2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Açacaklı magnet nerden buldun?

ha evet sureci yonetmeme yardimci olabilir belki...

valla burdan ikinciyi yapacaklara sesleniyorum ya simdi yapin ilki anlamasin ne olup bittigini yada 5/6 yasini gecsin derim ben.. :)

Herkes aynı şeyi söylüyor. Ben çok küçük olduğu için oğluma kıyamam 5-6 yaş beklersemde 40 'in üstüne çıkıyorum o zaman hiç olmaz. O yüzden tek çocuk ideal benim için :)

Günaydın cici anneler

Bugün 9 aylık oldu fındığım ve şimdi baktım ikinci dişimizde patlamış

Emin adımlarla ilerliyoruz bakalım
Sizin minikleriniz nasıl
Günaydın nice 9 aylarına olsun:) gozünuz aydin darısı dişlerini tamamlamasına. iyi benim böcek uyudu az önce. Ben de mi onla uyuşan yoksa kahvalti mi yapsam karar veremiyorum.

Günaydın cici anneler

Bugün 9 aylık oldu fındığım ve şimdi baktım ikinci dişimizde patlamış

Emin adımlarla ilerliyoruz bakalım
Sizin minikleriniz nasıl

Maşşallah gözün aydın:)alt bir de üstte 1 çıktı. Ama üst yandaki çıktı

Herkes aynı şeyi söylüyor. Ben çok küçük olduğu için oğluma kıyamam 5-6 yaş beklersemde 40 'in üstüne çıkıyorum o zaman hiç olmaz. O yüzden tek çocuk ideal benim için :)
Benim için de öyle. yaşı ileri sürünce annem kızıyor nolmuş yaşına diye ama psikolojik olarak kaldıramam ikinciyi.

Benim için de öyle. yaşı ileri sürünce annem kızıyor nolmuş yaşına diye ama psikolojik olarak kaldıramam ikinciyi.

Bizde de anneanneler dedeler babaanne kardeşsiz olmaz baskısı yapıyorlar ama bende yapamam 2. 'yi. Allah oğluma sağlıklı ömür versin diyorum

Günaydın nice 9 aylarına olsun:) gozünuz aydin darısı dişlerini tamamlamasına. iyi benim böcek uyudu az önce. Ben de mi onla uyuşan yoksa kahvalti mi yapsam karar veremiyorum.
Sağol canım inşallah
Aynen benimki de karnını doyurdu uyudu ben uyumadım bu sefer
Uykun varsa uyu dinlen canım derim ben

İyi uykular :) fırsat buldukça uyumak lazım ona yedirirken sende yersin bişeyler:) bende sabahın 6 sında kalktım bugün metro ile gidicem işe diye çok uykusuzum
gece uyuyomu bari
bnmki 3 4 aylıkken gece 1 kere emer sabah uyanırdı büyüdükçe sapıttı gece 3 4 kere uyanıo açlıktan da diil her sabah 6.30 da uyanıyorum 7de evden çıkıyorum bebekten önce 8 10 saat uyurdum hala uykum var derdim sanırım artık alıştım bu tempoya hafta sonuda erken uyanıo sıpa ilk zamanlar haftasonu bari uyuyayım biraz derdim şimdi onu da kabullendim yazarken farkettim ki uzun süredir uykudan şikayet etmiyorum
yesoka90 kabulleniş aklıma sen geldin kabullenince herşey daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…