Maşallah Allah bağışlasın ilk disiniz de hayırlı olsun kolaylıkla çıksın hepsi inşallah benim ikinci çocuk, ilki ilk disini 8 aylıkken çıkarmıştı küçük erkenci 6 aylık başladı dişler çıkmaya şimdi tam 6 tane yakaladığıni affetmiyor ısırıyor :))
O zaman hemen gelsin Ağustos :) Eşim yıllık izinleriyle bayramı birleştirdi Akdeniz-Ege turu yapacağız bakalım çocuklarla nasıl olacak bende sabırsızlanmaya başladım :) Ama en çok da büyük oğlum Deniz için istiyorum geçen yazı çok zor geçirdik birlikte benim hamileliğim yüzümden bu yaz ona ödül olsun istiyorum.
O zaman hemen gelsin Ağustos :) Eşim yıllık izinleriyle bayramı birleştirdi Akdeniz-Ege turu yapacağız bakalım çocuklarla nasıl olacak bende sabırsızlanmaya başladım :) Ama en çok da büyük oğlum Deniz için istiyorum geçen yazı çok zor geçirdik birlikte benim hamileliğim yüzümden bu yaz ona ödül olsun istiyorum.
Ayy evet evet hemen gelsin iyice bunaldik bizde gunler gecmiyor gibi geliyor :) bizimde Akdeniz - ege olmus oluyor:) once kayinvalide Anne sonra deniz:)
Maşallah Allah bağışlasın ilk disiniz de hayırlı olsun kolaylıkla çıksın hepsi inşallah benim ikinci çocuk, ilki ilk disini 8 aylıkken çıkarmıştı küçük erkenci 6 aylık başladı dişler çıkmaya şimdi tam 6 tane yakaladığıni affetmiyor ısırıyor :))
41 kere maşallah canım hem boylu hem poslu tütütü :) 1 yaşında bir kız çocuğunun ortalama boyu 74 cm olduğunu düşününce bebişin gelişimi çok iyi
Sağlık ocağı doktorunu sevdim :)
Teşekkür ederiz size de iyi tatiller iyi eğlenceler bayramda gitmeyi düşünüyoruz biz de ayarlayabilirsek. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerini merakla bekliyorum
niye öyle dedi hemşire ? persentil hesaplama girince "Bu yaştaki erkek çocukları için ortalama baş çevresi:41,1 cm.Çocuğun baş çevresi persentil değeri:> %97Çocuğun baş çevresi büyüktür. Bununla ilgili olarak bir çocuk doktoru ile görüşmelisiniz." yazıyor ondan endişelendim.
nerden bakıosan yanlış bence bnm oğlanın kafası doğduğundan beri küçük babasıyla bnm de küçük doktor her ay kafası geriden gelio ama yapısal dio 9 aylık 43 cm 43 cm müçükse 41 nasl sınır oluo
nerden bakıosan yanlış bence bnm oğlanın kafası doğduğundan beri küçük babasıyla bnm de küçük doktor her ay kafası geriden gelio ama yapısal dio 9 aylık 43 cm 43 cm müçükse 41 nasl sınır oluo
hesaplama ortalama 41 diyor bizim 47cm...ben de anlamadım ki...hemşire %97de dedi,hesaplayıcı da öyle yazınca endişelendim.bir de bingildagi zor buluyorum artık
Benimki de artık geceleri emiyor sadece buna da şükür herşeyi yiyorlar büyüdüler çok da dert etmiyorum büyük oğlumda bir yaşına kadar zor gelmişti, meme delisi değiller hiç, hızlı hızlı karınlarını doyurup bırakıyorlar şimdi bebek gece bir kere kalkıp emiyor o kadar, yakında onuda bırakır.
Benimki de artık geceleri emiyor sadece buna da şükür herşeyi yiyorlar büyüdüler çok da dert etmiyorum büyük oğlumda bir yaşına kadar zor gelmişti, meme delisi değiller hiç, hızlı hızlı karınlarını doyurup bırakıyorlar şimdi bebek gece bir kere kalkıp emiyor o kadar, yakında onuda bırakır.
Insallah canim valla ayy gerileme olmasin
Kac aydir kilo dususunden skldm bunaldim artik ama bugun dunyanin en mutlu insani benim sanki .. Pilor stenozu olabilir felan diye bahsetti bakalim hayirlisi gaviscon u bugun sabah ilk dozunu verdim bu saate suanlik kusma yok dun busaatte 4. Kusmayi gerceklestrmisti.. 7Gunde etkisini gosterr dedi duzelme olursA bisure kullancaz galiba