2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
gece emiyo bazen 1 kez bazen 4 kez :)

:) dediğin gibi de sağdım ama yine aynı süt çıktı hemen hemen zaten evdeyken de oğlum emme aralarını uzatmıştı sanırım ondan. Gece 2 saatte bir emmeye devam ama gündüz daha uzun aralıklarla emiyor. Devam sütü de aldım bakalım 2 si bir arada devam edicez. Birde humana çay aldım.son zamanlarda süt arttırıcı olarak kullandığım herşeyi de bırakmıştım kilo alıyorum diye

Hayırlı olsun dişiniz:) benim oğlumun 2 alt dışı çıkmıştı şimdi üstte 2 ön dışın yanındaki diş çıkıyor normal mi acaba,

:)

b
bende humana içiyorum doğırduğumdan beri artk bi etkisi kalmadı sanırım bana bende kuru incir alayım dedim bi fırsat olmadı yaş beyaz üzüm incir dereotu en çok süt arttıranlarmış

Öncelikle maşallah, bebeğinizin doğum tarihi nedir? Bu saydıklarınızın büyük kısmı bizde yok acaba ay olarak önde misiniz bizden ?
6 ekim canım her bebeğin ilgi alanı farklıdır bende diyorum 2 dk karşımda otursada kitaplarına baksak mesela ya da şarkı söylesek ama hiç iatemio şarkı fln

Yok dişten değil hep öyle. Eskiden 8de kalkardı, sonra 7 oldu. Şimdi de böyle. Dediğin gibi gün ışığı ile alakalı galiba. Odayı karartacak perde de alamam ki şimdi, taşınma ihtimalimiz var.

Birinin penceresinde görmüştüm araba güneşkikleri oluyor ya ondan yapıştırmıştı camlara bu çözüm olabilir

:) seni şimdi çok iyi anlıyorum

İnşaallah sonuçlar çok güzel çıkar. Acaba doktorunuz neden b12 ve demir istemedi? Hemogram başlı başına yeterli değil ki. Eğer bu iletiyi görürsen sorabilir misin? Belki özel bir sebebi vardır bir bilgi sahibidir bizde öğrenelim.
İrmik mevzuna gelince irmik de sonuçta buğday kırığı bence neyi iştahlı yiyorsa onu sunmak yemeğe özendirmek açısından önemli mesela benim kız pilavı seviyor o yüzden ekseriyetle tavuk suyuna bulgur pilavı şeklinde sunuyorum. Oğlun irmiği istemezse bence ekmek porsiyonunu artırabilirsin. Ben kızımın önüne oyuncak onu oyalayacak birşey koyarak ona yemek yediriyorum aksi durumda küçük hanım yemek masasını karıştırmak istediği için ağlıyor, bahsettiğin gibi kafasını çevirdiğinde ise ilgisini daha çok seveceğini düşündüğüm oyuncak veya mutfak malzemesi sunuyorum önüne ağzını şıp diye açıyor şayet ona rağmen açmaz ısrarla kafasını çevirirse o zaman yedirmeyi bırakıyorum.

Yok canım ek gıdaya başladığımızdan beri tam anlamıyla yemiyor. Ben de daha rahat olacağım artık. Çok teşekkür ederim bilgi için. Ben de Ekici alayım o zaman
O zaman ekici candır canım, topiyi yediyse onu da kesin yer :) benim büyük kızda yoğurt yemiyor ufaklıkta. Büyük kızımda çok takmıştım yedirmek için yapmadığım kalmadı, ufaklıkta teşekkür ederim kızım beni bu zahmetten kurtardığın için dedim geçtim, insan zaman geçtikçe boyut atlıyor :) sana da bu rahatlama biraz salma çok iyi gelecek inşaallah.

Salacak sevilmez miii :) :) ne güzelmiş :)
Çok sağol canım, aynen gerçekten çok güzel bir yer. Allah inşaallah hep böyle huzurlu bir mahallede yaşamayı nasip etsin hepimize. Yaşadığı çevre bile insanın ruh halini öyle çok etkiliyor ki.
Sende çok şanslısın. Sinop küçük bir cennet gibi, çok sevmiştim. Gerze, inceburunun denizi, aşıklar filan çok güzel.

Ne güzelmiş çok sevdim :)

Kızlar iyi geceler herkese. Kızım yaklaşık 5 saattir ateşli. Ortalama ateşi 38.5. Ara ara 39 a yükseliyor. Calpol verdim azcık içti. Alnına ve eklem yerlerine ılık sulu bez koyuyorum ara ara. 39 u ni daha geçerse duşa sokucam ılık duş aldırcam. Daha ne yapabilirim acaba hastaneye götürmem gerekir mi?

Gecmis olsun canim bol bol emzir emmiyorsa su sivi gidalar icirmeye calis .. Uzerinde bol bi citcitli badi giydir ..Dus aldir Fitilde verebilirsin eger yine gecmezse ates onemli hastaneye goturun bence
..

Gecmis olsun canim bol bol emzir emmiyorsa su sivi gidalar icirmeye calis .. Uzerinde bol bi citcitli badi giydir ..Dus aldir Fitilde verebilirsin eger yine gecmezse ates onemli hastaneye goturun bence
..
Saol canım. Ateşi düşmedi 40 ları görmeye başlayınca acile gittik. Doktor fitil verdi. fitil uyguladım iyice düşer inşallah. Kızım ilk defa hastalandı şu aya kadar. Umarım sadece diştendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…