Senin de diline sağlık cnm:)
Çok sağol canım ya. Bir de hgb 14,4 nasıl? Referans yok yanındaAlp bazı iltihap durumlarnda 3000-4000 bile çıkıyo cnm yüksekse onlar yüksek,hmn düşen bişe diil bu ztn szn 10 gün öncesne kdr sık kaka vardı hatrladgm kdryla hmn ertesi gün düşmüyo yani.fosfor da çok bi yükseklik yok tek basına çok anlamlı diil bence ,suyu arttır.
Ayrıca demir yüksek çıkmş nye düşük dedin?
Ferromixini oğlum da kullanmya çalışmştım pek yemediği için almıyodu doktra ben dedm baska bişe versenz dye kızımda almaz dye düşünüp.doktor en yüksek demir içerği ferrum demşti öyle hatrlıyorum ferrumdaki parabeni bilmem nesi derken sidefer basladık düzenli vermedm açıkçası et yedrmeye ağırlık verdgm için.
kullanılır cnm bana da iyi fikir gbi geldiKızlar pişiğe bugünden beri penaten ve hametan sürüyorum ama hiç iyileşmiyor. Yarın doktora gideceğim ama o zamana kadar ne yapsam. Bebeğe anestol kullanılır mı ?
Çok iyi maşallah :)Çok sağol canım ya. Bir de hgb 14,4 nasıl? Referans yok yanında
Gözün aydın canım:) bal nerden? Çook tesekkur ederim zahmet edip yazdığın için bir de.3-4 gndr mercimek kdr bal veriyorum,geçtik Allahın izniyle:)
Geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir inşallah kuzun. Bebekler hasta ola ola büyüyecekler, Rabbim dermansız dert vermesin..Kızlar güzel dileklerniz için teşekkürler. Bugünü ishal ve ateşle geçirdik.
Hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Sadece anne sütü ile ilaçları kullanınca ishal oldu galiba. Patates haşlayıp içine az tuz koyunca iki kaşık yedi ve maalesef ağlata ağlata formül mama verdim. Dün gece yarım saatte bir uyanınca düzgün sütüm olmadı, hem doyması hem de sıvı alması için mama vermekte buldum çareyi. Biberondan ağzının içine sıktım, öyle yuttu biraz. Yarın iyi olsun, hiçbir bebek hasta olmasın. Ben böyle bir vicdan azabı yaşamadım daha önce
Gözunuz aydın. Biz abi sayesinde erken geçtik o sınavı hatırlarsın :) Şimdi kahvaltıyi minik tereyağlı ballı ekmekle bitiriyoruz :)3-4 gndr mercimek kdr bal veriyorum,geçtik Allahın izniyle:)
Sudocrem tavsiye ederim hemen geçiriyor pisigiKızlar pişiğe bugünden beri penaten ve hametan sürüyorum ama hiç iyileşmiyor. Yarın doktora gideceğim ama o zamana kadar ne yapsam. Bebeğe anestol kullanılır mı ?
bize de doktor hametan vermişti daha çok tahriş etti normalde sudocrem kullanıyorum sudocrem sürdüm geçmişti pişik ama ileri derece bi pişik değildiSudocrem tavsiye ederim hemen geçiriyor pisigi
Bende sudocrem,bepanthol baby,ve hametan sürüyorum. Ama sanki hametan göre diğer iki marka daha hızlı geçiriyor.bize de doktor hametan vermişti daha çok tahriş etti normalde sudocrem kullanıyorum sudocrem sürdüm geçmişti pişik ama ileri derece bi pişik değildi
canım ben de trukid güneş kremi aldım bir de mambibo sinek kovucu sprey ama kullanmadım henüz, yüzüne sürmeye korkuyorum yer diye. eli sürekli ağzında ya, siz nasıl kullandınız?:) güle güle neşeli günlerde kullanın bn solante almıştm ztn istanbuldayız 1,2 hafta tatile gidicez o yüzden tekrar trukid almadm sizler alın istedim
Canım ancak vakit bulup ebebek mağazasına uğradık sabah sabah ve düşündüğüm arabaları denedim tek tek. Chicco ohlala bebek için diğerleri kadar konfor sağlamasa da hiç fena değildi bence, çok hafif , uygun fiyatlı ve kullanışlıydı ancak 15 kg mış kapasitesi bu nedenle tercih etmedim. Senin de belirttiğin gibi mamas&papas daha hafifti ancak benim cadı o kadar araba içinde en çok maclaren techno xt de rahat etti gibi geldi gıdı çıkmadı ayaklarını istediği gibi uzatabildi. Eşim de bu daha rahat bunu alalım diye tutturunca maclaren techno xt aldık çıktıkKızlar geçen gün baston/kabin boy bebek arabası konuşulmustu. Biz kızıma dogumdan once maxi cosi stella almistik malum travel sistem ve ben tek iken kullanmakta epey zorlaniyorum. Bugun kabin boy diye tabir edilen tek elle 3sn de açılıp kapanabilen hafif ancak içi geniş kızıma yine aynı konforu saglayabilecek bebek arabası aldık. Mamas&papas armadillo city2. 872tl. ebebekte büyük indirim var hicbir magazalarinda kalmamıs ist merkez depoda 14tane kaldigini soylediler ordan siparis edildi. Epey arastirdim memnun kalacagimi dusunuyorum. Travel zor deyip ikinci bebek arabası arastiranlara tavsiye ederim.
