2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

bende senin gibi dusunuyorum.

kizlar bebeklwrimiz 9/10/11 aylik oldular gunduz kac kere uyutuyorsunuz ve kac dk uyuyor. uyaninca tekrar uykuya daliyorlar mi yada uyutmak icin salliyor yada emziriyor yada pispisluyor musunuz...

kizlar bebeklwrimiz 9/10/11 aylik oldular gunduz kac kere uyutuyorsunuz ve kac dk uyuyor. uyaninca tekrar uykuya daliyorlar mi yada uyutmak icin salliyor yada emziriyor yada pispisluyor musunuz...
Gündüz iki kez uyuyor genelde. Sabah 07:30 da uyanıyor. 11:30-12:00 gibi uyuyor yaklaşık 1saat. 16:30-17:00gibi tekrar uyuyor yine bir saat kadar. Eğer uykusunu alamadıysa 1buçuk saati buluyor uykusu. Toplamda 2-2buçuk saat uyuyor.

peki uykuya nasil daliyor. kesintisiz mi bir saat. uykusunu alamadiysa tekrar kendisi mi uyuyor pispisliyor misun

08:00 de uyanıyor, o günkü ruh haline göre 11:00-12:00 civarı bir uyku daha, o da 1 saat-1 saat 15 dk.civarı. Öğleden sonra 17:00-18:00 gibi tekrar , yime bir saat civarı kesintisiz sayılır.

Eskiden bizim yatağımızda sırtını pışpışlayarak uyutuyordum ama bi kez yataktan düşünce kendi yatağında yatıyor yine sırtını pışpışlayarak ninniyle. Ama bu ara uykuya dalması 1 saati buluyor, yatakta doğrulup kalkmaya çalıştığı için ..

kızlar biz ank.ya geldik çok şükür, daha önce sormuştum söylemiştiniz ama not almamışım, konuyu da bulamadım. ank.da iyi bir doktor sormuştum, hecettepe ve başkent önerilmişti ama doktorlar kimdi ?

biz akşam 10gibi binbir çabayla uyuyoruz.2 saat sonra uyanıyor.kucak uyuyor.1-2 saat sonra uyanıyor emiyor bu şekilde saat başı kalkıp sabah 6da uyanıyor.kahvalti+emme 10 gibi uyuyor.oglen 1-2gibi ek gıda alıp uyuyor. bu uykular 1 saat ile yarım saat arası değişiyor.ve buna rağmen full enerji,tabii ben bitik

ben de yapmak istiyorum. yoğurt,zeytinyağı, yumurta sarısı,muz,elma,karbonat,tam buğday unu ile kek yapıp, köyü labneyi havuç ve ıspanak ile renklendirmeyi düşünüyorum.

İrmiği bazen sebzelerin içine attım ama irmikli muhallebi tarzı şeyler vermedim. Neden vermedim bilmiyorum gerçekten. Sanki ona zaman kalmadı gibi. Emsin uyusun istedim. Emmesi azalacak sandım.
Aslında ekmek yiyorsa ekmekte irmik te aynı şey sonuçta, bende sürekli muhallebi yapıp vermiyorum mesela varsayalım gün içinde bulgur veya pirinç pilavı yediyse akşam menüsü olarak muz veriyorum. Ara ara farklılık olsun diye yapıyorum.

Benim kızlar da iştahsız canım havalar aşırı sıcak normal bence

Hahayy ay süpersin yaa senin hayal dünyanı çok beğeniyorum çok üretken bir zihnin var bence kızınla çok güzel oyunlar oynarsın o biraz büyüsün müthiş üretirsin.
Evet canım ben çok severim böyle beyin fırtınasını, biz ev arkadaşlarımla böyle çok tartışırdık eve gelen diğer kişiler kavga ediyoruz sanırdı :)))) halbuki biz öyle haz alıyoruz öyle mutlu oluyoruz haberleri yok.

Mantıklı aslında gluten gidince, bağırsak florası düzelip proteini emebilecek kıvama gelecek.. Yediğimiz içtiğimiz hep zehir düşünmekten yoruldum valla..
Fazla takılmamak lazım canım her birey kendine özel çünkü, ama şu bir gerçek ki evlatlarımızı eskilerin bizi büyüttüğü kadar fazla gluten içeren gıdalar vermemeliyiz çünkü eski tohumlar ile yeni tohumlar arasında çok fazla gluten oranı farkı var. Mümkün mertebe ekşi mayalı ekmek tercih etmeliyiz malum ekşi maya gluteni parçalıyor. Onun haricinde Allah'a emanetiz, yapacak birşey yok.

Çok haklısın canım ben salacakta oturuyorum iş yerim araba ile 5 dk eşimin işyeri Kadıköy boğada o da 20 dk sürüyor o yüzden seviyorum zaten yoksa sevilecek tarafı yok :) gezmelik şehir yaşamalık değil.

peki uykuya nasil daliyor. kesintisiz mi bir saat. uykusunu alamadiysa tekrar kendisi mi uyuyor pispisliyor misun
Ben uykuya yatırmıyorum hiç. Yerde oyun oynarken hareketleri yavaşladığında müslin bezini veriyorum önüne eğer yüzüne çekiyır ve kafasını yere koyuyorsa uykusu gelmiş oluyor. O zaman yatırıyorum olduğu yere. Bezini çekiyor kafasına. Saçını okşuyorum elini öpüyorum uyuyor. En güzel yanı gündüz uyku düzeninin bu şekilde olması. Bazen bir kez uyanıyor gözümün içine bakıyor tepki vermiyorum hiç dönüp tekrar uyuyor o zaman.

Ben de doktora ekmek yediği için çok takılmadım hatta sabah bisküviyi kestim dedim. Ver yine de dedi. Ben oğlum kafasını sallayıp doydum tarzında yaklaştığında hiç ısrar etmedim. Belki hata ettim.
Az önce kan verdik. Damar hemen bulundu. Oğlum açıdan değil de sanırım huzursuzlandığından biraz ağladı. D vitamini hemogram ft3 ft4 tsh a bakılacak. Yarın sonuçları alıp doktora gideceğiz.

Masallah canim Allahim nazarlardan korusun benim yegnimde oyle uyurdu oda yastigini isterdi uykusu geldiginde:) benimkide uykusu Gelince ciglik kiyamet bagiriyor :) kaslari kizariyor anliyoruz ki uykusu geldi :)

Teşekkürler canım bugün inmiş şişi hafif kızarıklık kalmış boynuz gibiydi akşam

Ayy Ben cok geriden geliyorum galiba Gecmis olsun canim .. Cok hareketlendiler hic tutamiyorum ki gunumun hepsi oglumun pesinde kosmakla gectigi halde biraz oturim dedigimde mutlaka tehlikeli ne varsa onu buluyor .. Bizim kafada hergun mutlaka pat pat carpiyor etrafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…