• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bugün tatilde olan kendi doktorumuza kızların büyük abdest resimlerini gönderdim ve amipli dizanteri dedi.. Hemen bir arkadaşına yönlendirdi mesai saatleri içinde gaita bekliyoruz bakalım ayrıca hemen İlaca başlattı. Allah kendini yetiştirmiş iyi doktorlardan razı olsun, mesleğini sevmeyen gidince çocuğun birşeyi yok deyip(3 doktora gittim öncesinde ve biri acıbadem biri medicalpark biri İstanbulu en ünlü çocuk hastanelerinden Zeynep Kamil doktoru ) çocuğu geri yollayan doktorları yok etsin onların nesli bir an evvel tükensin inşallah..

Çok geçmiş olsun neden oluyorki bu dizanteri :(

Canım bu sıpa son 3-4 gün içinde emekleme işini abarttı odadan dışarı çıkmaya başladı.. Artık önlem almaya başlayım derken pat diye ayaklandı.. Önlem olarak tv ünitesindeki herşeyi alıp boşaltacağım , üçlü prizleri iptal ettim sürekli onlara gidiyor.. Dolap çekmece açmayı henüz akıl edemedi.. Onun dışında özellikle son günlerde görevimiz tehlike modundayız.. Ama gözümüzün önünde olsa da pat diye düşebiliyor.. tehlikeli durumlar hariç müdahale etmiyoruz, önce düşünce ağlıyordu şimdi alıştı çok canı yanmazsa ağlamıyor.. Düşe kalka büyüyecekler artık.. Tuvalet banyo çok tehlikeli oraların kapılarını kapalı tutuyoruz birde önlem olarak.. Birde ortaya kocaman bir dayanıklı karton kutu koyduk , tutunup kalkma çalışmaları için ideal yükseklikte, altında da inçe yorgan var düşerse diye.. Allah’a emanet artık.. Tecrübelilerin daha yaratıcı önlemleri vardır , asıl onları dinlemek lazım..

Oo bu kutu fikri guzelmis tesekkurler onerilerin icin bizim koltuklarimiz yuksekte kaliyor minigin tutunacak yeri yok sandalyeleri cekistiriyor bende uzerine dusmesin diye sureklionlari kamufle esiyodum kutuyu bende deniyeyim

Ama tahlilleri temiz çıkmıştı kızların, dizanteri anlaşılmıyor mu tahlillerde? Çok geçmiş olsun canım, neyse ki geç de olsa anlaşılmış.. Dizanteri anlaşılsın diye 3 doktor geziliyor, Allah korusun farklı bir sorun olsa anlamaları için kaç doktor gezilir acaba.. Canım bebeklerin kakasını buraya da yükleyebilir misin?
Çok sağol canım, tahlilde amipe bakmamışlar abuk sabuk ne varsa var ama amip yok, şaka gibi bir olay gerçekten. Kendi doktorum aşağıda yüklediğim resim ile tanı koydu. Görülen kırmızı kısımlar aslında karpuz mukusta kan var dedi. Ben kendimi yırttım diğer doktorlara çocuk huzursuz diye, bir tanesi ukala ukala bu sıcakta huzurlu olmasını bekleyemeyiz dedi. Hızımı alamadım yarın acıbademin altını üstüne getircem şikayetçi olcam.

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-03-22-49-39-740_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2018-07-03-22-49-39-740_com.miui.gallery.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
Çok geçmiş olsun neden oluyorki bu dizanteri :KK43:
Sağol canım doktor sulardan, toprakta kalan hayvan pisliğinden(özellikle köpek), dizanterili başka bir çocuğun daha öncesinde bindiği salıncaktan dahi bulaşabileceğini söyledi. İyi yıkanmayan yeşil sebzelerden de oluyormuş(ama kızım sebze yemediği için o ihtimal yok) Klorlu suda barınamadığını o sebeple istanbulda şebeke suyu ihtimalinden ziyade parktan bulaşma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi. Velhasıl korumak mümkün değil. Başa gelen her türlü geliyor.

