yarim gun calissam bende baslardim. benimki 12 saat. cok fazla ya omur bitiyo is yerinde reva mi buu annelere...Ben de daha doğmadan kartlar ve toplar almıştım. Kutudan aynı kartlardan ve toplardan çıktı :) ben de ücretsiz izindeydim. Eylül’de başlayacağım inşallah yarım gün çalışmaya. Deli gibi yorulacağıma eminim.
Saol canım. Ekstra bişi yok ateş dışında. Huzursuz falan ama çok da huysuz değil. Ara ara ağlıyo eli ağzına gidiyo. Bi de iştahı tamamen kapandı sadece emiyo. Hatta ful emzirsem emecek :)) ben de yemek yemesi için zorlamıyorum geçecek inşallah bu süreç.Dişten mi acaba canım? Ekstra birşey var mı ateş dışında?
Kesinlikle canım 12 saat mesai mi olur. Allah kolaylık versin. Boşver yavrularınla ol daha iyi.yarim gun calissam bende baslardim. benimki 12 saat. cok fazla ya omur bitiyo is yerinde reva mi buu annelere...
Canım çok fazla şey var ve üst üste hepsi anlaşılmıyor. İstersen internet sitesine bir bakMcv ve rdw arasındaki ilişkiye bakılıyormuş galiba. Üç doktora sordum ikisi anemi olabilir dedi birisi salla pekmez ver dedi. Hofff
Nisandeniz paket içeriğini Fotoğraflar mısın?
Canım ateş 38’i geçerse calpol, 39’u geçerse hastane diyorlar. Kızımın da üstten dört dişi çıkarken ateşi yükseldi, dişten sandık ama 39 olunca hastaneye gittik. Siz de öyle yapın istersenizSaol canım. Ekstra bişi yok ateş dışında. Huzursuz falan ama çok da huysuz değil. Ara ara ağlıyo eli ağzına gidiyo. Bi de iştahı tamamen kapandı sadece emiyo. Hatta ful emzirsem emecek :)) ben de yemek yemesi için zorlamıyorum geçecek inşallah bu süreç.
Bu arada benim kızım hala emeklemiyo, kalkmaya çalışmıyor, oturduğu yerden oynuyo. Anca yerde yuvarlanıyo:)) hiç uğraşmıyo, herhalde direk yürücek inşallah. Bi sıkıntısı olmasın da yeterki.
Bebeği bu durumda olan var mı.
Çok geçmiş olsun ya ne kdr can sıkıcı olmuş hem sze hem küçük kuzuya,ben de kızım 2 aylıkken idrar verp durdum sağlıklı ölçüm yapılamadgından en son 1 dk da sondayla nefrolog aldı çk tedrgin olmştum o kdr basitmş ki doktor da çk rahatlatmştı bilmiyorm oralrda çocuk nefrologu var mı daha kolay aslında.acil şifalar diliyorum hiç merak etme toparlar kısa sürede.Kızlar bugün idrar kültür sonucu çıktı. Yine örnek iyi değil diyorlar ve bugün yine idrar verdik. Tam 12 gündür uğraşıyoruz. Bu sürede yavrum eriyor. 15 günde 500 gr vermiş
Kızlar bugün yeni kararlar aldım. Çok sabırlı olmaya çalışacağım. Bebeğim karnımdayken ne kadar mutlu olduğumu düşüneceğim. Günlük bir plan yaptım. Yemek, çamaşır gibi işleri eşimle sıraya koyduk. Haftada en az bir gün anneme bırakıp dışarı çıkacağım ve her gün yarım saat kendime zaman ayıracağım.
Üç günde bir yoğurt mayalanmayı bırakacağım. Köyden cam şişede süt getirtiyorum, uğraşıyorum. Peynir yapıyorum. Yemiyor, hepsi boşa gidiyor. Bugün top peynirleri parçalayıp suda beklettim, şapur şupur yedi. Ne yapayım artık bir iki hazır şey de yesin. Biz salçalı yemeklerin suyunu ekmekle yiyerek büyümüşüz. Bir şeyimiz de yok Allah’a şükür.
Daha az empati kuracağım. Ne hissediyordur, ne düşünüyordur diye habire düşünmeyeceğim.
Bez değiştirirken kalkıp kaçıyor. Ona henüz bir çare bulamadım. Çok kaka yaptığı için de çok sinir bozucu oluyor her yere bulaşması.
