2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yarim gun calissam bende baslardim. benimki 12 saat. cok fazla ya omur bitiyo is yerinde reva mi buu annelere...

Dişten mi acaba canım? Ekstra birşey var mı ateş dışında?
Saol canım. Ekstra bişi yok ateş dışında. Huzursuz falan ama çok da huysuz değil. Ara ara ağlıyo eli ağzına gidiyo. Bi de iştahı tamamen kapandı sadece emiyo. Hatta ful emzirsem emecek :)) ben de yemek yemesi için zorlamıyorum geçecek inşallah bu süreç.

Bu arada benim kızım hala emeklemiyo, kalkmaya çalışmıyor, oturduğu yerden oynuyo. Anca yerde yuvarlanıyo:)) hiç uğraşmıyo, herhalde direk yürücek inşallah. Bi sıkıntısı olmasın da yeterki.
Bebeği bu durumda olan var mı.

Mcv ve rdw arasındaki ilişkiye bakılıyormuş galiba. Üç doktora sordum ikisi anemi olabilir dedi birisi salla pekmez ver dedi. Hofff

Nisandeniz paket içeriğini Fotoğraflar mısın?
Canım çok fazla şey var ve üst üste hepsi anlaşılmıyor. İstersen internet sitesine bir bak

Kızlar bugün idrar kültür sonucu çıktı. Yine örnek iyi değil diyorlar ve bugün yine idrar verdik. Tam 12 gündür uğraşıyoruz. Bu sürede yavrum eriyor. 15 günde 500 gr vermiş

Canım ateş 38’i geçerse calpol, 39’u geçerse hastane diyorlar. Kızımın da üstten dört dişi çıkarken ateşi yükseldi, dişten sandık ama 39 olunca hastaneye gittik. Siz de öyle yapın isterseniz

Kızlar bugün idrar kültür sonucu çıktı. Yine örnek iyi değil diyorlar ve bugün yine idrar verdik. Tam 12 gündür uğraşıyoruz. Bu sürede yavrum eriyor. 15 günde 500 gr vermiş
Çok geçmiş olsun ya ne kdr can sıkıcı olmuş hem sze hem küçük kuzuya,ben de kızım 2 aylıkken idrar verp durdum sağlıklı ölçüm yapılamadgından en son 1 dk da sondayla nefrolog aldı çk tedrgin olmştum o kdr basitmş ki doktor da çk rahatlatmştı bilmiyorm oralrda çocuk nefrologu var mı daha kolay aslında.acil şifalar diliyorum hiç merak etme toparlar kısa sürede.

Ben weevell yoğurt makinesi aldım tavsiye ederim bende 3 günde 1 mayalıyorum işe başlayınca iyice zor oldu soğuk sütle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim fiyatda uygun

Ne alıyorsun anlamadım

Benim de aklıma geldi ama doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Burada o doktordan yoktur ama bebeğe sonda takınabilirler mutlaka. Bu sefer de olmazsa öyle isteyeceğim. Sağ ol canım. Üç gün daha bekleyeceğiz sonuç için

Ben weevell yoğurt makinesi aldım tavsiye ederim bende 3 günde 1 mayalıyorum işe başlayınca iyice zor oldu soğuk sütle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim fiyatda uygun
Sütü köyden çiğ aldığım için kaynatmam şart canım. Mayalamak çok sorun olmuyor. Teşekkür ederim

İnşaallah bununla geçmiş olsun canım, muhtemelen üst dişler geliyor.

Anlattığın gelişim normal görünüyor. Benim büyük kızım 3 aylık döndü, 6 buçuk aylıkken emekleri, 8 aylıkken tutunarak kalktı ama 16 aylık yürüdü :) bebek kendisi ne zaman isterse o zaman yapıyor herşeyi. Konuşması gecikti diyorduk doğru düzgün kelime söylemeyen çocuk bir ay içinde cümle kurmaya başladı. Bazen de böyle durup durup Arap atı gibi açılıyorlar yani. Neşesi yerinde olsun iletişime açık olsun sosyal olsun kalanı sorun değil canım.

ben de weewell kullanıyorum, hem kolay hem de küçük kavanozlar öğünlük oluyor.

Bende dışarıda bir organizasyon yapmayı düşünüyorum ilk doğum günü olduğu için bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…