2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

mcv bizim de 69.7 ama doktor birşey soylemedi

Mcv ve rdw arasındaki ilişkiye bakılıyormuş galiba. Üç doktora sordum ikisi anemi olabilir dedi birisi salla pekmez ver dedi. Hofff

Nisandeniz paket içeriğini Fotoğraflar mısın?

Mcv ve rdw arasındaki ilişkiye bakılıyormuş galiba. Üç doktora sordum ikisi anemi olabilir dedi birisi salla pekmez ver dedi. Hofff

Nisandeniz paket içeriğini Fotoğraflar mısın?
O 2 sinin ilişksni bilmiyorum cnm ama dur bakalım ferritin hgb fln çıksın hgb çabk çıkar aslnda

Ben de eylül ekim i bekliyorum tavuklara da güven Yok o yüzden veremiyorum tavuk ve balık Yok makarna pilavı da yutamıyor kısıtlı menüyle gidiyoruz bakalım Allah’a emanet
Zamanla alışacaklar canım buna da şükür. Ben ara sıra organik tavuk veriyorum bir sıkıntı olmadı ama tabi hep bir acaba oluyor insanın aklında.

Kızlar doktor 1yaşında ileri tetkik istedi. Mcv değeri düşükmüş anemi taşıyıcılığı ya da Demir eksikliği olabilir dedi. Çok üzüldüm:/
Canım umarım önemli bir şey değildir sıkma canını Allah dermansız dert vermesin. Genel olarak demir eksikliği çoğu bebekte oluyor sanırım.

Çok gecmis olsun şu an nasıl?
Şu an iyi çok şükür sabah biraz daha ateşi vardı geçti. Huzursuz ama hiç keyfi yok üst dişler köpek dişiyle beraber fena kabarmış sanırım ondanmış. Alt iki dişler nasıl çıktı anlamadık ama üst dişler zorlucak sanırım.
Çok teşekkür ederim ayrıca.

Yazık ya ben de üzüldüm anlayamamış mı acaba yoksa umrunda mı değil çok ilginç

Çok çok geçmiş olsunn..

Çok geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış diyeceğim ama biliyorum çok mümkün olmadığını. İnşallah hemen atlatırsın.

Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah

Süte zararı olmaz değilmi? Zayıflatıyormu? 1 tam limonlu? Çok soru sordum :)

PaytiPo cnm sen oğlunu bu sene kreşe verckmisin daha öncde demiştm galiba bağımsız anaokulları 36 aydan itibaren alıyo şiddetle tavsye ederm aylık 400 tl ortalma.rahat edersin.ona da çok iyi gelir

aslinda bir yarim gun falan dusunuyorum. enerjisini atsin oyun kurmayi ogrensin diye. ben yetebilsem keske cokta okul yanlisi degilim acikcasi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…