- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
gece emiyo bazen 1 kez bazen 4 kez :)
Çoook teşekkür ederim KızlarDiş patladı bugün çay kaşığıyla vurdum tık tık ediyor , bugün bir kere kaka yaptı ve kakası düne göre çok daha topluydu ve mukus oldukça azalmış, hafif bir huzursuzluk var ama buna şükür olacak o kadar.. Enfeksiyon değilmiş anlaşılan, bebeğin bağırsakları hassas olduğundan mukus geri dönmüş diş döneminde.. Yanındaki dişte kabarmış o da gelir yakında, benimki tam tavşan olacak üstten 2 dişiyle
Bugün bebek görmeye gittik.
Klasik öğütlerden vermek istemedim kendimde çok çektiğim için açmadım bu tarz konuları. Allahım memede neden uyutmayı öğretmedinler pirinç unlu mama neden vermiyorsunlar havada uçuşuyor. Ben öğüt aldım döndüm iyi mi.
Oooo siz tam test edeceksiniz :)
Koltukların üstüne müslin bezlerden mi koymalı kılıf mı yaptırmalı? Sen ne düşünüyorsun?
yenimahalle demetkentteyiz... bir de ne kadar acaba?Ümitköy baskentte tijen başıbüyük var neredesin bilmiyorum ama ters gelmzse tavsye ederm
bende humana içiyorum doğırduğumdan beri artk bi etkisi kalmadı sanırım bana bende kuru incir alayım dedim bi fırsat olmadı yaş beyaz üzüm incir dereotu en çok süt arttıranlarmış:) dediğin gibi de sağdım ama yine aynı süt çıktı hemen hemenzaten evdeyken de oğlum emme aralarını uzatmıştı sanırım ondan. Gece 2 saatte bir emmeye devam ama gündüz daha uzun aralıklarla emiyor. Devam sütü de aldım bakalım 2 si bir arada devam edicez. Birde humana çay aldım.son zamanlarda süt arttırıcı olarak kullandığım herşeyi de bırakmıştım kilo alıyorum diye
6 ekim canım her bebeğin ilgi alanı farklıdır bende diyorum 2 dk karşımda otursada kitaplarına baksak mesela ya da şarkı söylesek ama hiç iatemio şarkı flnÖncelikle maşallah, bebeğinizin doğum tarihi nedir? Bu saydıklarınızın büyük kısmı bizde yokacaba ay olarak önde misiniz bizden ?
Yok dişten değil hep öyle. Eskiden 8de kalkardı, sonra 7 oldu. Şimdi de böyle. Dediğin gibi gün ışığı ile alakalı galiba. Odayı karartacak perde de alamam ki şimdi, taşınma ihtimalimiz var.
Selam herkese.ramazan tatil derken bayadir girememistim.
Bizde tatil sonrası kayinvalidelere köye gidelim dedik.orda ilk gün elimde kavanoz maması yedirirken kayinvalide atladı hemen aaa sende mi kavanoz maması yiyon kız dedi bebeğe. Güya onla konusuo. Bende hemen aaaa sende mo yiyosun yoksa anne dedim:))şaşkınlıkla bana baktı ben niye yiyeyim dedi:)sende mi yiyon deyince bende sende yiyon sandım dedim.:))anlamadı tabi:))bilmemkizi yiyormusta öyle böyle bişeyler mirildandi gitti:)))
Bununla geçmiş olsun, bi hatıra fotosu çekseydin annesi :)Teşekkürler canım bugün inmiş şişi hafif kızarıklık kalmış boynuz gibiydi akşam
çok yaramaz ama çokta tatlış yaa :)
alkış, gel gel, tel sarar, tarakla saç tarama, öpücük atma, bye bye, amin birsürü şey yapıyo sesleri taklit ediyo elektrik süpürgesini görünce vuuuu dio, bi maymunu var gülen maymun nasl yapıo diince onu taklit ediyo, üst kattaki kız ağlıo abla nasl ağlıo diince üüü diyo, fischer price ın numaralı kaplarının tepesine topunu yerleştirio, araba sürüo, sıralıyo her gösterdiğimizi yapmaya çalışıyo
geçen aydede varmış bak dedim ayde dio abla ağlıo dediğimde aba dio evde bıraktım işe gidiyorum ya oğluma aşkım depreşti
İnşaallah sonuçlar çok güzel çıkar. Acaba doktorunuz neden b12 ve demir istemedi? Hemogram başlı başına yeterli değil ki. Eğer bu iletiyi görürsen sorabilir misin? Belki özel bir sebebi vardır bir bilgi sahibidir bizde öğrenelim.Ben de doktora ekmek yediği için çok takılmadım hatta sabah bisküviyi kestim dedim. Ver yine de dedi. Ben oğlum kafasını sallayıp doydum tarzında yaklaştığında hiç ısrar etmedim. Belki hata ettim.
