2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sonuçları aldık doktora gidiyoruz. D vit ft3 ft4 ve tsh normal aralıkta. Hemogramı ekliyorum. Sanırım kan değerleri biraz düşük.

Eklentiler

• 9C71DFBF-AB46-46F3-A80D-9A1B9C214CE1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
selam kızlar sonunda bende acillik oldum dün çok hastalandım, ateşim çıktı, boğazım ağrıdı. Bir serum yedim biraz iyi oldum. Emziriyorum diye antibiyotik içmedim. Bugün daha iyim şükür.
Kızım artık playskoll arabasına tutunarak yürüyor şükür :) her dediğimizi anlıyor ve yapıyor ama oğlum hala ehli keyf..Bir geri geri gidiyor. Buna da şükür.. Kızım memeyi tamamen bıraktı gece ve gündüz üzülüyorum ama artık bende uğraşamıyorum açıkcası. Sağmakta işime gelmiyor sanki. İki tarafı da oğlan emiyor şuan, onun tarafı kesilmesin diye o tarafı da veriyorum artık.

Kızlar doktor 1yaşında ileri tetkik istedi. Mcv değeri düşükmüş anemi taşıyıcılığı ya da Demir eksikliği olabilir dedi. Çok üzüldüm:/

Balığa başlayamadım hala ya taze taze vermek için eylülü bekleyeyim diyorum ama çok mu geç olur acaba? Sen başladın mı?
Ben de eylül ekim i bekliyorum tavuklara da güven Yok o yüzden veremiyorum tavuk ve balık Yok makarna pilavı da yutamıyor kısıtlı menüyle gidiyoruz bakalım Allah’a emanet

PaytiPo cnm sen oğlunu bu sene kreşe verckmisin daha öncde demiştm galiba bağımsız anaokulları 36 aydan itibaren alıyo şiddetle tavsye ederm aylık 400 tl ortalma.rahat edersin.ona da çok iyi gelir

Kızlar son 10 gndr şişlik ve gaz sorunu yaşıyorum şu karnım beni deli ediyo ztn kesip atasım geliyo çıkıntıyı.neyse bi arastrayım dedm ibrahm saraçoğlunun limon kürünü buldm sbh aç karnına 1 limon suyuna 1 bardak oda sıcaklgnda su ekleyip içiliyo 5 dk yürüyosunz bgn yaptım ve farketti

Kızlar doktor 1yaşında ileri tetkik istedi. Mcv değeri düşükmüş anemi taşıyıcılığı ya da Demir eksikliği olabilir dedi. Çok üzüldüm:/
Değerler norml cnm mcv tek basına çk anlmlı olmaz trombositlerle ilgli oğlum da geçenlrde bakıldı referans aralgı dışında olmasına rağmen doktora ayrıntlı sordm norml dedi gelişme süreçlernde oldkları için değerlrde oynamalar olabliyo doktrlar da illa bişe dynce iyi doktr oldklarını sanıolar

Geçmiş olsun bünyen zayıf düştü yolculuklar fln derken hmn iyileşrsin inş kuzuları da öpüyorum

Aynen alerjiye dikkat etmek bebeği gözlemlemek en önemlisi canım. Dün parkta bir çocuk kızım yerken kuruyemişler istedi annesine fındık verebilir miyim alerjisi var mı dedim. Bilmiyorum birşeylere alerjisi var ama dedi.... Çok üzüldüm.

Kızlar Adım Adım eğitim seti aldım. Gerçekten çok güzel. Profesyonelce hazırlanmış ve bebeğin gelişimini takip ederek ilerliyor. Her ay eve yeni bir kutu gelecek. İlki çok işimize yaradı bile. Eski kutuları açıp oyunlar tekrar da oynatılabilir

Kesintisiz olmuyor pek arada uyanıyor seslere karşı çok hassas sonra biraz emziriyorum pişpişliyorum tekrar dalıyor genelde. Sürekli doğrulmaya çalışıyor ve kendini uyandırıyor sanırım.

Ayy demekki bu miniklerin hepsi hemen hemen ayni bizimkide dogrulmaya calisarak kendini uyandiriyor ilk dogrulmasini gozu kapali yapiyor :) yakaladim yakaladim yakalamadiysam yandik

benimkide ayni kizlar..

ucretsiz izine ayrilmasaydim bende alacaktim. bende aylar once zeka kartlari almistim. ama oyun daha guzel bence..

ucretsiz izine ayrilmasaydim bende alacaktim. bende aylar once zeka kartlari almistim. ama oyun daha guzel bence..
Ben de daha doğmadan kartlar ve toplar almıştım. Kutudan aynı kartlardan ve toplardan çıktı :) ben de ücretsiz izindeydim. Eylül’de başlayacağım inşallah yarım gün çalışmaya. Deli gibi yorulacağıma eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…