Chicco ohlala(550tl) modeline baktım mamas&papasla kiyasladigimda kalite farkı cok. Chicco liteway(700tl) baktım baston ve cok cok ağır, bagajda fazla yer kaplayacak yani kısacası amacımdan şaşmıs olucam.
Maclaren sherpa(650tl) ve maclaren techno xt(1280tl ki bunun 2018 modeli 2800tl) de baktıklarım arasında sherpa modelinde kızım cok asagida kaldı ve sanki bezde oturuyo gibi konforsuz geldi, xt de indirim cok cok iyi konforu yuksek ancak baston ve ağır xt alsaydım yine amacımdan şaşmış olacaktım. Bunlara kıyasla mamas&papas tercihim oldu.
Eki Görüntüle 2168917 Eki Görüntüle 2168918 Eki Görüntüle 2168919 Eki Görüntüle 2168920
ben henüz kullanmadm bu hafta sonu denize gittik sadece hava bulutluydu az bişey koruyucu sürdüm gölgede oturdu ztn sinek kovucu hiç almadm oturduğumuz yerde hiç sinek yok ilaçlama yapılıo ama izmire gidince orda çok sinek var beni bile haşlıolar orda napıcam bilmiyorumcanım ben de trukid güneş kremi aldım bir de mambibo sinek kovucu sprey ama kullanmadım henüz, yüzüne sürmeye korkuyorum yer diye. eli sürekli ağzında ya, siz nasıl kullandınız?
güle güle kullanın :) bnm oğlan çok hareketli hep yürümek istio ondan 2. bir arabaya para vermek istemedik seneye yaza hiç binmezse diye duruma göre kışı atlatıp bakıcaz bizde elimizde ki travel ı satıpCanım ancak vakit bulup ebebek mağazasına uğradık sabah sabah ve düşündüğüm arabaları denedim tek tek. Chicco ohlala bebek için diğerleri kadar konfor sağlamasa da hiç fena değildi bence, çok hafif , uygun fiyatlı ve kullanışlıydı ancak 15 kg mış kapasitesi bu nedenle tercih etmedim. Senin de belirttiğin gibi mamas&papas daha hafifti ancak benim cadı o kadar araba içinde en çok maclaren techno xt de rahat etti gibi geldi gıdı çıkmadı ayaklarını istediği gibi uzatabildi. Eşim de bu daha rahat bunu alalım diye tutturunca maclaren techno xt aldık çıktıknormalde 2018 modelleri 2800 tl ve söylediğin gibi çok indirim vardı 1280 e aldık. Tekrar teşekkür ederim
Canım zaten alt sınıra yakın olması normal olanı, demir takviyesi almayan bir bebekte yüksek çıksa o sorun demektir. Hgb iyiyse hiiiç takma kafana.Alt sınıra yakın? Hakikaten hgb nerde ya
14,4 hgb. O zaman ilaç vermicem ben ete ağırlık verecem ne dersinCanım zaten alt sınıra yakın olması normal olanı, demir takviyesi almayan bir bebekte yüksek çıksa o sorun demektir. Hgb iyiyse hiiiç takma kafana.
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebis :)Canım ancak vakit bulup ebebek mağazasına uğradık sabah sabah ve düşündüğüm arabaları denedim tek tek. Chicco ohlala bebek için diğerleri kadar konfor sağlamasa da hiç fena değildi bence, çok hafif , uygun fiyatlı ve kullanışlıydı ancak 15 kg mış kapasitesi bu nedenle tercih etmedim. Senin de belirttiğin gibi mamas&papas daha hafifti ancak benim cadı o kadar araba içinde en çok maclaren techno xt de rahat etti gibi geldi gıdı çıkmadı ayaklarını istediği gibi uzatabildi. Eşim de bu daha rahat bunu alalım diye tutturunca maclaren techno xt aldık çıktıknormalde 2018 modelleri 2800 tl ve söylediğin gibi çok indirim vardı 1280 e aldık. Tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?