Az önce kan verdik. Damar hemen bulundu. Oğlum açıdan değil de sanırım huzursuzlandığından biraz ağladı. D vitamini hemogram ft3 ft4 tsh a bakılacak. Yarın sonuçları alıp doktora gideceğiz.
O zaman ekici candır canım, topiyi yediyse onu da kesin yer :) benim büyük kızda yoğurt yemiyor ufaklıkta. Büyük kızımda çok takmıştım yedirmek için yapmadığım kalmadı, ufaklıkta teşekkür ederim kızım beni bu zahmetten kurtardığın için dedim geçtim, insan zaman geçtikçe boyut atlıyor :) sana da bu rahatlama biraz salma çok iyi gelecek inşaallah.Yok canım ek gıdaya başladığımızdan beri tam anlamıyla yemiyor. Ben de daha rahat olacağım artık. Çok teşekkür ederim bilgi için. Ben de Ekici alayım o zaman
Çok sağol canım, aynen gerçekten çok güzel bir yer. Allah inşaallah hep böyle huzurlu bir mahallede yaşamayı nasip etsin hepimize. Yaşadığı çevre bile insanın ruh halini öyle çok etkiliyor ki.Salacak sevilmez miii :) :) ne güzelmiş :)
aa güzel fikir sağol canım:)Birinin penceresinde görmüştüm araba güneşkikleri oluyor ya ondan yapıştırmıştı camlara bu çözüm olabilir
Ne güzelmiş çok sevdim :)Ben uykuya yatırmıyorum hiç. Yerde oyun oynarken hareketleri yavaşladığında müslin bezini veriyorum önüne eğer yüzüne çekiyır ve kafasını yere koyuyorsa uykusu gelmiş oluyor. O zaman yatırıyorum olduğu yere. Bezini çekiyor kafasına. Saçını okşuyorum elini öpüyorum uyuyor. En güzel yanı gündüz uyku düzeninin bu şekilde olması. Bazen bir kez uyanıyor gözümün içine bakıyor tepki vermiyorum hiç dönüp tekrar uyuyor o zaman.
Kızlar iyi geceler herkese. Kızım yaklaşık 5 saattir ateşli. Ortalama ateşi 38.5. Ara ara 39 a yükseliyor. Calpol verdim azcık içti. Alnına ve eklem yerlerine ılık sulu bez koyuyorum ara ara. 39 u ni daha geçerse duşa sokucam ılık duş aldırcam. Daha ne yapabilirim acaba hastaneye götürmem gerekir mi?
Saol canım. Ateşi düşmedi 40 ları görmeye başlayınca acile gittik. Doktor fitil verdi. fitil uyguladım iyice düşer inşallah. Kızım ilk defa hastalandı şu aya kadar. Umarım sadece diştendir.Gecmis olsun canim bol bol emzir emmiyorsa su sivi gidalar icirmeye calis .. Uzerinde bol bi citcitli badi giydir ..Dus aldir Fitilde verebilirsin eger yine gecmezse ates onemli hastaneye goturun bence
..
Çok gecmis olsun şu an nasıl?Saol canım. Ateşi düşmedi 40 ları görmeye başlayınca acile gittik. Doktor fitil verdi. fitil uyguladım iyice düşer inşallah. Kızım ilk defa hastalandı şu aya kadar. Umarım sadece diştendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?