Kızlar bugün idrar kültür sonucu çıktı. Yine örnek iyi değil diyorlar ve bugün yine idrar verdik. Tam 12 gündür uğraşıyoruz. Bu sürede yavrum eriyor. 15 günde 500 gr vermiş
Günaydın canım yeni inciniz hayırlı olsun bizim alt iki diş uzamaya devam ediyor üstler de bayağı sertleşmiş, huysuzluk üst perdeden devam ediyor bakalım ne zaman gelir dişler emeklemek istiyor ama beceremiyor kızım beceremedikçe de ağlıyor
Günaydın canım yeni inciniz hayırlı olsun bizim alt iki diş uzamaya devam ediyor üstler de bayağı sertleşmiş, huysuzluk üst perdeden devam ediyor bakalım ne zaman gelir dişler emeklemek istiyor ama beceremiyor kızım beceremedikçe de ağlıyor
Oy yerim ben onu ya
İnşallah en kısa zamanda ağrısız ateşsiz gelsinler kapımız açık
Amaa kıyamam benim kız yerinde durmuyo erken emekledi şimdilerde tutunup kalkıyo tutup yürüyo kanepeleri filan tam gaz yürümeye doğru yani
Oy yerim ben onu ya
İnşallah en kısa zamanda ağrısız ateşsiz gelsinler kapımız açık
Amaa kıyamam benim kız yerinde durmuyo erken emekledi şimdilerde tutunup kalkıyo tutup yürüyo kanepeleri filan tam gaz yürümeye doğru yani
Yürüsün de rahatlasın istediği gibi hareket etsin kuzucuk biz de rahatlarız heralde yürüdüklerinde taşı taşı bel, boyun, kol hiç bişey kalmadı bende kronik ağrılarla yaşıyorum resmen.
Yürüsün de rahatlasın istediği gibi hareket etsin kuzucuk biz de rahatlarız heralde yürüdüklerinde taşı taşı bel, boyun, kol hiç bişey kalmadı bende kronik ağrılarla yaşıyorum resmen.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Ben çok küçük olduğu için oğluma kıyamam 5-6 yaş beklersemde 40 'in üstüne çıkıyorum o zaman hiç olmaz. O yüzden tek çocuk ideal benim için :)
vallahi oglumu okadar ozluyorum ki anlatamam. tam birseyler paylasip kosup oynayacagimiz sohbetler edip yemekler yapacagimiz etkinliklerle vakit gecirebilecegimiz bir yasta. 2 yas ve 4/5 yas arasi yani... 4/5 ten sonra artik yasitlariyla oynamak istiyor size cokta ihtiyaci kalmiyor..
kucagimda bebekle olmuyor onun hizina ve enerjisine yetemiyorum. ama oda tam anneyle birseyler yapabilme cabasinda kuzum benim... o yuzden yaptiniz yaptiniz bak bi daha soylemem ona gore :))))
Bizde de bi ara ücretsiz izne ayrilmiycakdim babaanne baksın diyoduk o zamanlar kendi bakacağı içindi galiba arada 8 yaş olsun diyip duruyordu sanki çok küçük yastaymisim gibi :) gerçi hala arada bakma ihtimali olduğu zamanlar olmaz 2 çocukla diyor aradada 12 saat var sadece oğlumu videolarla tanıyor :)
Hadi gozunuzaydin canım yeni seruvenler başlıyor sizinde:) ayy surunmeleri su an çok kötü oldu yaa evler çok sıcak kapılar açık sürekli toz oluyor benimki heryeri yaliyor
Kızlar haftaya tatile çıkıyoruz uçakla gidicez küçükken gittiğimizde emiyordu kalkış inislerde emzirmistim kulak basıncı için ama şimdi nasıl bir önlem alabilirim emmiyor etrafa bakmak için zaten çok az emiyor artık ( yemek problemimiz var ) emzirme örtüsünü üstümde tutmuyor için emzik ve biberonda kullanmıyor ?
İyi uykular :) fırsat buldukça uyumak lazım ona yedirirken sende yersin bişeyler:) bende sabahın 6 sında kalktım bugün metro ile gidicem işe diye çok uykusuzum