Estağfirullah doğru diyorsun. Çiş yaparken zorlanıyor. Pişik de oldu maalesef ama daha çişi yapmadan zorlanmaya başlıyor. Antibiyotik ishal yapmasın diye yanında probiyotik başladık ama ishal yaptı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorumCnm dr kadir tugcu hep şunu der iye olması için nitrit pozitif olması gerek ve kız çocuklrnda 10-12 lökosit bile normal çiş yaparken zorlanp huzursuzlanıyosa o bölgede pişik olablr dyo bi kontrol et bakalım o iç bölgeye ıslak mendil kullanıyomusun ? Sznki bana viral gbi geliyo,yanlış anlma aklında bulunsun dye diyorum çocuklrda sbhlara kdr araştrmalar yapmktan edindgm bilgiler ışığında paylştım
Allah yardmcın olsun cnm inşallh atlatır kuzular hemencecik
Yaa geçmiş olsun yavrucuklara,sana da Allah kolaylık versin hiç kolay değil iki bebekle uğraşmak. .
Çok geçmiş olsun canım ya :-( bugün nasıllar?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Size de çok geçmiş olsun canım. İki tane çocukla zorluğunu tahmin bile edemiyorum. Allah kolaylığını verdin inşallah.
Ateş calpol verince düşüyor. Bezinde sarı, turuncu lekeler var ve çiş yaparken kötü oluyor bebek. Tahlilde lökosit 5-6 çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu dendi ve antibiyotiğe başladık.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün büyüğü bir tık daha iyi ama küçük felaket, hiç böyle olmamıştı, bir haftadır uykusuzum bi gözüm toprağa bakıyor gibi hissediyorum :) Allah hastane kapılarında amansız dertlerle uğraşan annelerin yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun canım inşallah atlatırlar en kısa zamanda sen de şöyle güzel uzun ve deliksiz bir uyku çekersin. Ahh kuzucuklar biraz uyusalar ne güzel olur bizim de dişten sanırım iyice çıldırmış gibi sabaha kadar 2 saat bile uyumadık adam gibi 15-20 dk da bir memedeydi bitik haldeyim ben de :-/Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün büyüğü bir tık daha iyi ama küçük felaket, hiç böyle olmamıştı, bir haftadır uykusuzum bi gözüm toprağa bakıyor gibi hissediyorum :) Allah hastane kapılarında amansız dertlerle uğraşan annelerin yardımcısı olsun.
Nisandeniz canım benim de doktorum sadece lökosit ile antibiyotik başlatmıyor, elbette karar vermek çok zor anne için, benim doktorum çok bol su tavsiye ediyor lökosit varken . Antibiyotik pişiği diye pişik var ve hemen mantara çeviriyor çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım ya. Bebise acil şifalar olsun. @nisandeniz senin de canım..Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün büyüğü bir tık daha iyi ama küçük felaket, hiç böyle olmamıştı, bir haftadır uykusuzum bi gözüm toprağa bakıyor gibi hissediyorum :) Allah hastane kapılarında amansız dertlerle uğraşan annelerin yardımcısı olsun.
Nisandeniz canım benim de doktorum sadece lökosit ile antibiyotik başlatmıyor, elbette karar vermek çok zor anne için, benim doktorum çok bol su tavsiye ediyor lökosit varken . Antibiyotik pişiği diye pişik var ve hemen mantara çeviriyor çok geçmiş olsun.
canım oğlumun da alp 215,sorun olduğunu söylemedi doktor.labarotuar referans aralıklarına güvenmiyorum çoğu erişkin değeri giriyor.alkalen fosfataz vücutta bulunan doğal bir proteinmis, çocuklarda erişkinlerden yüksek olabiliyor.Moralim çok bozuk ya. Tahlil sonucunu aldim. Ferritin çok düşük çıktı. Bişey soracam: demir, demir bağlama ve ferritin nedir? Üçünün farkı ne.
Fineas canım rica etsem bakar mısın. Sidefer ilaç yazdı doktor. Bide ALP baya yüksek, ona da canım sıkıldı.. D vit. eksikliğinden olabilir dedi, D vit. Sonucu haftaya gelecek.
Eki Görüntüle 2169391
Cnm bence hiç canın sıkılmasın maşallh iyi değerler ferritin demiri bağlayan protein yani paralel birbrine,şimdi bu kuzular henüz hayata yeni basladkları için çok bi depo durumları yok ferritin depo demiri gösteriyo bundan sonrası önemli b12 fln çok iyi maşallh :) bnm gördğüm çoğu bebekte ferritin 10-15 aralğı hatta altı.Moralim çok bozuk ya. Tahlil sonucunu aldim. Ferritin çok düşük çıktı. Bişey soracam: demir, demir bağlama ve ferritin nedir? Üçünün farkı ne.
Fineas canım rica etsem bakar mısın. Sidefer ilaç yazdı doktor. Bide ALP baya yüksek, ona da canım sıkıldı.. D vit. eksikliğinden olabilir dedi, D vit. Sonucu haftaya gelecek.