Aynen canim tecrubelendim Ben colyak ve 6.hastalikla :) cok zaruri durum olmadikca biz kontrollere doktora gitmeyi biraktik :) canim Sen goz kontrolune nereye goturmeyi dusunuyorsun arastirdin mi
Bizim çocuk doktorumuz Yıldırım dorukta Selim Tüzün’e yönlendirmişti canım, ama sizin eve çok uzak kalıyor sanırım..

Çok sağol canım, tahlilde amipe bakmamışlar abuk sabuk ne varsa var ama amip yok, şaka gibi bir olay gerçekten. Kendi doktorum aşağıda yüklediğim resim ile tanı koydu. Görülen kırmızı kısımlar aslında karpuz mukusta kan var dedi. Ben kendimi yırttım diğer doktorlara çocuk huzursuz diye, bir tanesi ukala ukala bu sıcakta huzurlu olmasını bekleyemeyiz dedi. Hızımı alamadım yarın acıbademin altını üstüne getircem şikayetçi olcam.
Amip bakmak akıllarına gelmemiş :skandal:Kaka bozulunca insanın aklına ilk gelen şey amip gerçekten çok ilginç birşey.. Ayrıca kaka bende sıkıntı var diye bağırıyor, kakadaki ek gıdayı çıkarınca aynı benimkinin eski kakaları gibi.. Pes yani böyle birşeyi nasıl atlıyorlar ayrıca hava bebekleri öyle huzursuz edecek kadar ısınmadı daha, buna bağlaması da çok saçma olmuş.. Çok geçmiş olsun canım tekrardan , kızmakta çok haklısın..

Amip bakmak akıllarına gelmemiş :skandal:Kaka bozulunca insanın aklına ilk gelen şey amip gerçekten çok ilginç birşey.. Ayrıca kaka bende sıkıntı var diye bağırıyor, kakadaki ek gıdayı çıkarınca aynı benimkinin eski kakaları gibi.. Pes yani böyle birşeyi nasıl atlıyorlar ayrıca hava bebekleri öyle huzursuz edecek kadar ısınmadı daha, buna bağlaması da çok saçma olmuş.. Çok geçmiş olsun canım tekrardan , kızmakta çok haklısın..
Daha garibi ben ısrarla parazit olmasın enfeksiyon olmasın amip olmasın dedim, onlar da bana çok biliyorsan niye geliyorsun buraya der gibi baktılar. Gerçekten çocuğun en iyi doktoru annesi. O salaklara güvenmeyip kendim dış laboratuvarda tahlil versem çoktan teşhis edilirdi. Bu da bana ders oldu. Çok teşekkür ederim canım Allah beterinden korusun.

Wbc mi yüksek çıktı canım? Çok şükür ki geç kalmadan teşhis konmuş sizin de.
Crp 95 çıktı canım bizde. Çok şükür. Biz de ilk tıp fakültesi acile gittik ateşimiz 39.6 olunca bize kulakları kızarık dediler gönderdiler. Sonraki gün isal kusma düşmeyen ateş vs ile gittik doktora da öyle çıktı

İyi akşamlar kızlar.
@yesoka90 canım çok geçmiş olsun. Allah bir an önce şifa versin inşallah kuzucuklara.

Kızlar ben son çocuk kayıplarından çok etkilendim. Kalabalık bir ortama girince bebeğe bakıp gülümseyenleri bile görmek istemiyorum. Ellini uzatıp yanağını seven o kadar çok ki. Ben fark edip dokunmayın diyene kadar dokunuyorlar. Küçücük bebeğin mikrop kapacağı kimsenin aklına gelmiyor. Sanırım gözleri mikrop kaptı. Yarın için göz doktorundan randevu aldım.

Üstten üç dişi görünüyor ama orta dişlerden biri hâlâ yok. Sonradan çıkar mı acaba? Yanların çıkıp ortanın çıkmaması ilginç geldi bana. Kardeşimin iki tane dişi hiç çıkmadı da o yüzden korkuyorum.

