2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cok sukur canim atlattigina sevindim bebisler hep Boyle mutlu olsun

Sase Verdi canim sabah aksam kullanilcakmis kusmalarimiz iyice costu kac ogun verirsem ayni sekilde aliyorum ac birakip yedirdigimdede kusuyor aslinda gecen bi doktorla karsilastik reflu kusma yapmaz dedi aciklamasini cok guzel yapti ama Ben kac doktora kusmadan dolayi goturduysem reflu dedi gavisconda kesmezse ultrason yaptircaz
Sadece simdi birazdaha mutluyum hep kilo kaybimiz vardi heray gittigimizde gerileme oluyordu bu ay ilk defa 200 gram aldigini gordum:) herogunu kusan ve asiri hareketli bebek bile kilo alabiliyomus onu gordum:) :)

Slm kızlar, biz yine ankaradayız. Büyük kızımın göz kontrolü vardı. Derece biraz düşmüş şükür. Gözlüğe devam. Bu arada biz 10. Ayı doldurduk. Kilolar düşük sanki. Kız 8 oğlan 8,6 birde kız gelişmiyo sanki. Ya çok hareketli olduğundan. Boylar 72 di sanırım.

kızlar biz 15gun önce kontrole gittiğimizde sağlık ocagindaki hemşire başının biraz büyük olduğunu söyledi.simdi okurken aklıma takıldı. 9ay kontrolünde kilo 9250, boy 71, baş 47cm
Canım başı büyük filan değil gayet normal benim 8 aylık kızımın başı 47 cm :)

Canım çok sevindim normal değerlerde kilo almış bu aydan sonra artık 200-400 gram arası alıyorlar inşaallah hep böyle devam eder. Kusmanın çok farklı sebepleri olabiliyor. Olmadı ultrason çektirmek mantıklı olur.

Canım bence ikiz bebeklere göre boyu da kilosu da iyi %50 persentil dolaylarındalar tam normali. Büyük kızında inşallah daha da düşer gözlüklü yaşam zor eşim ve kardeşim kullanıyor benim de.

Insallah canim valla ayy gerileme olmasin
Kac aydir kilo dususunden skldm bunaldim artik ama bugun dunyanin en mutlu insani benim sanki .. Pilor stenozu olabilir felan diye bahsetti bakalim hayirlisi gaviscon u bugun sabah ilk dozunu verdim bu saate suanlik kusma yok dun busaatte 4. Kusmayi gerceklestrmisti.. 7Gunde etkisini gosterr dedi duzelme olursA bisure kullancaz galiba

kızlar biz 15gun önce kontrole gittiğimizde sağlık ocagindaki hemşire başının biraz büyük olduğunu söyledi.simdi okurken aklıma takıldı. 9ay kontrolünde kilo 9250, boy 71, baş 47cm
Baş çevresi genetik yapıyla alakalı canım benim bebeğinde biraz ufak gidiyor, bizim başlarımız da ufak.. Doğduğundan beri olan artış hızı aşırı olsa hadi bişeylerden şüphelenilsin derdim.. En az 37cm doğmuştur senin bebeğinin başı..

Balı erzincandan,3-4 gndr iştahı yok kızımın yine diş sanırım 6.nın da ucu görnüyo
Hay maşallah kuzuya :) dişleri tamamlicak yaz bitmeden :)))

Maşallah canım tututu :)))

Selam bende bi ekim annesi olarak burdayım
Hoşgeldin canım aramıza :)
Biz de tatilimize kavuştuk sonunda kızlar, bebiş denize bayıldı
Ne güzel canım ohh miss :)) iyi tatiller bol dinlenmeler

Güzel günlerde kullansın kuzucuk

Canım başı büyük filan değil gayet normal benim 8 aylık kızımın başı 47 cm :)
niye öyle dedi hemşire ? persentil hesaplama girince "Bu yaştaki erkek çocukları için ortalama baş çevresi:41,1 cm.Çocuğun baş çevresi persentil değeri:> %97Çocuğun baş çevresi büyüktür. Bununla ilgili olarak bir çocuk doktoru ile görüşmelisiniz." yazıyor ondan endişelendim.

Canım bak Dünya Sağlık Örgütünün erkek bebek baş çevresi persentili

Eklentiler

• 4E06BB08-2D30-4846-AE31-C92EC491CB1E.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 38
Hay maşallah kuzuya :) dişleri tamamlicak yaz bitmeden :)))

Maşallah canım tututu :)))

Hoşgeldin canım aramıza :)

Ne güzel canım ohh miss :)) iyi tatiller bol dinlenmeler
Sağol canım hoşbuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…