,5 çıktı.. Demir desteği kullanacağız.. Sizce novaferrum mu ferromixin mi kullanmalıyım bebeğe?
biz sidefer kullanıyoruz. yarın 9ay kontrolüne gideceğiz bakalım...

peki hangi aşıdan yaptırdınız ?
tv konusunda bizim tvde açık çocuk açık olmasına alışmış kapalı olunca eliyle gösterip ıh ıh dio açınca götünü dönüp oyuncaklarla oynuo bizimki de her bebek gibi reklam sevdalısı en çok japon bebek bezi goon reklamını seviyor :) kızlar bi derdim var oğlum hasta ya hiç bişey yiyip içmiyor su da içiremiolarmış gğn gün boyu sadece 3 kere çiş yapmış çok korkuyorum susuz kalıcak die suluk, eriklinin ucu, biberon, bardak hiç birinden içmemiş ne yapabilirim kendim de işteyim bol bol emzireyim desem :KK43:

Yarın işe başlıyorumda sütü sağıp saklama ve eve getirme işini nasıl yapıyorsun?

Yemek nefis duruyor yarasınnn bende bugün kıymalı biber dolması yedirdim :)
Maşaallah bebeğine canım doktorun ne güzel söylemiş ağzına diline sağlık.
Ben ufaklığa hiç takviye vermedim ama verecek olsam ferromixin verirdim novaferrum likit olduğu için daha güçlğ koruyucu ihtiyacı oluyor içinde en son sodyum benzoat kullanıyorlardı şimdi ne bilmiyorum o yüzden ferromixin iyidir.
Gülce’nin menü de çok lezzetli bayılırım dolmaya eşim sevmediğinden az pişer bizde, afiyet olsun kuzuya:kk77: Öyle büyük bir eksiklik yok sanki doktor da tam sınırda düşmeden yakalamışız dedi Ferromixin iş görür diye düşünüyorum.. Ferromixini neyle veriyordun canım? Ufaklığa kan tahlili yaptırmış mıydın?

biz de geçirdik ve malesef ilk doktor antibiyotik başlatmadığı için 1 ay sürdü. inşallah tez zamanda iyileşirler. sulara dikkat edin kızlar bir de kalabalık yerlerde ellerin yıkanmadan dokunması da bulaştırıcı
Teşekkürler. İğne oluyoruz biz de :( çok kötü bir durum. Allah hepimizin evladına şifalar versin

Cok gecmis olsun canim insallah hemen duzelir .. Gercekten iyi doktorlar bi bakista herseyi cozebiliyorlar meslegini sevmeyenler dedigin gibi insallah bian evvel biter yazik ya meleklerimizin yavrucaklarimizin ne gunahi var ne teshis koyabiliyolar ne dogru duzgun tedavi verebiliyorlar burda hersehirdeki orneklerini gorduk

Çok gecmis olsun.. bide isim yapmış sözde hastaneler... Böyle birşeyi nasıl gözden kacirabilirler.. doktorunuz daha resimden anlamış. Aminn çok amin
Çok teşekkürler kızlar, inşaallah sizler hiç yaşamazsınız.

Olabilir tabi, ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Her akşam parktayız doktor parktan bulaşmış olma ihtimali çok yüksek dedi. Allah şifa versin sizede.

Ohh masallah canim yaa Ben cok korkuyorum tv unitesinden ustune devrilir veya kafasini carpar diye Sen nasil onlem aldin
Canım bu sıpa son 3-4 gün içinde emekleme işini abarttı odadan dışarı çıkmaya başladı.. Artık önlem almaya başlayım derken pat diye ayaklandı.. Önlem olarak tv ünitesindeki herşeyi alıp boşaltacağım , üçlü prizleri iptal ettim sürekli onlara gidiyor.. Dolap çekmece açmayı henüz akıl edemedi.. Onun dışında özellikle son günlerde görevimiz tehlike modundayız.. Ama gözümüzün önünde olsa da pat diye düşebiliyor.. tehlikeli durumlar hariç müdahale etmiyoruz, önce düşünce ağlıyordu şimdi alıştı çok canı yanmazsa ağlamıyor.. Düşe kalka büyüyecekler artık.. Tuvalet banyo çok tehlikeli oraların kapılarını kapalı tutuyoruz birde önlem olarak.. Birde ortaya kocaman bir dayanıklı karton kutu koyduk , tutunup kalkma çalışmaları için ideal yükseklikte, altında da inçe yorgan var düşerse diye.. Allah’a emanet artık.. Tecrübelilerin daha yaratıcı önlemleri vardır , asıl onları dinlemek lazım..

Gülce’nin menü de çok lezzetli bayılırım dolmaya eşim sevmediğindaz pişer bizde, afiyet olsun kuzuya:kk77: Öyle büyük bir eksiklik yok sanki doktor da tam sınırda düşmeden yakalamışız dedi Ferromixin iş görür diye düşünüyorum.. Ferromixini neyle veriyordun canım? Ufaklığa kan tahlili yaptırmış mıydın?
Ben genelde meyve ile veriyordum bir iki kaşık meyve ile karıyordum fazlasıyla iş görür bence CANIM. Ufaklığa henüz yaptırmadım şu dizanteri olayı bittiği gibi yaptırcam inşallah.

Ama tahlilleri temiz çıkmıştı kızların, dizanteri anlaşılmıyor mu tahlillerde? Çok geçmiş olsun canım, neyse ki geç de olsa anlaşılmış.. Dizanteri anlaşılsın diye 3 doktor geziliyor, Allah korusun farklı bir sorun olsa anlamaları için kaç doktor gezilir acaba.. Canım bebeklerin kakasını buraya da yükleyebilir misin?

Cok gecmis olsun canim insallah hemen duzelir .. Gercekten iyi doktorlar bi bakista herseyi cozebiliyorlar meslegini sevmeyenler dedigin gibi insallah bian evvel biter yazik ya meleklerimizin yavrucaklarimizin ne gunahi var ne teshis koyabiliyolar ne dogru duzgun tedavi verebiliyorlar burda hersehirdeki orneklerini gorduk
Bursadakiler evlere şenlik :skandal:

Okuyunca hayal edip gülümsedim:) sevindim canim ne güzel:) bizimki de ayağa kalkmıştı yatağın içinde. tekrar yapmadı. Ya ben yere koyamiyorum rahatça kizimi. yerler fayans. Hep şilte serip kenarlarına yastık koyuyorum o da kısıtlanmış oluyor. Emekleyemiyor dilediği gibi. Nasıl yapsam ya. Yer matı mi alsam ama onu da hangi bi yere doseyecem
Canım bizde anneme gideceğiz 2 gün içinde onun evi de fayans bende kara kara düşünüyorum.. Halıları geri serdireceğim olmadı.. Emekleme için dizlikler var onlardan alabilirsin, oyun matını 2-3 paket almak lazım ki anca yetsin zaten emekleyerek odadan dışarı çıkarsa yine halı şart olur.. Ayağa kalkması için dayanaklı bir kutu ayarladık boyuna göre, ona tutunup kolayca ayağa kalkıyor Sena’da da işe yarar bence , öyle bişey bulursa dener kalkmayı

Back
X