Çok güzel anlatmışsın canım hem sevgi dolu ama kendi başına idare edebilen güçlü.. Gücün zamanında sana verilen sorumluluktan gelmiş, keşke sen yapamazsın demek yerine bana da sorumluluk verilseymiş.. Çoğu konuda ben kendimi sonradan yetiştirdim, şimdiki halime hayret ediyorlar.. Birde eşim sağolsun farketmeden o da çok yardımcı olmuş bana, bilinçaltım iyi bişey yapıp şefkatli sabırlı ve teması seven bir eş seçtirmiş bana..Güvenli bağlanmayı kazanış sürecim eşimle başladı.. O eksiklikleri bazen bilerek bazen bilmeyerek kapatmaya çalıştım hep.. Bebekle de Emzirme , yan yana uyuma, ten teması gibi konulardaki hassasiyetimin sebepleri de hep bunlar.. Hem bebek güvenli bağlanıyor, bende onu severek dokunarak öperek kendimi de iyileştirmiş oluyorum..
Süper yapıyosun cnm Sen ztn bence yeni şeylere açık araştırmacı geliştirmeci birisin,bravo walla..bnm de şöyleki küçükken brz ilgi çekmye çalıştgımı hatrlıyorum bi dönem atıyorum yapabilceğim bişedr ama annemden istemşimdr beni nazlasın istemşimdr yapmadgnda sinirlenirdm şimdi nadiren anneme bazen ters tepki verdgmde altnda bu durumun yattgını düşünüyorum çocukluk değişik ya:) bide olayın içindeyim ya çocuk dünyası inanılmaz gerckten ve 0-6 yaş çoook önemli hatta 0-3 e düştü 3ten sonrasında cinsel süreç devreye griyo:)

Daha garibi ben ısrarla parazit olmasın enfeksiyon olmasın amip olmasın dedim, onlar da bana çok biliyorsan niye geliyorsun buraya der gibi baktılar. Gerçekten çocuğun en iyi doktoru annesi. O salaklara güvenmeyip kendim dış laboratuvarda tahlil versem çoktan teşhis edilirdi. Bu da bana ders oldu. Çok teşekkür ederim canım Allah beterinden korusun.
Amin inşallah canım , bilinçli hastaya ekstra sinir oluyorlar eksik bulduğu sorguladığı için.. Bizim alerji olayına dönmüş ,araştırmasam şu an hala diyet yapıyor olacaktım Ali de çoğu yiyecekten mahrum kalacaktı.. Allah işini bilen işini seven doktorlarla karşılaştırsın hepimizi..

Süper yapıyosun cnm Sen ztn bence yeni şeylere açık araştırmacı geliştirmeci birisin,bravo walla..bnm de şöyleki küçükken brz ilgi çekmye çalıştgımı hatrlıyorum bi dönem atıyorum yapabilceğim bişedr ama annemden istemşimdr beni nazlasın istemşimdr yapmadgnda sinirlenirdm şimdi nadiren anneme bazen ters tepki verdgmde altnda bu durumun yattgını düşünüyorum çocukluk değişik ya:) bide olayın içindeyim ya çocuk dünyası inanılmaz gerckten ve 0-6 yaş çoook önemli hatta 0-3 e düştü 3ten sonrasında cinsel süreç devreye griyo:)
Hatırlayamadığımız bir dönemin tüm hayatımıza damga vurması çok ürkütücü birşey gerçekten.. Ergenlikten beri çok sorguladığım için bu şekildeyim, tek çocuk olunca uğraşacakları birşey yoktu sürekli ilgi benim üstümdeydi bu da çok bunaltıcı oldu benim için.. Mükemmel annelik yok zaten, genel hatları iyi hatırlaman çok güzel birşey.. İnşallah ilerde yavrularımızın anılarında sevecen ve destekçi olarak yer alırız

Çok geçmiş olsun kızlar ya salgın gbi olmş en kısa sürede toparlanırlar inşallah yalnız tecrübelice bi doktor amip gbi parazitlerin bzn tahlilde bile çıkmayablcrğini söylemşti ben bi dönem oğlum için sık kaka tahlili yaptırıyodm o zmn da genel bi parazit ilacı kullanmştı oğlum.biri amipli dizanteri de ateş olur demşti doktorlarda da bilgi kirliliği çok.neyse hmn geçsin gtsin inşallh

Kizlar bisey sorcam benim oglanin goz alti dogdugindan beri kizariklik ve morluk seklinde gozukuyor sizce neden olabilir bugun arkadaslar vitamin eksikligidir diyince korktum
Yapısal olablr sende ya da eşinde varsa mesela ya da bişeye alerjsi olablr cnm ne zmndr var?

Back
X