Eki Görüntüle 2169391
Ne güzel açıklamışsin canım eline yüreğine sağlık :)Cnm bence hiç canın sıkılmasın maşallh iyi değerler ferritin demiri bağlayan protein yani paralel birbrine,şimdi bu kuzular henüz hayata yeni basladkları için çok bi depo durumları yok ferritin depo demiri gösteriyo bundan sonrası önemli b12 fln çok iyi maşallh :) bnm gördğüm çoğu bebekte ferritin 10-15 aralğı hatta altı.
Alp bakılması da ilgnç geldi çnkü gelişmkte olan bebek çocuk ergenlerde yüksek çıkablr kemikler sürekli gelştgi için bana göre onda da sıkıntı yok bol bol güneşlensin kuzucuk.aklıma bi de şu geldi seninki bi ara çok sık kaka yapıyodu ya safra salgısı arttgı için de yüksek çıkmş olablr düşük bi ihtimal olarak.kakalara rengni fln safra veriyo alp ile o da ilişkli.geçmiş olsun cnm bence keyfinze bakın:)
Canım demir takviyesi kullanmıyor muydunuz daha önce? Bence moralini bozacak bir durum yok bugün ben de doktorla konuştum kan verme işini. 11. Aya kadar erteleyebiliriz kan değerleri çok değişken olabiliyor 1 yaşına doğru daha doğru sonuç alıyoruz dedi. Yani bu tür dalgalanmalar ve değişimler dünyaya yeni gelen yavruların bünyeleri için normal benim anladığım kadarıyla. Zamanla toparlayacaklar kendilerini inşallah takma kafana.Moralim çok bozuk ya. Tahlil sonucunu aldim. Ferritin çok düşük çıktı. Bişey soracam: demir, demir bağlama ve ferritin nedir? Üçünün farkı ne.
Eki Görüntüle 2169391
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün büyüğü bir tık daha iyi ama küçük felaket, hiç böyle olmamıştı, bir haftadır uykusuzum bi gözüm toprağa bakıyor gibi hissediyorum :) Allah hastane kapılarında amansız dertlerle uğraşan annelerin yardımcısı olsun.
Kuzenim de başlatmayacaktı ama hiç su içmiyor, hiçbir şey yemiyor ve ateşi 39. Antibiyotiğe başlayınca bugün 37 çok şükür ama aşırı pişik olduKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün büyüğü bir tık daha iyi ama küçük felaket, hiç böyle olmamıştı, bir haftadır uykusuzum bi gözüm toprağa bakıyor gibi hissediyorum :) Allah hastane kapılarında amansız dertlerle uğraşan annelerin yardımcısı olsun.
Bizim alp 226. Dr. D bir sonucu gelsin ona göre değerlendirecem dedi. Nette AlP'ye baktım yüksek olunca korkunç şeyler yazıyor..canım oğlumun da alp 215,sorun olduğunu söylemedi doktor.labarotuar referans aralıklarına güvenmiyorum çoğu erişkin değeri giriyor.alkalen fosfataz vücutta bulunan doğal bir proteinmis, çocuklarda erişkinlerden yüksek olabiliyor.
İshal iyileseli baya oldu. Ferritin normal mi diyorsun yani? Alt sınır 22 deyince.. demir de düşük. daha çok ağırlık vermeliyim dimi ete, karaciğere? Kuru kayısı da iyi dimi. Bir de sen sidefer kullanıyordun galiba. Üzerinde 4-10 yaş arası için uygundur diyor?? Bir de içinde dünyanın koruyucusu var. vereyim mi şimdi bunu?Cnm bence hiç canın sıkılmasın maşallh iyi değerler ferritin demiri bağlayan protein yani paralel birbrine,şimdi bu kuzular henüz hayata yeni basladkları için çok bi depo durumları yok ferritin depo demiri gösteriyo bundan sonrası önemli b12 fln çok iyi maşallh :) bnm gördğüm çoğu bebekte ferritin 10-15 aralğı hatta altı.
Alp bakılması da ilgnç geldi çnkü gelişmkte olan bebek çocuk ergenlerde yüksek çıkablr kemikler sürekli gelştgi için bana göre onda da sıkıntı yok bol bol güneşlensin kuzucuk.aklıma bi de şu geldi seninki bi ara çok sık kaka yapıyodu ya safra salgısı arttgı için de yüksek çıkmş olablr düşük bi ihtimal olarak.kakalara rengni fln safra veriyo alp ile o da ilişkli.geçmiş olsun cnm bence keyfinze bakın:)
Sizin değer kaç çıktı ki? Madem öyle niye 9 aylıkken bakılıyor kana, o kadar eziyet çekti yavrucak. hayır takviye kullanmıyordum canım.Canım demir takviyesi kullanmıyor muydunuz daha önce? Bence moralini bozacak bir durum yok bugün ben de doktorla konuştum kan verme işini. 11. Aya kadar erteleyebiliriz kan değerleri çok değişken olabiliyor 1 yaşına doğru daha doğru sonuç alıyoruz dedi. Yani bu tür dalgalanmalar ve değişimler dünyaya yeni gelen yavruların bünyeleri için normal benim anladığım kadarıyla. Zamanla toparlayacaklar kendilerini inşallah takma kafana.
Evet sağolsun:) sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?