2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar biz ank.ya geldik çok şükür, daha önce sormuştum söylemiştiniz ama not almamışım, konuyu da bulamadım. ank.da iyi bir doktor sormuştum, hecettepe ve başkent önerilmişti ama doktorlar kimdi ?
Ümitköy baskentte tijen başıbüyük var neredesin bilmiyorum ama ters gelmzse tavsye ederm

kiz senin kizin benim oglandan once tuvaleti ogrenirse isiririm onun totosunu bak:))
ohh masallah kimseye deme nazar degmesin

Yok canım ek gıdaya başladığımızdan beri tam anlamıyla yemiyor. Ben de daha rahat olacağım artık. Çok teşekkür ederim bilgi için. Ben de Ekici alayım o zaman

kizlar bebeklwrimiz 9/10/11 aylik oldular gunduz kac kere uyutuyorsunuz ve kac dk uyuyor. uyaninca tekrar uykuya daliyorlar mi yada uyutmak icin salliyor yada emziriyor yada pispisluyor musunuz...
Canım gündüz iki kez uyuyor. Uyku aralığı 3-4,5 saat. 45 dakikadan az uyursa pışpışla tekrar uyutuyorum. İki buçuk saatten fazla uyursa gece uykusundan çalmaması için uyandırıyorum. Günde tek uykuya 13 ay civarı geçiliyor.

Salacak sevilmez miii :) :) ne güzelmiş :)

tsk ederim kizlar. cogunuzun 2 uykuya gecmis demekki. benimki 3/ 4 kez uyuyor ama cok kisa. yarim saat surmuyor bile.. neredeyse 2 saatte bir uykusu geliyor. kaliteli uyuyamadigi icin de bu kadar huysuz olabilir belki.

Teşekkürler canım size de geçmiş olsun. Eskiden koyduğumuz yerde duruyorlardı şimdi işimiz daha zor. Bir de uykusuzluktan leyla gibiyim peşinde dolanmaktan tüm gün çok yoruluyorum benim uykum geliyor onda tık yok nasıl iş anlamadım

Aynen katılıyorum ben de sana. Bugün zinhar dedikleri şeyler bir bakıyoruz mutlaka oluyor. Miktar olarak abartmadıkça her türlü doğal gıdanın az az verilebileceğini düşünüyorum ben de. Önemli olan allerjisi olup olmadığını test ederek az az denemek sanırım.

Canım çok haklısın ama o kadar irdelersek bebeler aç kalır vallahi o daha da vahim bir durum olabilir sanki

Balığa başlayamadım hala ya taze taze vermek için eylülü bekleyeyim diyorum ama çok mu geç olur acaba? Sen başladın mı?

İrmiği bazen sebzelerin içine attım ama irmikli muhallebi tarzı şeyler vermedim. Neden vermedim bilmiyorum gerçekten. Sanki ona zaman kalmadı gibi. Emsin uyusun istedim. Emmesi azalacak sandım.
Ne sıklıkla irmik vermek gerekiyor acaba? Ben de bir süredir vermedim sadece ara sıra kavanoz meyvelerden veriyorum dışardayken onların içinde irmik oluyor. Gerçi köftelerine ve çorbalarına bulgur katıyorum irmikle aynı o da galiba.

kizlar bebeklwrimiz 9/10/11 aylik oldular gunduz kac kere uyutuyorsunuz ve kac dk uyuyor. uyaninca tekrar uykuya daliyorlar mi yada uyutmak icin salliyor yada emziriyor yada pispisluyor musunuz...
2 kez uyuyor genelde sabah 6-7 arası uyanıyor 10 gibi uyuyor 1 saat kadar eğer gece çok sık uyandıysa uykusunu alamıyor sanırım bazen 2 saate yakın uyuyor; öğleden sonra da 3 gibi uyuyor 1 saat kadar. Toplamda ortalama 2-3 saat uyuyor gündüz. Tabi diş sıkıntısı veya başka bir sorunu varsa bazen uyumuyor mesela bugün sabah yarım saat öğleden sonra yarım saat toplam 1 saat uyudu ve şuan hala uyanık cin gibi

kızlar biz ank.ya geldik çok şükür, daha önce sormuştum söylemiştiniz ama not almamışım, konuyu da bulamadım. ank.da iyi bir doktor sormuştum, hecettepe ve başkent önerilmişti ama doktorlar kimdi ?
Bizim dr. Memnune Aladağ memorial hastanesinde çalışıyor canım.

peki uykuya nasil daliyor. kesintisiz mi bir saat. uykusunu alamadiysa tekrar kendisi mi uyuyor pispisliyor misun
Kesintisiz olmuyor pek arada uyanıyor seslere karşı çok hassas sonra biraz emziriyorum pişpişliyorum tekrar dalıyor genelde. Sürekli doğrulmaya çalışıyor ve kendini uyandırıyor sanırım.

Kesintisiz olmuyor pek arada uyanıyor seslere karşı çok hassas sonra biraz emziriyorum pişpişliyorum tekrar dalıyor genelde. Sürekli doğrulmaya çalışıyor ve kendini uyandırıyor sanırım.

Ayy demekki bu miniklerin hepsi hemen hemen ayni bizimkide dogrulmaya calisarak kendini uyandiriyor ilk dogrulmasini gozu kapali yapiyor :) yakaladim yakaladim yakalamadiysam yandik

Ayy demekki bu miniklerin hepsi hemen hemen ayni bizimkide dogrulmaya calisarak kendini uyandiriyor ilk dogrulmasini gozu kapali yapiyor :) yakaladim yakaladim yakalamadiysam yandik
Evet bilinçsiz şekilde gözü kapalı doğrulmaya çalışıyor çok garip. İlk dönmeye başladığında da dönerek uyandırıyordu kendini. Yürümeye başlayınca da uykuda yürümeye mi çalışacak acaba ya korkuyorum yanımda yatarken. Eğer eşim yoksa yanımda yatağın diğer taraflarını yastıklarla kapatıyorum.

Çok güzel anlatmışsın espiri de katarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…