2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım teşekkür ederim. Kızıma fitil kullanınca geçti hemen ateşi. Sabaha kadar boşuna beklemişim evde fitil olsaydı verirdim direk. Şimdi iyi canım yükselmedi bi daha ateşi.
Rabbim senin yavruna da şifa versin inşallah.

Demi ya aynen. Kendi ne zman isterse emekler yürür artık. Sağlıklı olsunlar yeterki bebişlerimiz :*

Aynen teyzesi :)
Kucağa mı alışkın yoksa kız senin minik
Evet çok seviyor kucağı gaz dönemindeyken hep kucakta gezerek uyuyordu fena alıştı hala devam ediyoruz emerken uyumazsa kucakta pışpışlanarak uyuyor hanımefendi

En azından açık açık söylüyor şov yapmıyor canım o da iyi bir şey bence bazıları çok becerikli, fedakar babaanne pozlarına girip de fos çıkıyor o daha kötü

Yarın evlilik yıldönümümüz. Şimdiye kadar hiç kutlamadık çünkü eşim romantik biri değil saçma bulur özel günleri. İstersen çıkalım filan der ama öyle söyleyince de sanki sadece ben istiyormuşum gibi olduğundan benim hevesim kaçar. Bu sene güzel bir organizasyon yapıp dışarı çıkmayı isterdim çünkü evde oturmaktan bunaldım sanırım ama nerdeee! eşim kesin unutmuştur zaten. En iyisi hiç hatırlamamış gibi yapayım ben de

Darısı yürümesine:)) bi benim kız kaldı sanırım 9 ay 16 günlük olarak))
Canım benimki de 12ekim doğumlu.
Yaklaşık 10-15gün önce kendi kendine yüzükoyun vaziyetten oturmayı öğrendi ardından emekleme başladı dün. Seninki yapıyorsa bu hareketi yakındır emekleme:) elbet yapıyorlar ama işte ana yüreği telaş yapıyor:)

Evet çok seviyor kucağı gaz dönemindeyken hep kucakta gezerek uyuyordu fena alıştı hala devam ediyoruz emerken uyumazsa kucakta pışpışlanarak uyuyor hanımefendi
Ayy Allah yardımcın olsun
Ee keyfine düşkünlük böyle işte annesi

Şimdiden tebrik ederim canım nice mutlu senelere inşallah sen sürpriz yapmayı dene

Ben obey diyorum arkadaşlara gülüyorlar :)) valla bu minikler ne derse o oluyor.

Evet geç kaldı zaten benimki.
Emekleme ve diş yok. Dün iki üç kere adım atar gibi oldu.
Canım her bebek emeklemek zorunda değil hiç emeklemeden de yürüyebilir ve bu gayet normal.. daha öncede söylemiştim yine söylüyorum senin bebişin sosyalliğini tek geçerim maşallah ona.. Kan değerleri içinde takılma bence bebeklerde değerler çok oynak oluyor, nerdeyse yarı yarıya referans aralığının dışında oluyor..

Sağol canım içimi rahatlattın:)

Sağol canım içimi rahatlattın:)
Benim ilk oğlum da hiç emeklemeden yürüdü küçük de öyle olacak sanırım hiç emeklemeye niyeti yok :) her bebek farklı canım ama hepimizinki sağlıklı çok şükür tek önemli olan da bu zaten.

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Benim ev arkadaşım bir erkek romantikse eve durduk yere çiçek alıp gelirse o erkekten kıllanırım kesin bir işler çevirmiştir diyordu :)))
Erkeklerin geneli eşin gibi canım. Bence en önemli olan şey herhangi bir günde sana nasıl davrandığı. Gerçek hassaslık ve eşlik bu çünkü. İyi bir eş iyi bir baba ve iyi bir evlat olduktan sonra, boşver onun da eksiği bu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…