canım ben de trukid güneş kremi aldım bir de mambibo sinek kovucu sprey ama kullanmadım henüz, yüzüne sürmeye korkuyorum yer diye. eli sürekli ağzında ya, siz nasıl kullandınız?
Kız daha ne olsun bebişin kanı çok iyi bizim burada 11 alt sınır hgbde benim soi
İçnuçlar böyle çıksın ilaç vermem et forever :) bir de canım ben pişerken kokusundan istifra ettiğim için ciğer veremiyorum benim gibi değilsen ciğer pişir yarasınn
ben staj yaparken citronella diye bir esans kullanılıodu sinek ilacında sinekleri uzaklaştırıomuydu öldürüomuydu onu hatırlayamıyorum yesoka90
sen araştırmayı seviyosun bi bak istersen zararlı bişey mi
@nisandeniz canım Dermovate diye bir krem var, ondan sür pişiğine. Krem mucize gibi. Hafifleyince de Z.yagi sür. Canım benim iyi olur inşallah tez zamanda
ben staj yaparken citronella diye bir esans kullanılıodu sinek ilacında sinekleri uzaklaştırıomuydu öldürüomuydu onu hatırlayamıyorum yesoka90
sen araştırmayı seviyosun bi bak istersen zararlı bişey mi
Çok teşekkürler bebekler için direk ten temaslı deney yapılmamış o sebeple güvenli ya da güvensiz diyemiyorlar ancak solumalarında bir sakınca yok, bunun mumu varmış ben geceleri alıp odada yakayım diye düşündüm.
güle güle kullanın :) bnm oğlan çok hareketli hep yürümek istio ondan 2. bir arabaya para vermek istemedik seneye yaza hiç binmezse diye duruma göre kışı atlatıp bakıcaz bizde elimizde ki travel ı satıp
Teşekkür ederiz Bence de iyi düşünmüşsünüz canım bu iş biraz piyango çünkü alırsın hiç kullanmazsın boşa gider vs. O nedenle beklemekte fayda var. Benim kızımın yürümek gibi bir derdi yok şimdilik memnunuuz
Sağlık ocağından geldik çok mutluyum:) Dr tahlil sonucunu görünce neden demir ilacı yazıldığına şaşırdı dediğiniz gibi. Ferritin den dolayı olabilir dedi. teşekkür ederim telkinlerinize.
Boyu 76 cm, 10.3 kilo şişkot kızım
Sağlık ocağından geldik çok mutluyum:) Dr tahlil sonucunu görünce neden demir ilacı yazıldığına şaşırdı dediğiniz gibi. Ferritin den dolayı olabilir dedi. teşekkür ederim telkinlerinize.
41 kere maşallah canım hem boylu hem poslu tütütü :) 1 yaşında bir kız çocuğunun ortalama boyu 74 cm olduğunu düşününce bebişin gelişimi çok iyi
Sağlık ocağı doktorunu sevdim :)
kızlar biz 15gun önce kontrole gittiğimizde sağlık ocagindaki hemşire başının biraz büyük olduğunu söyledi.simdi okurken aklıma takıldı. 9ay kontrolünde kilo 9250, boy 71, baş 47cm