Biraz erken ama Doğum günü için bişey düşündünüz mü düşünen var mı ben bakmaya başladım Ali expres ten de almak istiyorum bazen siparişin gelmesi 1-2 ayı buluyormuş o yüzden şimdiden almak istiyorum. Eşimle birlikte planlamak isterdim gösteriyorum hangisini alalım falan sen seç link at alayım diyo. Ne kadar güzel bi stres atma yöntemi halbuki beraber planlayıp hayalini kurmak
Benim de aklıma geldi ama doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Burada o doktordan yoktur ama bebeğe sonda takınabilirler mutlaka. Bu sefer de olmazsa öyle isteyeceğim. Sağ ol canım. Üç gün daha bekleyeceğiz sonuç içinÇok geçmiş olsun ya ne kdr can sıkıcı olmuş hem sze hem küçük kuzuya,ben de kızım 2 aylıkken idrar verp durdum sağlıklı ölçüm yapılamadgından en son 1 dk da sondayla nefrolog aldı çk tedrgin olmştum o kdr basitmş ki doktor da çk rahatlatmştı bilmiyorm oralrda çocuk nefrologu var mı daha kolay aslında.acil şifalar diliyorum hiç merak etme toparlar kısa sürede.
Sütü köyden çiğ aldığım için kaynatmam şart canım. Mayalamak çok sorun olmuyor. Teşekkür ederimBen weevell yoğurt makinesi aldım tavsiye ederim bende 3 günde 1 mayalıyorum işe başlayınca iyice zor oldu soğuk sütle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim fiyatda uygun
İnşaallah bununla geçmiş olsun canım, muhtemelen üst dişler geliyor.Saol canım. Ekstra bişi yok ateş dışında. Huzursuz falan ama çok da huysuz değil. Ara ara ağlıyo eli ağzına gidiyo. Bi de iştahı tamamen kapandı sadece emiyo. Hatta ful emzirsem emecek :)) ben de yemek yemesi için zorlamıyorum geçecek inşallah bu süreç.
Bu arada benim kızım hala emeklemiyo, kalkmaya çalışmıyor, oturduğu yerden oynuyo. Anca yerde yuvarlanıyo:)) hiç uğraşmıyo, herhalde direk yürücek inşallah. Bi sıkıntısı olmasın da yeterki.
Bebeği bu durumda olan var mı.
ben de weewell kullanıyorum, hem kolay hem de küçük kavanozlar öğünlük oluyor.Ben weevell yoğurt makinesi aldım tavsiye ederim bende 3 günde 1 mayalıyorum işe başlayınca iyice zor oldu soğuk sütle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim fiyatda uygun
Kahvaltı fikri çok güzelmiş :) cuma gününe geliyor bizim. Pazar günü bi mekanda kahvaltı şeklinde çok güzel olur ama eşimi ikna edemem yüzde 90. Evde olacak galiba ben de partidünyası diye bi siteden konseptlere bakıyorum birkaç gündür. Güzel pastalar en az 200 zaten süslemelerle 500 ü bulur gibi. Aliexpresten de folyo balon alıcam orda uygun
Doğum günü süsü püsüNe alıyorsun anlamadım
Dışarda daha temiz oluyor ama benim eşim İstemiyorBende dışarıda bir organizasyon yapmayı düşünüyorum ilk doğum günü olduğu için bakalım:)
b
bende humana içiyorum doğırduğumdan beri artk bi etkisi kalmadı sanırım bana bende kuru incir alayım dedim bi fırsat olmadı yaş beyaz üzüm incir dereotu en çok süt arttıranlarmış
6 ekim canım her bebeğin ilgi alanı farklıdır bende diyorum 2 dk karşımda otursada kitaplarına baksak mesela ya da şarkı söylesek ama hiç iatemio şarkı fln
Emekleme çalışmaları yaparken yere serdiğim örtünün üstünde ısrarla durmayan kızım kafasını bir güzel parkeye geçirdi. Taak diye bir ses gelmesiyle ağlamaya başlaması bir oldu. Zor sakinleştirdim alnı kızarmıi hafif de şişmiş. Buz da koydurmadı cadı. Şu an sakinleşti uyudu ama bilemiyorum bir şey yapmak gerekir mi acab
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?