2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok sağol canım ya. Bir de hgb 14,4 nasıl? Referans yok yanında

Geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir inşallah kuzun. Bebekler hasta ola ola büyüyecekler, Rabbim dermansız dert vermesin..

bize de doktor hametan vermişti daha çok tahriş etti normalde sudocrem kullanıyorum sudocrem sürdüm geçmişti pişik ama ileri derece bi pişik değildi
Bende sudocrem,bepanthol baby,ve hametan sürüyorum. Ama sanki hametan göre diğer iki marka daha hızlı geçiriyor.

oğlum tadsız tuzsuz şeyler yemio kızlar bizim yemeklrri sevio köfte , fasulye , bamya ne versem yiyo ama kndi çorbalarını içmek istemio bide zorla şurup içirdiğimiz için kaşık fobisi oldu resmen kaşık görünce kafasını çevirio

:) güle güle neşeli günlerde kullanın bn solante almıştm ztn istanbuldayız 1,2 hafta tatile gidicez o yüzden tekrar trukid almadm sizler alın istedim
canım ben de trukid güneş kremi aldım bir de mambibo sinek kovucu sprey ama kullanmadım henüz, yüzüne sürmeye korkuyorum yer diye. eli sürekli ağzında ya, siz nasıl kullandınız?

Canım ancak vakit bulup ebebek mağazasına uğradık sabah sabah ve düşündüğüm arabaları denedim tek tek. Chicco ohlala bebek için diğerleri kadar konfor sağlamasa da hiç fena değildi bence, çok hafif , uygun fiyatlı ve kullanışlıydı ancak 15 kg mış kapasitesi bu nedenle tercih etmedim. Senin de belirttiğin gibi mamas&papas daha hafifti ancak benim cadı o kadar araba içinde en çok maclaren techno xt de rahat etti gibi geldi gıdı çıkmadı ayaklarını istediği gibi uzatabildi. Eşim de bu daha rahat bunu alalım diye tutturunca maclaren techno xt aldık çıktık normalde 2018 modelleri 2800 tl ve söylediğin gibi çok indirim vardı 1280 e aldık. Tekrar teşekkür ederim

Eklentiler

• 461CB0E5-DBF1-4518-A669-37F47C47442A.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 66
canım ben de trukid güneş kremi aldım bir de mambibo sinek kovucu sprey ama kullanmadım henüz, yüzüne sürmeye korkuyorum yer diye. eli sürekli ağzında ya, siz nasıl kullandınız?
ben henüz kullanmadm bu hafta sonu denize gittik sadece hava bulutluydu az bişey koruyucu sürdüm gölgede oturdu ztn sinek kovucu hiç almadm oturduğumuz yerde hiç sinek yok ilaçlama yapılıo ama izmire gidince orda çok sinek var beni bile haşlıolar orda napıcam bilmiyorum

güle güle kullanın :) bnm oğlan çok hareketli hep yürümek istio ondan 2. bir arabaya para vermek istemedik seneye yaza hiç binmezse diye duruma göre kışı atlatıp bakıcaz bizde elimizde ki travel ı satıp

Hayırlı olsun güle güle kullansın bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…