2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Geçmiş olsun canım sağol :) maşallah senin kuzuya da :) neden kusuyor acaba?
Bilmiyorumki canim Dogdugundan beri bi kusmadir gidiyor Ozamanlar gaz deniyordu simdi bakalim gavisconu kullanim bide insallah duzelir gavisconla duzelmezse pilor stenoz ihtimali var dedi ultrason yapilcak

Evet canım ilk :) çok şükür iyi. 3 gün önce ilk dişini patlattı :)
Maşallah Allah bağışlasın ilk disiniz de hayırlı olsun kolaylıkla çıksın hepsi inşallah benim ikinci çocuk, ilki ilk disini 8 aylıkken çıkarmıştı küçük erkenci 6 aylık başladı dişler çıkmaya şimdi tam 6 tane yakaladığıni affetmiyor ısırıyor :))

Bende aynen buyuk oglun gibiyim bizde agustosta cikcaz insallah bende gun sayiyorum
O zaman hemen gelsin Ağustos :) Eşim yıllık izinleriyle bayramı birleştirdi Akdeniz-Ege turu yapacağız bakalım çocuklarla nasıl olacak bende sabırsızlanmaya başladım :) Ama en çok da büyük oğlum Deniz için istiyorum geçen yazı çok zor geçirdik birlikte benim hamileliğim yüzümden bu yaz ona ödül olsun istiyorum.

Ayy evet evet hemen gelsin iyice bunaldik bizde gunler gecmiyor gibi geliyor :) bizimde Akdeniz - ege olmus oluyor:) once kayinvalide Anne sonra deniz:)

Maşallah biz geç kaldık :)
Erken çıkarmış senin bebiş maşallah ne tatlıdır şimdi o :)

nerden bakıosan yanlış bence bnm oğlanın kafası doğduğundan beri küçük babasıyla bnm de küçük doktor her ay kafası geriden gelio ama yapısal dio 9 aylık 43 cm 43 cm müçükse 41 nasl sınır oluo

Bizim altta iki tane patladı uzuyor yavaş yavaş şuan pirincin yarısı kadar bile değil
Oh maşallah canım hayırlı olsun minik dişleriniz :)
Bende 3 gündür öyle bakıyorum ne zaman uzayacak bu diş diye :)

Maşallah biz geç kaldık :)
Erken çıkarmış senin bebiş maşallah ne tatlıdır şimdi o :)
Evet küçük erken çıkardı bizim sülalede bütün bebeler erken çıkarıyor tatlı çok hemde ama geceleri emerken bir ısırıyor sesime ben korkuyorum :))

Evet küçük erken çıkardı bizim sülalede bütün bebeler erken çıkarıyor tatlı çok hemde ama geceleri emerken bir ısırıyor sesime ben korkuyorum :))
Allah yardımcın olsun:) bi süre sonra alışırsın :) bizimki bıraktı emmeyi ya

hesaplama ortalama 41 diyor bizim 47cm...ben de anlamadım ki...hemşire %97de dedi,hesaplayıcı da öyle yazınca endişelendim.bir de bingildagi zor buluyorum artık

Allah yardımcın olsun:) bi süre sonra alışırsın :) bizimki bıraktı emmeyi ya
Benimki de artık geceleri emiyor sadece buna da şükür herşeyi yiyorlar büyüdüler çok da dert etmiyorum büyük oğlumda bir yaşına kadar zor gelmişti, meme delisi değiller hiç, hızlı hızlı karınlarını doyurup bırakıyorlar şimdi bebek gece bir kere kalkıp emiyor o kadar, yakında onuda bırakır.

İştahı varsa zaten sorun olmuyor canım. Aynen seninki de bırakacak gibi bizimki de öyle öyle bıraktı.

Günü nasıl tammaladınız canım? İnşallah gaviscon fayda eder de bebekte sende rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…